Söylerim ben ona gelir yazar@Sherlock 'un hakkınıda kullan. Gelmeyebilir![]()
Söylerim ben ona gelir yazar@Sherlock 'un hakkınıda kullan. Gelmeyebilir![]()
Öykü Karayel'i @MEnes der sandım ama o da daha son hakkını kullanmadıİşte yazan olmasa bile alınmalı yani mesela Meryem karakteriyle yıla damga vuran (tamam oyunculuk yarışması değil ama bayağı ön plandaydı) kadın olmayacak da kim olacak.![]()
Sen @kerem @MEnes ve @Sherlock ile 14 isim yazılacak. Bende bir kaç ekleme yaparım tamam olur. 100 isme tamam dedik @Tolstoyevski ileSöylerim ben ona gelir yazarAma başka birilerinden hak eklemek istersen ekleyebilirsin bana
![]()
@MasacRE 8 isim diyecekAa tamam işte neyi bekliyor onu desin.Galiba @MasacRE de hala isim arıyor benim güzel listeme bakabilir.
![]()
Sebep. 😱 Biz zar zor 3'e indirelim o 8 tane yazsın haksızlık.Sen @kerem @MEnes ve @Sherlock ile 14 isim yazılacak. Bende bir kaç ekleme yaparım tamam olur. 100 isme tamam dedik @Tolstoyevski ile
------
@MasacRE 8 isim diyecek![]()
Hakkını kullanmayan ve ona devredenlerden dolayıSebep. 😱 Biz zar zor 3'e indirelim o 8 tane yazsın haksızlık.![]()
Biz de bir liste çıkarmıştık. Aserat'ın listesini de gördüm şimdi. Onların içinden 8 kişi seçerim birazdanSen @kerem @MEnes ve @Sherlock ile 14 isim yazılacak. Bende bir kaç ekleme yaparım tamam olur. 100 isme tamam dedik @Tolstoyevski ile
------
@MasacRE 8 isim diyecek![]()
95 isim olunca buralarda olda bi gözden geçir kontrol et. Güzellik uzmanı olarak senin analiz ve farketme yetenğin ile birlikte son dokunuşlarla katkın olmasını istiyorum tabikiBiz de bir liste çıkarmıştık. Aserat'ın listesini de gördüm şimdi. Onların içinden 8 kişi seçerim birazdan![]()
Tamamdır, bende o iş95 isim olunca buralarda olda bi gözden geçir kontrol et. Güzellik uzmanı olarak senin analiz ve farketme yetenğin ile birlikte son dokunuşlarla katkın olmasını istiyorum tabikieski zamanların hatırı
çok önemli isim unutmuşsak çıtlatırsın
![]()
Gece 12den sonra halktan öneri almayızTamamdır, bende o iş![]()
Tamam uğrarım bir bakarımGece 12den sonra halktan öneri almayızsen buralarda değilsen yarın muhakkak gel foruma
@Tolstoyevski kura vs işleriyle yarın bu vakitlerde başlar gibi. Perşembe günü başlarız oylamaya
Günde sadece 2 anket açacağız. Yavaş ve emin adımlarla ilerleriz![]()
En Özlenilen Dizi'yi aynı bu ayarda yaptım ve onu kendim tek yönetim ama yorulmadım. Artık tüm etkinlikleri bu ayarda yürüteceğimTamam uğrarım bir bakarımEn iyisi yavaş ve emin adımlarla ilerlemek zaten ya, aceleye gerek yok
![]()
Gece 12den sonra halktan öneri almayızsen buralarda değilsen yarın muhakkak gel foruma
@Tolstoyevski kura vs işleriyle yarın bu vakitlerde başlar gibi. Perşembe günü başlarız oylamaya
Günde sadece 2 anket açacağız. Yavaş ve emin adımlarla ilerleriz![]()
Sen öyle sistemli, disiplinli şemasını sunuyorsun ki bana sadece uygulamak düşüyor sayende yük değil büyük bir keyfe dönüşüyor ve etkinlik boyunca da böyle devam edecek hayırlısıylaEn Özlenilen Dizi'yi aynı bu ayarda yaptım ve onu kendim tek yönetim ama yorulmadım. Artık tüm etkinlikleri bu ayarda yürüteceğim
