En Favori Güzel 2019 - Kazanan: Beren Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen diyemezsin sen yürütüyorsun çünkü :A Ama ben isteyebilirdim :A
Ben normalde yürütmesemde şuna buna oy ver diyemiyorum :T: Top10 listesindede herkesi etiketlerken listenizi yapin diyordum ama kimseye şu ismi listeye al demiyordum fakat o zorla liste yaltırmalarim, şunu bunu listeye al olarak algılanmıştı çok kere :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben normalde yürütmesemde şuna buna oy ver diyemiyorum :T: Top10 listesindede herkesi etiketlerken listenizi yapin diyordum ama kimseye şu ismi listeye al demiyordum fakat o zorla liste yaltırmalarim, şunu bunu listeye al olarak algılanmıştı çok kere :F
İşte bana çok kez kardeSH'lere oy ver diye bana ışık tuttun sanki yada YK'ya:A Ben de sana Beren için yapmiştim😛

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En iyisi güzel bi kampanyayla pc+tel al:A Elindekini sat :A
Burada ikinci el telefon durumları pek yok, tamir etme durumuda genelde olmuyor. Tamir edeceğine çöpe atmak daha mantıklı fiyatlardan dolayi. Benim batarya beleşe gelmişti biraz :F

• Güldürdün
İşte bana çok kez kardeSH'lere oy ver diye bana ışık tuttun sanki yada YK'ya:A Ben de sana Beren için yapmiştim😛
@dreamy e "kesin ikikardesh'i zirvesine alacak" demişliğim vardı ama tabi ciddi bir istek değildi, sen o durumamı ışık tutmak diyorsun? :A
Beren'in karşısında oylamadığım Serenay olsaydı, Serenay'a oy verirdim :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
haha ama zengin olduğumuzdan değil, mecburiyetten atıyoruz. tamir yapmadan önce muayene ardından tamir parası ile nerdeyse yeni telefon fiyatına yaklaşiyor. Mecburi insanlar yenisine yöneliyor :A
Yok kıskandiğimdan değil sizin de yeni telefonları almanıza sevindim:A Çünkü telefon almadan avrupa birincisiyiz:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Forumdash sen YK demişken, harika değilmi bu ya? :bhr: küçük kızın konuşması falan harika özellikle.
@xemrexxx @serhatt @turkuazz @dreamy
D7CXjajX4AITThd.jpeg

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Yok kıskandiğimdan değil sizin de yeni telefonları almanıza sevindim:A Çünkü telefon almadan avrupa birincisiyiz:A
hahha, biz bizimkiler bozuluyor diye alıyoruz ama siz telefonunuz iyi olmasına rağmen en son modeller için yenileri alıyorsunuz :A

• Güldürdün
@dreamy e "kesin ikikardesh'i zirvesine alacak" demişliğim vardı ama tabi ciddi bir istek değildi, sen o durumamı ışık tutmak diyorsun? :A
Beren'in karşısında oylamadığım Serenay olsaydı, Serenay'a oy verirdim :A
@Forumdash :A ee tabi 4 koldan yazışiyoruz, zorlanıyorsun hızıma yetişmeye :F

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...