E Yani, sonuçta Beren'i sevdiğimin bir kanıtıSayılsın mı
E Yani, sonuçta Beren'i sevdiğimin bir kanıtıSayılsın mı
Yeni dizisini de izlersin artıkE Yani, sonuçta Beren'i sevdiğimin bir kanıtı
internet dizilerini izleyemiyorum, ilgimide çekmiyor genelde Stranger Things izledim tavsiyen üzerine ama ben bu sene çok fazla yordum hem telefonumu hem gözlerimiYeni dizisini de izlersin artık
Asla herkesi memnun edemezsin Seni bu forumda acaba hangi etkinlik memnun edebildi merak ediyorumÇok yetersiz bir final.
Şu sıralar huawei markasına çok fazla takmışlar Google ile bazı firmalar
Hak edenin kazandığı, çok güzel bir etkinlik oldu
Senin de ellerine sağlık, çok emek verdin ve harika oldu @Dosi
KRALİÇE GERİ DÖNDÜ @xemrexxx @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 68207
yaaa yine beni mest eden bir yorum yazmışsın Çok teşekkürler. Etkinlik boyunca destekleriniz olmasaydı belki bukadar zevk almazdım etkinlikten. Dediğin gibi baya damga vurdu konular
yazdan sonra forum daha hayattaysa farklı etkinlikler gelebilir En Favori Yakışıklı istekleri var. Güzeller kadasr ilgi görmezse bile belki mini bir etkinlik yaparız
hoşttt ne süreklisi, yakışıklılarda yapılacak bu forum eşitlikçi bi forumSürekli güzeller yapamıyor muyuz, yakışıklı falan ne gerek var böyle şeylere?
@Forumdash sen YK demişken, harika değilmi bu ya? küçük kızın konuşması falan harika özellikle.
@xemrexxx @serhatt @turkuazz @dreamy
xemrexxx’in attığı fotoğraf cuk oturmuş bu mesaja
ozaman ona attığım video sanada gelsinxemrexxx’in attığı fotoğraf cuk oturmuş bu mesaja
Önceden bir İsmail YK ismini duyunca duraksardın peki ya şimdi? Çocukluk yıllarımın en sevdiğim sanatçılarından ama artık devri geçti kabul edelim.ozaman ona attığım video sanada gelsin
Benim çocukluk aşkım diyebilirim Yıllar ondan bir şey götürmemiş. Şarkıları hâla güzel. Eski hayranlığım yok ama hâla beğeniyorum sesiniÖnceden bir İsmail YK ismini duyunca duraksardın peki ya şimdi? Çocukluk yıllarımın en sevdiğim sanatçılarından ama artık devri geçti kabul edelim.
Beren bununla 2 keredir 1 oy farkla alıyor tek.Beren de çok güzel bir kadın ve hak etti ama keşke yeni bir isim şampiyon olsaydı. Maalesef forum risk almaya yanaşmadı. Geç de olsa emeğine sağlık. @Dosi
Burcu'ydu değil mi.Beren bununla 2 keredir 1 oy farkla alıyor tek.
Forumun tercihi bu yönde yoksa benim gönlümün sampiyonu önceki turlarda elendi