Bu torbadan zaten kimse çok ilerleyemez Vefamızı gösterdik sadeceBu haline mi 😱
4 tanesi ilerleyecek bakalım. Eşitlik olursa 5 veya 6 bile olabilirBu torbadan zaten kimse çok ilerleyemez Vefamızı gösterdik sadece
Yarı finali falan kastetmiştim4 tanesi ilerleyecek bakalım. Eşitlik olursa 5 veya 6 bile olabilir
Bu torbadan zaten kimse çok ilerleyemez Vefamızı gösterdik sadece
@Sherlock ne diyor Aykut 😱Yarı finali falan kastetmiştim
Sherlock hiç konuşmasın bence Neirobi'yi de kesin etkinliğe o eklemiştir
Onun cevabını az önce verdimSherlock hiç konuşmasın bence Neirobi'yi de kesin etkinliğe o eklemiştir
Sherlock hiç konuşmasın bence Neirobi'yi de kesin etkinliğe o eklemiştir
Gülşifte daha az popüler olmanın kurbanı olacak, yoksa net şekilde en güzellerinden biri aslında bu grubun ama elenmeme ihtimali yok... :/Torbayı iyi karıştırmamışım demek ki 😱 @Sherlock
Angelina Jolie sırf eski güzelliğine oy veriyorsunuzGülşifte daha az popüler olmanın kurbanı olacak, yoksa net şekilde en güzellerinden biri aslında bu grubun ama elenmeme ihtimali yok... :/
Güzellik bence sadece şu an nasıl göründüğü değildir, üstelik bir kadının yaşı arttıkça güzelliği de artar (tabi 59 yaşına kadar diyelim, ondan sonra yine güzel ama nine güzelliğinde olur yanlış anlaşılmasın. )Angelina Jolie sırf eski güzelliğine oy veriyorsunuz
Gülşifte daha az popüler olmanın kurbanı olacak, yoksa net şekilde en güzellerinden biri aslında bu grubun ama elenmeme ihtimali yok... :/
Hele o gözleri... Götür beni gittiğin yere tadındaydı...Extraction’daki hali destansıydı be...