Ben normalde yürütmesemde şuna buna oy ver diyemiyorumSen diyemezsin sen yürütüyorsun çünküAma ben isteyebilirdim
Ben normalde yürütmesemde şuna buna oy ver diyemiyorumSen diyemezsin sen yürütüyorsun çünküAma ben isteyebilirdim
Oscar etkinliğinde bataryayı geberttik, yenilenince gençleşti, bu gidişle daha uzun süre benim kahrımı çekecek gibiSeneye yeni bir telefon alısın artık
En iyisi güzel bi kampanyayla pc+tel alOscar etkinliğinde bataryayı geberttik, yenilenince gençleşti, bu gidişle daha uzun süre benim kahrımı çekecek gibi
İşte bana çok kez kardeSH'lere oy ver diye bana ışık tuttun sanki yada YK'yaBen normalde yürütmesemde şuna buna oy ver diyemiyorumTop10 listesindede herkesi etiketlerken listenizi yapin diyordum ama kimseye şu ismi listeye al demiyordum fakat o zorla liste yaltırmalarim, şunu bunu listeye al olarak algılanmıştı çok kere
Burada ikinci el telefon durumları pek yok, tamir etme durumuda genelde olmuyor. Tamir edeceğine çöpe atmak daha mantıklı fiyatlardan dolayi. Benim batarya beleşe gelmişti birazEn iyisi güzel bi kampanyayla pc+tel alElindekini sat
@dreamy e "kesin ikikardesh'i zirvesine alacak" demişliğim vardı ama tabi ciddi bir istek değildi, sen o durumamı ışık tutmak diyorsun?İşte bana çok kez kardeSH'lere oy ver diye bana ışık tuttun sanki yada YK'yaBen de sana Beren için yapmiştim😛
zevkine onun
Ne güzel hayatBurada ikinci el telefon durumları pek yok, tamir etme durumuda genelde olmuyor. Tamir edeceğine çöpe atmak daha mantıklı fiyatlardan dolayi. Benim batarya beleşe gelmişti biraz
haha ama zengin olduğumuzdan değil, mecburiyetten atıyoruz. tamir yapmadan önce muayene ardından tamir parası ile nerdeyse yeni telefon fiyatına yaklaşiyor. Mecburi insanlar yenisine yöneliyorNe güzel hayat
Yok kıskandiğimdan değil sizin de yeni telefonları almanıza sevindimhaha ama zengin olduğumuzdan değil, mecburiyetten atıyoruz. tamir yapmadan önce muayene ardından tamir parası ile nerdeyse yeni telefon fiyatına yaklaşiyor. Mecburi insanlar yenisine yöneliyor
@Forumdash sen YK demişken, harika değilmi bu ya?küçük kızın konuşması falan harika özellikle.
@xemrexxx @serhatt @turkuazz @dreamy
hahha, biz bizimkiler bozuluyor diye alıyoruz ama siz telefonunuz iyi olmasına rağmen en son modeller için yenileri alıyorsunuzYok kıskandiğimdan değil sizin de yeni telefonları almanıza sevindimÇünkü telefon almadan avrupa birincisiyiz
Ne o öyle?? bozulunca ne beeehahha, biz bizimkiler bozuluyor diye alıyoruz ama siz telefonunuz iyi olmasına rağmen en son modeller için yenileri alıyorsunuz
@Forumdash@dreamy e "kesin ikikardesh'i zirvesine alacak" demişliğim vardı ama tabi ciddi bir istek değildi, sen o durumamı ışık tutmak diyorsun?
Beren'in karşısında oylamadığım Serenay olsaydı, Serenay'a oy verirdim
Valla görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?