2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 2. Grup

Hangi 4 güzel üst tur yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşimiz bu, bir şeyler demek ve o bir şeylerin doğru olup olmadığının kişiler tarafından beynin içerisinde detaylıca irdelenmesi... :)))
Başlatma şimdi felsefetik laflara :) daha kolaylaştırılmış Türkçe ile açıklarsan daha memnun olurum bay kendini hep haklı gören ama haklı olmayan Egones :)

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Başlatma şimdi felsefetik laflara :) daha kolaylaştırılmış Türkçe ile açıklarsan daha memnun olurum bay kendini hep haklı gören ama haklı olmayan Egones :)
Senin kurduğun 'Ne demezsin' içerikli basit bir cümleye bile böyle karmaşık yapıya sahip cümleler kurabiliyorum. :)) Bu benim alametifarikam.. Çok açıklanacak bir şey yok, klasik EGONES işte... :)))

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Senin kurduğun 'Ne demezsin' içerikli basit bir cümleye bile böyle karmaşık yapıya sahip cümleler kurabiliyorum. :)) Bu benim alametifarikam.. Çok açıklanacak bir şey yok, klasik EGONES işte... :)))
Al işte 'alametifarikam' yazdın tüm mesajda tek takıldığım kısım bu oldu. Ne olduğunu bilmiyorum. Bu kelime yüzünden tüm cümlenin manası yok oldu.
Kolay Türkçe dedik sen galiba eski Türkçe'ye kaydın :)

• Güldürdün
Al işte 'alametifarikam' yazdın tüm mesajda tek takıldığım kısım bu oldu. Ne olduğunu bilmiyorum. Bu kelime yüzünden tüm cümlenin manası yok oldu.
Kolay Türkçe dedik sen galiba eski Türkçe'ye kaydın :)
Ahahaha Zey yaaa. :)) Alametifarika yani kişinin böyle kendine has bir özelliği, onu başkalarından ayıran yani... Tabi bende bundan çok var ya, neyse konumuz o değil... :))) Şimdi daha iyi anlamışsındır cümlenin anlamını. :))

• Güldürdün
Ahahaha Zey yaaa. :)) Alametifarika yani kişinin böyle kendine has bir özelliği, onu başkalarından ayıran yani... Tabi bende bundan çok var ya, neyse konumuz o değil... :))) Şimdi daha iyi anlamışsındır cümlenin anlamını. :))
Daha anlaşılır oldu ama çok zor bir kelime. İlk kez duydum ve 2 dakikaya telafuzunu bile unutacağım bir kelime. Şu forumda kelime hazinemi en çok çoğaltan kişisin. Bunun için övünme ama güzel birşey :) iyi ki tanımışım seni kendini beğenen ama (stop stop sıvamaya gidiyor sanki) neyse işte öyle :))

• Güldürdün
Daha anlaşılır oldu ama çok zor bir kelime. İlk kez duydum ve 2 dakikaya telafuzunu bile unutacağım bir kelime. Şu forumda kelime hazinemi en çok çoğaltan kişisin. Bunun için övünme ama güzel birşey :) iyi ki tanımışım seni kendini beğenen ama (stop stop sıvamaya gidiyor sanki) neyse işte öyle :))
Ben günlük hayatta da kullanırım ve severim bu kelimeyi. :)) Değişik kelimeler kullanmayı seviyorum ya hoşuma gidiyor bu durum, evet baya güzel bir şey. :)) Ahahaha keşke devam etseydin sıvaya niye orada kesiyorsun ki... :)))

• Güldürdün
Ben günlük hayatta da kullanırım ve severim bu kelimeyi. :)) Değişik kelimeler kullanmayı seviyorum ya hoşuma gidiyor bu durum, evet baya güzel bir şey. :)) Ahahaha keşke devam etseydin sıvaya niye orada kesiyorsun ki... :)))
Sen sıvanınca ve bundan keyif aldığını gördüğümde gıcık bir durum oluyor ve ben bundan keyif almıyorum :) sana bu kadarı bile fazla :)

• Güldürdün
Sen sıvanınca ve bundan keyif aldığını gördüğümde gıcık bir durum oluyor ve ben bundan keyif almıyorum :) sana bu kadarı bile fazla :)
Anladım, aslında cümle içinde hiç böyle ilerlemeyecekken istem dışı sıva yapman bile yeterli benim için... :)))

• Güldürdün
Bu benim alametifarikam.. Çok açıklanacak bir şey yok, klasik EGONES işte... :)))

sovu-kes_1824726_m.jpg

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Eğer ben hemen bir isim öner dediğimde sen @MasacRE önersin demeseydin ve o da @Sherlock önersin demeseydi ve ben bu yüzden Jennifer Aniston'u seçmeseydim bu grup bu kadar konuşulmayacaktı :A
@Tolstoyevski 'nin anlattığı ve sözlükte konusunu bile açtığı 🦋 Etkisi bu olsa gerek.
Bu grupta Angelina Jolie'nin oluşuda bir tesadüf oldu. İstesem denk getiremezdim :A
Başta Kasıtlı olduğunu düşünen @Araf 'a bizim konuşmaları kanıt olarak sunabilirim :A
Buradaki ilgiyi görünce otomatikmen mod bu oluyor:
akiyor-bu-aksam-masallah_1105082.jpg

Scarlett Johansson
Angelina Jolie
Jennifer Aniston
Estet Exposito

Scarlett Johansson
Keira Knightley
Penelope Cruz
Ester Exposito

Koskoca Scarlett Johansson oylamada geçilmiş. Şaşırtıcı ve söyleyecek söz bulamıyorum.

Kara Dulum :bhr:
Penelope Cruz
Angelina Jolie
Ester Exposito

Üst Tura çıkanlar:
Scarlett Johansson
Jennifer Aniston
Penelope Cruz
Ester Exposito

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...