Bu etkinlikte ilk başlarda yükün çoğunu Tols taşıyacak![]()
En Özlenilen Dizi'yi aynı bu ayarda yaptım ve onu kendim tek yönetim ama yorulmadım. Artık tüm etkinlikleri bu ayarda yürüteceğim
Bu etkinlikte ilk başlarda yükün çoğunu Tols taşıyacak![]()
Kendine sağlam bir yardımcı buldun ya. İyi bir ikili oldunuz. Gözümüz arkada kalmıyor siz etkinlikleri yürütünceSen öyle sistemli, disiplinli şemasını sunuyorsun ki bana sadece uygulamak düşüyor sayende yük değil büyük bir keyfe dönüşüyor ve etkinlik boyunca da böyle devam edecek hayırlısıyla![]()
![]()
Al al elli tane isim yazdım zaten yukarıda.Biz de bir liste çıkarmıştık. Aserat'ın listesini de gördüm şimdi. Onların içinden 8 kişi seçerim birazdan![]()
Kicktipp için söylediğin sözü hatırlıyormusun? Bu etkinlik hep yarım kalıyor ve buyüzden katılmayayım demiştin ve bu kez yarım kalmadı çünkü Dositols team görev başındaKendine sağlam bir yardımcı buldun ya. İyi bir ikili oldunuz. Gözümüz arkada kalmıyor siz etkinlikleri yürütünce![]()
Kendine sağlam bir yardımcı buldun ya. İyi bir ikili oldunuz. Gözümüz arkada kalmıyor siz etkinlikleri yürütünce
------
@Dosi hanım uzun uğraşlar sonucunda 8 isimlik listemi oluşturmuş bulunmaktayım. Buyrunuz efendim
Aybüke Pusat
Biran Damla Yılmaz
Damla Can
Elçin Sangu
Fahriye Evcen
Leyla Lydia Tuğutlu
Tuvana Türkay
Yasemin Allen
Kicktipp için söylediğin sözü hatırlıyormusun? Bu etkinlik hep yarım kalıyor ve buyüzden katılmayayım demiştin ve bu kez yarım kalmadı çünkü Dositols team görev başında
Aynen iyi bir ikili olduk. Ben de zaten o var diye uğraşıyorum. Yoksa üşenip seneye atardım bunu![]()
Şaşırttın@Dosi hanım uzun uğraşlar sonucunda 8 isimlik listemi oluşturmuş bulunmaktayım. Buyrunuz efendim
Aybüke Pusat
Biran Damla Yılmaz
Damla Can
Elçin Sangu
Fahriye Evcen
Leyla Lydia Tuğutlu
Tuvana Türkay
Yasemin Allen
Yoldaşlarımın yaptığı liste ve detaylı çalışma aslında burada sanat bazında olduğu için onlara katılıyorum bu konuda... Çok garip isimlerin listede yer alması ve kendilerinin oluşturduğu listede bulunan gerçekten GÜZEL olan insanların bu listeye koyulmaması sanat adına SABAR adına tam olarak yanlış... Bunu göz önüne alıp muazzam bir çalışma yapmış kendileri bence...Canım yoldaşlarım...
( 😳 ) [😳] @Sherlock @MasacRE
Pamuk gibi olmuşuz yine...SABAR için her şeyi yaparız yoldaşım, bunu biliyorsun. Bu konuda da ciddi bir eksiklik vardı. Bu yüzden @Sherlock beyciğim ile kafa kafaya verip bu durumu çözmemiz gerekiyordu. Yalnız senden de katkı beklerdik, ama bizi yalnız bıraktın ne yazık ki![]()
@Sherlock 'un hakkınıda kullan. Gelmeyebilir![]()
Sapıkku, pardon Utku beyciğim acilen bir takım güzeller önermen gerekiyor dedi.Söylerim ben ona gelir yazarAma başka birilerinden hak eklemek istersen ekleyebilirsin bana
![]()
2 ama madem bizim için geldin 4 olsunPamuk gibi olmuşuz yine...
Canım yoldaşlarım.( 😳 ) [😳]
Sapıkku, pardon Utku beyciğim acilen bir takım güzeller önermen gerekiyor dedi.Yoğun baskısı sonucu buradayız, kaç isim önermem gerekiyor şimdi?
![]()