2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacak bir şey yok :A forumsa olsaydı o da :A
Meryem Uzerli'nin böyle bir etkinlikte Top 100 dışı kalması tüyleri ürpertiyor ama :A Benim önerdiğim 3 isimden biriyle yer değiştirebilir, zira gönlüm razı olmaz Meryem'siz güzeller etkinliğine :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Tolstoyevski zaten MEnes 12 öncesi gelmezse hakkı yok olur :A
------

Meryem Uzerli'nin böyle bir etkinlikte Top 100 dışı kalması tüyleri ürpertiyor ama :A Benim önerdiğim 3 isimden biriyle yer değiştirebilir, zira gönlüm razı olmaz Meryem'siz güzeller etkinliğine :A
Duruma bakarız :A önce herkes bitirsin. Son halinide @MasacRE bakacak :A 98 yapıp kontrol ettiririz :A
@DarkLegenD ilk önerilerinden Zeynep Çamcı hariç vazgeçerse iyiler dışarda kalmamış olur :A önerdikleri 3 oy bile almaz :A

Ne idüğü belirsiz fenomenler, Survivor yarışmacıları bile alınırken bunları dışarıda bırakmak da ne bileyim... :A

Bence 5 hakkım olsun en iyisi, oy kullanmayan ya da sadece 1-2 kişiye oy veren var mı? :A
------

Forum yine şaşırtmadı... Hala kararsızım. :A
Ne ne. Kararsız olma bak insanlar bu güzeli göz ardı ediyorlar ki etkinlikteki tescilli güzellerden bile güzel. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yok yok hiç bu işlere girme :A 100 ismi geçmeyeceğiz :A
Bergüzar Korel, Tülin Özen
Nurgül Yeşilçay
Ebru Özkan var daha liste dışı kalan :A
@MEnes ve @dreamy i bekliyoruz ama sadece 1 oyları kaldı :A Aslında @Tolstoyevski sen Simge'yi ekle. dreamy onu diyordu ve Fahriye Evcen'i tam yaz :A
Ne ne. Kararsız olma bak insanlar bu güzeli göz ardı ediyorlar ki etkinlikteki tescilli güzellerden bile güzel. :A
Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet ışıl Aksoy, Selin Demiratar'lar varken botoks grubu Ebru Özkan, Nurgül Yeşilçay ne alaka? :A
------

Sinem Kobal'ı da öneren olmamış. Hangimiz Selena'yı izlemedik ki nankörler? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl
------

Duruma bakarız :A önce herkes bitirsin. Son halinide @MasacRE bakacak :A 98 yapıp kontrol ettiririz :A
@DarkLegenD ilk önerilerinden Zeynep Çamcı hariç vazgeçerse iyiler dışarda kalmamış olur :A önerdikleri 3 oy bile almaz :A
Benim önerdiklerimin hepsi ilk turda elenecek zaten. 😃 Çeyrek finallere de şu anda en çok sevilen, en çok izlenen dizilerin başrolleri kalacak. 😃

• Güldürdün
Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet ışıl Aksoy, Selin Demiratar'lar varken botoks grubu Ebru Özkan, Nurgül Yeşilçay ne alaka? :A
------

Umarım linç yemem ama Ebru Özkan da Nurgül Yeşilçay da Saadet Işıl Aksoy'dan güzel. :A

• İlginç
Reactions: kerem
------

Selin Demiratar ve Sinem Kobal ekranlarda yok uzun süredir :A son zamanlara bakıyoruz biz :A
Hadi yap önerini bekletme fazla. Süre dolup gelmemişsen senin adına sadece Seray Kaya'yı eklerim :A
------

Benim önerdiklerimin hepsi ilk turda elenecek zaten. 😃 Çeyrek finallere de şu anda en çok sevilen, en çok izlenen dizilerin başrolleri kalacak. 😃
İşte vazgeç yerine Meryem Uzerli, Öykü Karayel falan eklensin :A

Selin Demiratar ve Sinem Kobal ekranlarda yok uzun süredir :A son zamanlara bakıyoruz biz :A
Hadi yap önerini bekletme fazla. Süre dolup gelmemişsen senin adına sadece Seray Kaya'yı eklerim :A
------

İşte vazgeç yerine Meryem Uzerli, Öykü Karayel falan eklensin :A
Bu ikili, benim önerdiklerim içinde güzelliği en az olan ismin çeyreği kadar bile güzel değil. :D

• Güldürdün
Bu ikili, benim önerdiklerim içinde güzelliği en az olan ismin çeyreği kadar bile güzel değil. :D
Dur kalanları yazayım.
Ek olarak Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet ışıl Aksoy, Tülin Özen ve ayrıca Özgü Namal önerisi iptal durumunda 100 isim doluyor diye :A Meryem Uzerli ile takas edilsin talebi geldi bana :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Dur kalanları yazayım.
Ek olarak Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet ışıl Aksoy, Tülin Özen ve ayrıca Özgü Namal önerisi iptal durumunda 100 isim doluyor diye :A Meryem Uzerli ile takas edilsin talebi geldi bana :A @Tolstoyevski
Özgü'yü Elif'ten dolayı daha çok severim ama bu etkinlikte harcanacağı için böyle bir durum gerekiyordu :A

• Güldürdün
Dur kalanları yazayım.
Takılın kafanıza göre.

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu güzellik dışarda kalmamalı, kalamaz. :A

5f44c5fc5542842080090e71.jpg

Çok zor bi' seçim, bence hepsi listeye girmesi gereken isimler. :A
Bu güzelse ben de Brad Pitt'im. :A
------

Yok yok hiç bu işlere girme :A 100 ismi geçmeyeceğiz :A
Bergüzar Korel, Tülin Özen
Nurgül Yeşilçay
Ebru Özkan var daha liste dışı kalan :A
@MEnes ve @dreamy i bekliyoruz ama sadece 1 oyları kaldı :A Aslında @Tolstoyevski sen Simge'yi ekle. dreamy onu diyordu ve Fahriye Evcen'i tam yaz :A
Bu 4 isim etkinlikte olmazsa hiç yapma daha iyi. :A Hepsinin oy potansiyeli yüksek zaten hiç düşünmeden ekle. :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: kerem and Dosi
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: Aserat and Dosi
Şaşırttın :A
Şu karalananlar olmasada olurdu :A

@Tolstoyevski göreve :A
Niye şaşırttım, kimleri bekliyordun veya beklemiyordun benden :A

Sen beğenmedin galiba karaladıklarını :A

Benim önerdiklerim arasında bir tek Damla Survivor ünlüsü olduğu için pek oy alamayacaktır ama onun dışındakiler gayet oy potansiyeli olan isimler :A

• Güldürdün
Bu arada Damla'yı da Evrim Keklik ismini gördükten sonra eklemeye karar verdim. Evrim'in olduğu bir listede Survivor'un gelmiş geçmiş en güzel kadını olmazsa olmazdı :A @dreamy @Dosi

------

Tamam be adımı anıp durmuşsun geldim işte... :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...