En Favori Güzel 2019 - Kazanan: Beren Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni dizisini de izlersin artık:A
internet dizilerini izleyemiyorum, ilgimide çekmiyor genelde:T: Stranger Things izledim tavsiyen üzerine ama ben bu sene çok fazla yordum hem telefonumu hem gözlerimi :A
Halka dijital ortamda yayınlanırsa izleme imkanım zorlaşır :T:

yani diyorumki isveçliler elindeki telefonları bozulunca mecburiyetten yeni telefon alıyorlar.
Ben Huawei telefon almayı planlıyordum benimki bozulursa ama Trump limon sıktı planıma :F @MEnes @turkuazz
En iyisi Samsung'dan şaşmamak :F
Şu sıralar huawei markasına çok fazla takmışlar Google ile bazı firmalar :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hak edenin kazandığı, çok güzel bir etkinlik oldu :bhr:

Senin de ellerine sağlık, çok emek verdin ve harika oldu :Z @Dosi

KRALİÇE GERİ DÖNDÜ :A @xemrexxx @sokak sanati
7918844C-B8BF-4519-BEAA-19911A29560E.jpeg

yaaa yine beni mest eden bir yorum yazmışsın :bhr: Çok teşekkürler. Etkinlik boyunca destekleriniz olmasaydı belki bukadar zevk almazdım etkinlikten. Dediğin gibi baya damga vurdu konular :D
yazdan sonra forum daha hayattaysa farklı etkinlikler gelebilir :A En Favori Yakışıklı istekleri var. Güzeller kadasr ilgi görmezse bile belki mini bir etkinlik yaparız :A:A

Sürekli güzeller yapamıyor muyuz, yakışıklı falan ne gerek var böyle şeylere? :(

• Güldürdün
Önceden bir İsmail YK ismini duyunca duraksardın peki ya şimdi? :( Çocukluk yıllarımın en sevdiğim sanatçılarından ama artık devri geçti kabul edelim. :A
Benim çocukluk aşkım diyebilirim :A Yıllar ondan bir şey götürmemiş. Şarkıları hâla güzel. Eski hayranlığım yok ama hâla beğeniyorum sesini

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Beren de çok güzel bir kadın ve hak etti ama keşke yeni bir isim şampiyon olsaydı. Maalesef forum risk almaya yanaşmadı. Geç de olsa emeğine sağlık. :bhr: @Dosi

• Beğendim
Beren de çok güzel bir kadın ve hak etti ama keşke yeni bir isim şampiyon olsaydı. Maalesef forum risk almaya yanaşmadı. Geç de olsa emeğine sağlık. :bhr: @Dosi
Beren bununla 2 keredir 1 oy farkla alıyor tek.
Forumun tercihi bu yönde yoksa benim gönlümün sampiyonu önceki turlarda elendi:T:

• Beğendim
Reactions: Aserat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...