Royal_Highness
Favori Üye
Ömer abi ile birlikte Hande Erçel fanı olduğunuzu bilmiyordumTeşekkürler katılımın için. Hande Erçel mevzusunu kafama monteledim![]()
Valla ne yapayım sevmiyorum kendisini
@Yakamoz-Asi
Ömer abi ile birlikte Hande Erçel fanı olduğunuzu bilmiyordumTeşekkürler katılımın için. Hande Erçel mevzusunu kafama monteledim![]()
Nasıl aynı fikirdesin Yakamoz ne kadar katkı sağladıysa ben de o kadar katkı sağladım ona sen katkı verdin atabilirsin diyorsun bana sen atamazsın diyorsun@xdragxx öncelikle duyuru konusunda beni yorduğun için, konuyu coşturduğun için teşekkür ederim
Sonrasında Simge Hadise nedeni ile küsüp nerdeyse Mine Tugay’ın erken elenmesine vesile olacaktın.
Artık oylamam deyip arada gösterdiğin katkılar içinde ayrıca teşekkürler.
Bazı durumlarda sinir etsende geride kalsın umarım
Ve aynı fikirdeyim. Diss konusunda bir tek @Yakamoz-Asi ’ye anlayış gösteriyorum![]()
Şimdi bir şey diyeceğim ama kalsın. Şu vurguyu yapıp durmaAynen, zaman ve şartlara göre güncelleme yapılıyor haliyle
Bakalım 2 sene sonra durumlar nasıl olacak2 sene rahatız, orası kesin
![]()
Bir zamanlar @xemrexxx ‘te öyleydi ama kendisini kaybetmişizÖmer abi ile birlikte Hande Erçel fanı olduğunuzu bilmiyordum
Valla ne yapayım sevmiyorum kendisini
@Yakamoz-Asi
Hayır onun ayrı bir mevzusu var ondan diyorum öyle. Miray’a nefreti var. Kusup durdu konuda. Sonuçta sen Eda’yı geçip şampiyon oldu diye atmadın o dissiNasıl aynı fikirdesin Yakamoz ne kadar katkı sağladıysa ben de o kadar katkı sağladım ona sen katkı verdin atabilirsin diyorsun bana sen atamazsın diyorsun
Simge, Hadise nedeniyle küsmedim sadece genel olarak seçimler çok zevksizdi onlar tuzu biberi oldu tabii
Ha o başka da benim sadece Miray'a değil Eda Ece'ye de hatta yarı finalistlere de kinim vardı bunlar nasıl ilk 4 diye@Yakamoz-Asi kendini frenlemen hoşuma gitmiyor. Gerekirse benimde kalbimi kır. Sonra yine düzeliriz zaten
Şimdi bir şey diyeceğim ama kalsın. Şu vurguyu yapıp durma
Bir zamanlar @xemrexxx ‘te öyleydi ama kendisini kaybetmişiz
Hayır onun ayrı bir mevzusu var ondan diyorum öyle. Miray’a nefreti var. Kusup durdu konuda. Sonuçta sen Eda’yı geçip şampiyon oldu diye atmadın o dissi![]()
Alina Boz’u 2021’de seve seve şampiyon etmiştin. Şimdi ne olduda kin tuttun yarı finalist diyeHa o başka da benim sadece Miray'a değil Eda Ece'ye de hatta yarı finalistlere de kinim vardı bunlar nasıl ilk 4 diye![]()
Aaaaa kendini haklı çıkarmak için beni de işin içine katmış@Yakamoz-Asi kendini frenlemen hoşuma gitmiyor. Gerekirse benimde kalbimi kır. Sonra yine düzeliriz zaten
Hayır onun ayrı bir mevzusu var ondan diyorum öyle. Miray’a nefreti var. Kusup durdu konuda. Sonuçta sen Eda’yı geçip şampiyon oldu diye atmadın o dissi![]()
Etkinliği 2 sene sonra yapmayacak mıyız? O da mı değişebilir.@Yakamoz-Asi kendini frenlemen hoşuma gitmiyor. Gerekirse benimde kalbimi kır. Sonra yine düzeliriz zaten
Finaldeki rakibi kimdi kesin komedi bir isimdirAlina Boz’u 2021’de seve seve şampiyon etmiştin. Şimdi ne olduda kin tuttun yarı finalist diye@Yakamoz-Asi @Bully
Sen alakamız olmayan 62728282 tane mevzuya katıyon. Biz yapmışız çok muAaaaa kendini haklı çıkarmak için beni de işin içine katmış![]()
O da değişim ve güncelleme yapmış demek kiAlina Boz’u 2021’de seve seve şampiyon etmiştin. Şimdi ne olduda kin tuttun yarı finalist diye@Yakamoz-Asi @Bully
Ayça Ayşin TuranFinaldeki rakibi kimdi kesin komedi bir isimdir![]()
Bir dediği diğerini tutmuyor. O huyu değişime uğramamış yıllardırO da değişim ve güncelleme yapmış demek ki![]()
Evet komik bir final olmuş yine ama yemin ederim Miray Daner'e 10 basar Ayça Ayşin TuranAyça Ayşin Turan
------
Bir dediği diğerini tutmuyor. O huyu değişime uğramamış yıllardır![]()
Herkes ben değil neticedeSen alakamız olmayan 62728282 tane mevzuya katıyon. Biz yapmışız çok mu![]()
2021’den sonra 4 sene geçti.Etkinliği 2 sene sonra yapmayacak mıyız? O da mı değişebilir.
Kriter belirlerken son 1 sene olarak güncelleyebiliriz diye düşündüm.
@Yakamoz-Asi kendini frenlemen hoşuma gitmiyor. Gerekirse benimde kalbimi kır. Sonra yine düzeliriz zaten
Fikirleri değişmeyip sabit kalan insanlar düz insanlardır değişmeyen tek şey değişimdir..Ayça Ayşin Turan
------
Bir dediği diğerini tutmuyor. O huyu değişime uğramamış yıllardır![]()
Sende hep kaybeden tarafında olmuşsun ama finalde telafi olmuş
Dur sana ne diyeceğim. Dark ben ve Bully’i bir konuşma kutusuna ekleyip uzunca yazı yazmıştı bir adaya + 10 oy vermemiz hakkında ama tabi kaale almadık. Mesaja cevap bile yazmadıkṢuan sporuma baṣladım bu öçü kadın için onu harcayamam.
Yok, ben kırarsam fena kırarım. İṣ aday belirlemeden baṣlar o yüzden aman aman.![]()
Fikirleri değişmeyip sabit kalan insanlar düz insanlardır değişmeyen tek şey değişimdir..
![]()
Şu gacı iki finalistinizi toplar 5le çarpar mesela