2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 2. Grup

Hangi 4 güzel üst tur yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi'nin Angelina Jolie'yi saf dışı bırakma planı işliyor. Şu anda Angelina Jolie, Jennifer Aniston ile yarışıyor ve Jennifer Aniston önde. :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çirkinleşmedi aslında, sen çirkin fotoğrafını koydun sanırım. Makyajı yok gibi neredeyse. :A
Bunlar ne peki 😱
IMG_20200608_174924.jpg

• İlginç
Reactions: Araf
Estetik yaptırmıyor demek ki kadın, yaşına göre duruyor ve çok da kötü değil. Eski haline göre oy da verilebilir. Eski güzelliğini de koyabilirdin, sorun olmazdı. :D

219056f882c103ef33db32c5396e77f8.jpg

Bak bu hali var ya, 10 numara, 5 yıldız. :D

Bu arada 1970 diye hatırlıyordum, 1975 doğumluymuş. Aslında o kadar da yaşlı değil ama sanırım birtakım olaylar, hastalıklar onu bu hale getirmiş. :)

• Beğendim
Estetik yaptırmıyor demek ki kadın, yaşına göre duruyor ve çok da kötü değil. Eski haline göre oy da verilebilir. Eski güzelliğini de koyabilirdin, sorun olmazdı. :D

219056f882c103ef33db32c5396e77f8.jpg

Bak bu hali var ya, 10 numara, 5 yıldız. :D

Bu arada 1970 diye hatırlıyordum, 1975 doğumluymuş. Aslında o kadar da yaşlı değil ama sanırım birtakım olaylar, hastalıklar onu bu hale getirmiş. :)
Eski halini koymak yarışmaya aykırı :A
@Tolstoyevski ve @The_Erinch 1930larda doğmuş kişilerin gençlik fotosuyla geldi :A veto yediler ve galiba Erinç alındı ve ondan uğramadı konuya :S

Eski halini koymak yarışmaya aykırı :A
@Tolstoyevski ve @The_Erinch 1930larda doğmuş kişilerin gençlik fotosuyla geldi :A veto yediler ve galiba Erinç alındı ve ondan uğramadı konuya :S
Bu haliyle birçok ünlüye taş çıkarır, taş. :D

Hastalığı ve Brad Pitt ile yaşadıkları sanırım büyük ölçüde yıprattı. Diğer türlü eski haline yakın bir hali olurdu. :)

Jennifer Aniston'a bakalım. Yaşına rağmen bir şey kaybetmemiş desek yanlış olmaz sanırım. :)

• Beğendim
Bu haliyle birçok ünlüye taş çıkarır, taş. :D

Hastalığı ve Brad Pitt ile yaşadıkları sanırım büyük ölçüde yıprattı. Diğer türlü eski haline yakın bir hali olurdu. :)

Jennifer Aniston'a bakalım. Yaşına rağmen bir şey kaybetmemiş desek yanlış olmaz sanırım. :)
Düşünsene finallere kadar giderse son anda iyi birini eklemiş olduk 😱 normalde son anda eklenenler kontenjan doldurmak için olurdu :A

• Güldürdün
Düşünsene finallere kadar giderse son anda iyi birini eklemiş olduk 😱 normalde son anda eklenenler kontenjan doldurmak için olurdu :A
Son anda eklemek derken, Ester'i mi kastediyorsun. İsmini vermeden başka bir konuya geçiş yaptığını sezdim sanki. :A

• Güldürdün
Son anda eklemek derken, Ester'i mi kastediyorsun. İsmini vermeden başka bir konuya geçiş yaptığını sezdim sanki. :A
Yok Jennifer son anda eklendi. 1 eksiğimiz vardı. Anlattım önceki mesajlarda dün? Okudun galiba

• İlginç
Yok Jennifer son anda eklendi. 1 eksiğimiz vardı. Anlattım önceki mesajlarda dün? Okudun galiba
Friends hayranı ama Jennifer Aniston'u yazmıyor, çok ilginç. Yok, o mevzu geçmedi. Ben son anda birisini ekledim, kontenjanının dolu olduğunu söylemiştin sadece. Yani diyalog arasında geçmedi. :)

• Beğendim
Oha :F
Dur dur bu olay farklıydı. Bu gruba yanlışlıkla 1. Gruptan bir isim tekrar eklenmiş. Zamanında baştaki liste yanlış olduğu için. Bende @Sherlock ve @MasacRE 'ye hemen bir isim önerin dedim. İkiside nazlandı o ona topu attı diğeride diğerine ve acil hazır ediyordım sizi bekleyemem dedim ve aklıma Jennifer geldi ama gruptaki diğer isimleri dahi bilmiyordum hemen ekledim buraya 😱 @MEnes @Tolstoyevski @xdragxx
Friends hayranı ama Jennifer Aniston'u yazmıyor, çok ilginç. Yok, o mevzu geçmedi. Ben son anda birisini ekledim, kontenjanının dolu olduğunu söylemiştin sadece. Yani diyalog arasında geçmedi. :)
Sen senin kızı önden söyleseydin Jennifer olmayacaktı :A
Bak alıntıda bahsettiğim.
Ben hiç ekleme yapmadım o hariç. Sizlerin önerileriyle oluşturdum
@dreamy başka karakteri (Lisa Kudrow) önerecekti ama yaşlanmış kalsın demişti :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Araf
Bazı gruplarda kendime göre güzel bulamadım :D

Ama burada Angeli ablayı unuttum :( :( :( :(
4 oyladın mı onu diyorum? Yanlışlıkla mı oylamadın yoksa ona hakkın kalmadı mı?
Ona göre değiştirme seçeneğinini açayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...