En Favori Güzel 2019 - Kazanan: Beren Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!
Benimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslında :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Benimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslında :A
Sen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!
Ne uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi nin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor :A @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk

Son düzenleme:
Me uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi bin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor :A @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk
Me uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi bin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor :A @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk
Aman o mevzu aylardır vardı, ben sadece fazla uzamaması adına fişi çekmiş olabilirim :A Beren daha iyisine layık.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
çünkü arkadaş hatırına dönmüş birşeyler ve haliyle kazanması hayal oldu :A Başka seneye artık :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne alaka boşanma? :A Boşanmıyor...
"her damla göz yaşıma DEĞDİN" demiş:X değmeye DEĞERSİN dememiş:A Değersin deseydi birlikteliği devam ediyor anlamını çıkarırdım:A Değdin dediği için "ne halin varsa gör artık benim için bittin" anlamında.... Ama bunların hepsi BENCE :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
"her damla göz yaşıma DEĞDİN" demiş:X değmeye DEĞERSİN dememiş:A Değersin deseydi birlikteliği devam ediyor anlamını çıkarırdım:A Değdin dediği için "ne halin varsa gör artık benim için bittin" anlamında.... Ama bunların hepsi BENCE :A
O kadar ince düşünmesek daha iyi, boşanmıyorlar işte :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...