2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacak bir şey yok
forumsa olsaydı o da
Meryem Uzerli'nin böyle bir etkinlikte Top 100 dışı kalması tüyleri ürpertiyor ama
Benim önerdiğim 3 isimden biriyle yer değiştirebilir, zira gönlüm razı olmaz Meryem'siz güzeller etkinliğine

Reactions: Dosi
@Tolstoyevski zaten MEnes 12 öncesi gelmezse hakkı yok olur

------

Meryem Uzerli'nin böyle bir etkinlikte Top 100 dışı kalması tüyleri ürpertiyor ama
Benim önerdiğim 3 isimden biriyle yer değiştirebilir, zira gönlüm razı olmaz Meryem'siz güzeller etkinliğine
Duruma bakarız
önce herkes bitirsin. Son halinide @MasacRE bakacak
98 yapıp kontrol ettiririz

@DarkLegenD ilk önerilerinden Zeynep Çamcı hariç vazgeçerse iyiler dışarda kalmamış olur
önerdikleri 3 oy bile almaz

Ne ne. Kararsız olma bak insanlar bu güzeli göz ardı ediyorlar ki etkinlikteki tescilli güzellerden bile güzel.

Reactions: kerem
Ne ne. Kararsız olma bak insanlar bu güzeli göz ardı ediyorlar ki etkinlikteki tescilli güzellerden bile güzel.
Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet ışıl Aksoy, Selin Demiratar'lar varken botoks grubu Ebru Özkan, Nurgül Yeşilçay ne alaka?

------

Sinem Kobal'ı da öneren olmamış. Hangimiz Selena'yı izlemedik ki nankörler?

Reactions: Dosi and slhttnmtl
Benim önerdiklerimin hepsi ilk turda elenecek zaten. 😃 Çeyrek finallere de şu anda en çok sevilen, en çok izlenen dizilerin başrolleri kalacak. 😃

Umarım linç yemem ama Ebru Özkan da Nurgül Yeşilçay da Saadet Işıl Aksoy'dan güzel.

Reactions: kerem
Selin Demiratar ve Sinem Kobal ekranlarda yok uzun süredir
son zamanlara bakıyoruz biz

Hadi yap önerini bekletme fazla. Süre dolup gelmemişsen senin adına sadece Seray Kaya'yı eklerim

------

Benim önerdiklerimin hepsi ilk turda elenecek zaten. 😃 Çeyrek finallere de şu anda en çok sevilen, en çok izlenen dizilerin başrolleri kalacak. 😃
İşte vazgeç yerine Meryem Uzerli, Öykü Karayel falan eklensin

Bu ikili, benim önerdiklerim içinde güzelliği en az olan ismin çeyreği kadar bile güzel değil.

Bu ikili, benim önerdiklerim içinde güzelliği en az olan ismin çeyreği kadar bile güzel değil.
Dur kalanları yazayım.
Ek olarak Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet ışıl Aksoy, Tülin Özen ve ayrıca Özgü Namal önerisi iptal durumunda 100 isim doluyor diye
Meryem Uzerli ile takas edilsin talebi geldi bana
@Tolstoyevski

Reactions: Tolstoyevski
Özgü'yü Elif'ten dolayı daha çok severim ama bu etkinlikte harcanacağı için böyle bir durum gerekiyordu

Takılın kafanıza göre.

Reactions: Tolstoyevski
Bu güzellik dışarda kalmamalı, kalamaz.

Çok zor bi' seçim, bence hepsi listeye girmesi gereken isimler.
Bu güzelse ben de Brad Pitt'im.

------

Bu 4 isim etkinlikte olmazsa hiç yapma daha iyi.
Hepsinin oy potansiyeli yüksek zaten hiç düşünmeden ekle.

Reactions: kerem and Dosi
Reactions: Aserat and Dosi
Şaşırttın

Şu karalananlar olmasada olurdu

@Tolstoyevski göreve
Niye şaşırttım, kimleri bekliyordun veya beklemiyordun benden

Sen beğenmedin galiba karaladıklarını

Benim önerdiklerim arasında bir tek Damla Survivor ünlüsü olduğu için pek oy alamayacaktır ama onun dışındakiler gayet oy potansiyeli olan isimler

Bu arada Damla'yı da Evrim Keklik ismini gördükten sonra eklemeye karar verdim. Evrim'in olduğu bir listede Survivor'un gelmiş geçmiş en güzel kadını olmazsa olmazdı
@dreamy @Dosi

Tamam be adımı anıp durmuşsun geldim işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...