İşimiz bu, bir şeyler demek ve o bir şeylerin doğru olup olmadığının kişiler tarafından beynin içerisinde detaylıca irdelenmesi... ))Hmm ne demezsin )
İşimiz bu, bir şeyler demek ve o bir şeylerin doğru olup olmadığının kişiler tarafından beynin içerisinde detaylıca irdelenmesi... ))Hmm ne demezsin )
Başlatma şimdi felsefetik laflara daha kolaylaştırılmış Türkçe ile açıklarsan daha memnun olurum bay kendini hep haklı gören ama haklı olmayan Egonesİşimiz bu, bir şeyler demek ve o bir şeylerin doğru olup olmadığının kişiler tarafından beynin içerisinde detaylıca irdelenmesi... ))
Senin kurduğun 'Ne demezsin' içerikli basit bir cümleye bile böyle karmaşık yapıya sahip cümleler kurabiliyorum. ) Bu benim alametifarikam.. Çok açıklanacak bir şey yok, klasik EGONES işte... ))Başlatma şimdi felsefetik laflara daha kolaylaştırılmış Türkçe ile açıklarsan daha memnun olurum bay kendini hep haklı gören ama haklı olmayan Egones
Al işte 'alametifarikam' yazdın tüm mesajda tek takıldığım kısım bu oldu. Ne olduğunu bilmiyorum. Bu kelime yüzünden tüm cümlenin manası yok oldu.Senin kurduğun 'Ne demezsin' içerikli basit bir cümleye bile böyle karmaşık yapıya sahip cümleler kurabiliyorum. ) Bu benim alametifarikam.. Çok açıklanacak bir şey yok, klasik EGONES işte... ))
Ahahaha Zey yaaa. ) Alametifarika yani kişinin böyle kendine has bir özelliği, onu başkalarından ayıran yani... Tabi bende bundan çok var ya, neyse konumuz o değil... )) Şimdi daha iyi anlamışsındır cümlenin anlamını. )Al işte 'alametifarikam' yazdın tüm mesajda tek takıldığım kısım bu oldu. Ne olduğunu bilmiyorum. Bu kelime yüzünden tüm cümlenin manası yok oldu.
Kolay Türkçe dedik sen galiba eski Türkçe'ye kaydın
Daha anlaşılır oldu ama çok zor bir kelime. İlk kez duydum ve 2 dakikaya telafuzunu bile unutacağım bir kelime. Şu forumda kelime hazinemi en çok çoğaltan kişisin. Bunun için övünme ama güzel birşey iyi ki tanımışım seni kendini beğenen ama (stop stop sıvamaya gidiyor sanki) neyse işte öyle )Ahahaha Zey yaaa. ) Alametifarika yani kişinin böyle kendine has bir özelliği, onu başkalarından ayıran yani... Tabi bende bundan çok var ya, neyse konumuz o değil... )) Şimdi daha iyi anlamışsındır cümlenin anlamını. )
Ben günlük hayatta da kullanırım ve severim bu kelimeyi. ) Değişik kelimeler kullanmayı seviyorum ya hoşuma gidiyor bu durum, evet baya güzel bir şey. ) Ahahaha keşke devam etseydin sıvaya niye orada kesiyorsun ki... ))Daha anlaşılır oldu ama çok zor bir kelime. İlk kez duydum ve 2 dakikaya telafuzunu bile unutacağım bir kelime. Şu forumda kelime hazinemi en çok çoğaltan kişisin. Bunun için övünme ama güzel birşey iyi ki tanımışım seni kendini beğenen ama (stop stop sıvamaya gidiyor sanki) neyse işte öyle )
Sen sıvanınca ve bundan keyif aldığını gördüğümde gıcık bir durum oluyor ve ben bundan keyif almıyorum sana bu kadarı bile fazlaBen günlük hayatta da kullanırım ve severim bu kelimeyi. ) Değişik kelimeler kullanmayı seviyorum ya hoşuma gidiyor bu durum, evet baya güzel bir şey. ) Ahahaha keşke devam etseydin sıvaya niye orada kesiyorsun ki... ))
Anladım, aslında cümle içinde hiç böyle ilerlemeyecekken istem dışı sıva yapman bile yeterli benim için... ))Sen sıvanınca ve bundan keyif aldığını gördüğümde gıcık bir durum oluyor ve ben bundan keyif almıyorum sana bu kadarı bile fazla
Bu benim alametifarikam.. Çok açıklanacak bir şey yok, klasik EGONES işte... ))
Eğer ben hemen bir isim öner dediğimde sen @MasacRE önersin demeseydin ve o da @Sherlock önersin demeseydi ve ben bu yüzden Jennifer Aniston'u seçmeseydim bu grup bu kadar konuşulmayacaktı
Şov yapmadan duramadığımı biliyorsun...
Konu sayısı fazla olduğu için yine yorucu olacak 😕Perşembe bi 10 tane daha konu gelecek ama her grupta sadece 5 güzel olur @The_Erinch
Orada sadece 2 seçim olacak. Tak tak biterKonu sayısı fazla olduğu için yine yorucu olacak 😕
Bu arada 2. turda bırakmışım oylamayı, daha 8 grup var yine gözüm korktu. @The_ErinchOrada sadece 2 seçim olacak. Tak tak biter