Suçu anketime atmasaydın birşey demezdin. Özür dileyip doğruyu söyleyecegine bana suç atıyorsunBak hala aramızı bozmaya çlışıyor
Suçu anketime atmasaydın birşey demezdin. Özür dileyip doğruyu söyleyecegine bana suç atıyorsunBak hala aramızı bozmaya çlışıyor
Bu en iyi oyuncu anketi değil Güzelleri seçiyoruzFinalist olur kesin
Keşke öyle fotolar da koysan Bazılarının bilerek en kötü halini koymuş gibisinEnder'inde var yarışmada
Farketinmi bilmem, bikinili cıvıldak fotolar ayarlamıyorum
Çok beklersin daha özürSuçu anketime atmasaydın birşey demezdin. Özür dileyip doğruyu söyleyecegine bana suç atıyorsun
Çağırma şu mendeburuKıskananlar çatlasın, Özgür'üm son noktayı koydu @xemrexxx
Dünya güzeli zaten kendisiBu en iyi oyuncu anketi değil Güzelleri seçiyoruz
Elim alışmış aşkım bi daha olmazÇağırma şu mendeburu
aaa dur orda stop!Keşke öyle fotolar da koysan Bazılarının bilerek en kötü halini koymuş gibisin
Yanlış mı görüyorum yoksa cıbıl fotolarını mı koymasını istiyon ecünnülerin 😡😡😡Keşke öyle fotolar da koysan Bazılarının bilerek en kötü halini koymuş gibisin
Benden değil, özgürden dile oylamadın diyeÇok beklersin daha özür
En güzel halleri mi Ay Selin Şekerci’nin o kadar güzel fotisi varken ecünnü gibi çıktığını koymuşsunaaa dur orda stop!
Ben kesinlikle en güzel hallerini yükledim. tek dikkat ettiğim kısım dekolte kısmi. Bazi güzellerin çok fotosu yoktu.
Final turunda bir güzelin bir kaç resmini paylaşırım iyi değerlendirin diye
Ay sen her gördüğün cıbıldak parlağa düşerken iyi ben yapınca mı suçYanlış mı görüyorum yoksa cıbıl fotolarını mı koymasını istiyon ecünnülerin 😡😡😡
ben ona kendimi affettiririm bi şekilde @ozgur2113Benden değil, özgürden dile oylamadın diye
Varan 2Yanlış mı görüyorum yoksa cıbıl fotolarını mı koymasını istiyon ecünnülerin 😡😡😡
Ben bu 8 konuyu aynı gün ayarladım. 8×16 güzelin fotosunu indirip yükledim konuya ve benim bilgisayar yok, mobilim. Çarşamba sabah 8 buçuktan akşama kadar uğraştım.En güzel halleri mi Ay Selin Şekerci’nin o kadar güzel fotisi varken ecünnü gibi çıktığını koymuşsun
yazıklar olsun sana hain Ben öylesine bakıyorum kalbim sendeAy sen her gördüğün cıbıldak parlağa düşerken iyi ben yapınca mı suç
Hey maşallah ben hayatta o kadar uğraşamazdımVaran 2
Ben bu 8 konuyu aynı gün ayarladım. 8×16 güzelin fotosunu indirip yükledim konuya ve benim bilgisayar yok, mobilim. Çarşamba sabah 8 buçuktan akşama kadar uğraştım.
Oyuncuların türbanlı fotolarını yüklemediğime şükredin
Diğer turda unutmazsam yeni foto eklerim
Özgür- Serhat temsili
Sen mi öylesine bakıyorsun konuştuklarımız aklıma geliyor hiç öylesine bakmıyormuş gibiydin ama neyseyazıklar olsun sana hain Ben öylesine bakıyorum kalbim sende