Girdik bir kere bu işe, 100 güzel ayarlayip ilk turda 50 yapacaktik ama sırf MasacRE 90 civari listeyle geldiHey maşallah ben hayatta o kadar uğraşamazdım
Ben 10 gündür raporlu evdeyim, haliyle vaktimi buraya adadim
Girdik bir kere bu işe, 100 güzel ayarlayip ilk turda 50 yapacaktik ama sırf MasacRE 90 civari listeyle geldiHey maşallah ben hayatta o kadar uğraşamazdım
Aşkım benim ruhumun ne olduğunu biliyorsun o yüzden aldırış etmeSen mi öylesine bakıyorsun konuştuklarımız aklıma geliyor hiç öylesine bakmıyormuş gibiydin ama neyse
Keşke öyle fotolar da koysan Bazılarının bilerek en kötü halini koymuş gibisin
Yanlış mı görüyorum yoksa cıbıl fotolarını mı koymasını istiyon ecünnülerin 😡😡😡
Bu kavgada Özgür sonuna kadar haklıdır, cıbıl foto hakkımız söke söke alırız
o son cümle olmamalıydı. söke söke alıriz dedin diye finalde dekolte fikrimden vazgeçirdin beni konuda istediğin kadar paylaş cıvıldak. Karışmıyorum ama benim mesajlarda ben eklememBu kavgada Özgür sonuna kadar haklıdır, cıbıl foto hakkımız söke söke alırız
Dekolte fotolarından vazgeçersen ben de oy vermekten vazgeçerimo son cümle olmamalıydı. söke söke alıriz dedin diye finalde dekolte fikrimden vazgeçirdin beni konuda istediğin kadar paylaş cıvıldak. Karışmıyorum ama benim mesajlarda ben eklemem
Daha finale çok var.Dekolte fotolarından vazgeçersen ben de oy vermekten vazgeçerim
Bu kavgada Özgür sonuna kadar haklıdır, cıbıl foto hakkımız söke söke alırız