2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

@xdragxx öncelikle duyuru konusunda beni yorduğun için, konuyu coşturduğun için teşekkür ederim :A
Sonrasında Simge Hadise nedeni ile küsüp nerdeyse Mine Tugay’ın erken elenmesine vesile olacaktın.
Artık oylamam deyip arada gösterdiğin katkılar içinde ayrıca teşekkürler.
Bazı durumlarda sinir etsende geride kalsın umarım :A

Ve aynı fikirdeyim. Diss konusunda bir tek @Yakamoz-Asi ’ye anlayış gösteriyorum :A

@xdragxx öncelikle duyuru konusunda beni yorduğun için, konuyu coşturduğun için teşekkür ederim :A
Sonrasında Simge Hadise nedeni ile küsüp nerdeyse Mine Tugay’ın erken elenmesine vesile olacaktın.
Artık oylamam deyip arada gösterdiğin katkılar içinde ayrıca teşekkürler.
Bazı durumlarda sinir etsende geride kalsın umarım :A

Ve aynı fikirdeyim. Diss konusunda bir tek @Yakamoz-Asi ’ye anlayış gösteriyorum :A
Nasıl aynı fikirdesin Yakamoz ne kadar katkı sağladıysa ben de o kadar katkı sağladım ona sen katkı verdin atabilirsin diyorsun bana sen atamazsın diyorsun :A
Simge, Hadise nedeniyle küsmedim sadece genel olarak seçimler çok zevksizdi onlar tuzu biberi oldu tabii

• İlginç
Reactions: Dosi
@Yakamoz-Asi kendini frenlemen hoşuma gitmiyor. Gerekirse benimde kalbimi kır. Sonra yine düzeliriz zaten :A
Aynen, zaman ve şartlara göre güncelleme yapılıyor haliyle :A

Bakalım 2 sene sonra durumlar nasıl olacak :A 2 sene rahatız, orası kesin :Z
Şimdi bir şey diyeceğim ama kalsın. Şu vurguyu yapıp durma :A
Ömer abi ile birlikte Hande Erçel fanı olduğunuzu bilmiyordum :A
Valla ne yapayım sevmiyorum kendisini :D
@Yakamoz-Asi
Bir zamanlar @xemrexxx ‘te öyleydi ama kendisini kaybetmişiz :A
Nasıl aynı fikirdesin Yakamoz ne kadar katkı sağladıysa ben de o kadar katkı sağladım ona sen katkı verdin atabilirsin diyorsun bana sen atamazsın diyorsun :A
Simge, Hadise nedeniyle küsmedim sadece genel olarak seçimler çok zevksizdi onlar tuzu biberi oldu tabii
Hayır onun ayrı bir mevzusu var ondan diyorum öyle. Miray’a nefreti var. Kusup durdu konuda. Sonuçta sen Eda’yı geçip şampiyon oldu diye atmadın o dissi :A

@Yakamoz-Asi kendini frenlemen hoşuma gitmiyor. Gerekirse benimde kalbimi kır. Sonra yine düzeliriz zaten :A

Hayır onun ayrı bir mevzusu var ondan diyorum öyle. Miray’a nefreti var. Kusup durdu konuda. Sonuçta sen Eda’yı geçip şampiyon oldu diye atmadın o dissi :A
Ha o başka da benim sadece Miray'a değil Eda Ece'ye de hatta yarı finalistlere de kinim vardı bunlar nasıl ilk 4 diye :A

• Güldürdün

Aaaaa kendini haklı çıkarmak için beni de işin içine katmış :A

• Güldürdün

Etkinliği 2 sene sonra yapmayacak mıyız? O da mı değişebilir.

Kriter belirlerken son 1 sene olarak güncelleyebiliriz diye düşündüm.

• Güldürdün
Serenay, Hazal, Seda, Aleyna gibi isimlerin elenişinden sonra formaliteye döndü bizim için yarışma. Bir ara dümeni Cemre'ye kırdık ama o da olmadı. Cemre'nin bu kadar ilerlemesi hariç şaşırmadığım bir etkinlik oldu. :A Klasik Fav10 zevksizliği. :A

@Bully @Dosi sizinle de görüşeceğiz. :A

Ṣuan sporuma baṣladım bu öçü kadın için onu harcayamam. :D

Yok, ben kırarsam fena kırarım. İṣ aday belirlemeden baṣlar o yüzden aman aman. :A

• Güldürdün
Ayça Ayşin Turan
------

Bir dediği diğerini tutmuyor. O huyu değişime uğramamış yıllardır :A
Fikirleri değişmeyip sabit kalan insanlar düz insanlardır değişmeyen tek şey değişimdir..

ay%C3%A7a-ay%C5%9Fin-turan-v0-8qpaa2eqtb6c1.jpg

Şu gacı iki finalistinizi toplar 5le çarpar mesela

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Serenay, Hazal, Seda, Aleyna gibi isimlerin elenişinden sonra formaliteye döndü bizim için yarışma. Bir ara dümeni Cemre'ye kırdık ama o da olmadı. Cemre'nin bu kadar ilerlemesi hariç şaşırmadığım bir etkinlik oldu. :A Klasik Fav10 zevksizliği. :A

@Bully @Dosi sizinle de görüşeceğiz. :A
Sende hep kaybeden tarafında olmuşsun ama finalde telafi olmuş :A
Ṣuan sporuma baṣladım bu öçü kadın için onu harcayamam. :D

Yok, ben kırarsam fena kırarım. İṣ aday belirlemeden baṣlar o yüzden aman aman. :A
Dur sana ne diyeceğim. Dark ben ve Bully’i bir konuşma kutusuna ekleyip uzunca yazı yazmıştı bir adaya + 10 oy vermemiz hakkında ama tabi kaale almadık. Mesaja cevap bile yazmadık :A @Bully