En zor geup buymuş cidden ama Sedef çıkar bu gruptanDiğer gruplarada el at gelmişken7 tane daha var, 7 çarpı 16 güzel kaldı tek
![]()
En zor geup buymuş cidden ama Sedef çıkar bu gruptanDiğer gruplarada el at gelmişken7 tane daha var, 7 çarpı 16 güzel kaldı tek
![]()
kıytırık anketKız senin kıytırık anketin almamış Sedefi benim suçum yok![]()
Bak demek ki var böyle bi sorunGeç bu işleri geçDünde @Yiğitt Aslı'yı seçemediği için suç atmaya çalıştı bana
8 hak vermişiz, daha ne olsun
![]()
Hayatım sen bana inan bunlar aramıza nifak sokmaya çalışıyorBen gördüğüme inanırım oraya yazmamışsın![]()
Aynen, bende açınca en zoru dedim. 8 de zorlardan. Bunlar daha yarisı, haftaya 8 grup daha gelecek sonra ikinci tur gelir. 225 güzel, dile kolayEn zor geup buymuş cidden ama Sedef çıkar bu gruptan![]()
kınamazsan hatrım kalır bekıytırık anketkonuyu hazırlamak 30-40 dakikamı almıştı. Kınım kınım kınıyorum seni ?
yok o 9 hak istedi, sen 8 hakkını tam kullanamadin. Fark var fark var yaniBak demek ki var böyle bi sorun![]()
Aramıza kimse bir şey sokamaz ama Sedef hassas noktamHayatım sen bana inan bunlar aramıza nifak sokmaya çalışıyor![]()
nifakı kendin soktun, bize laf atmayı bırakHayatım sen bana inan bunlar aramıza nifak sokmaya çalışıyor![]()
Kıskananlar çatlasın, Özgür'üm son noktayı koyduAramıza kimse bir şey sokamaz ama Sedef hassas noktam![]()
nifakı kendin soktun, bize laf atmayı bırak![]()
Eminmisin? Sedef hassas noktam derken sana ayar vermiş AKıskananlar çatlasın, Özgür'üm son noktayı koydu@xemrexxx
Ellerine sağlık şimdidenAynen, bende açınca en zoru dedim. 8 de zorlardan. Bunlar daha yarisı, haftaya 8 grup daha gelecek sonra ikinci tur gelir. 225 güzel, dile kolay![]()
Ben onu hoş görüyorum sorun etmem aslaEminmisin? Sedef hassas noktam derken sana ayar vermiş A
Ender'inde var yarışmada
Farketinmi bilmem, bikinili cıvıldak fotolar ayarlamıyorumEllerine sağlık şimdiden![]()
o hoş görmemiş durumu amaBen onu hoş görüyorum sorun etmem asla![]()
Olacak tabi, demirbaşı yarışmanınEnder'inde var yarışmada
Farketinmi bilmem, bikinili cıvıldak fotolar ayarlamıyorum![]()
Bak hala aramızı bozmaya çlışıyoro hoş görmemiş durumu ama![]()
Görecez artık nekadar ilerleyecekOlacak tabi, demirbaşı yarışmanın![]()
Finalist olur kesinGörecez artık nekadat ilerleyecek![]()