En zor geup buymuş cidden ama Sedef çıkar bu gruptanDiğer gruplarada el at gelmişken 7 tane daha var, 7 çarpı 16 güzel kaldı tek
En zor geup buymuş cidden ama Sedef çıkar bu gruptanDiğer gruplarada el at gelmişken 7 tane daha var, 7 çarpı 16 güzel kaldı tek
kıytırık anket konuyu hazırlamak 30-40 dakikamı almıştı. Kınım kınım kınıyorum seni ?Kız senin kıytırık anketin almamış Sedefi benim suçum yok
Bak demek ki var böyle bi sorunGeç bu işleri geç Dünde @Yiğitt Aslı'yı seçemediği için suç atmaya çalıştı bana 8 hak vermişiz, daha ne olsun
Hayatım sen bana inan bunlar aramıza nifak sokmaya çalışıyorBen gördüğüme inanırım oraya yazmamışsın
Aynen, bende açınca en zoru dedim. 8 de zorlardan. Bunlar daha yarisı, haftaya 8 grup daha gelecek sonra ikinci tur gelir. 225 güzel, dile kolayEn zor geup buymuş cidden ama Sedef çıkar bu gruptan
kınamazsan hatrım kalır bekıytırık anket konuyu hazırlamak 30-40 dakikamı almıştı. Kınım kınım kınıyorum seni ?
yok o 9 hak istedi, sen 8 hakkını tam kullanamadin. Fark var fark var yaniBak demek ki var böyle bi sorun
Aramıza kimse bir şey sokamaz ama Sedef hassas noktamHayatım sen bana inan bunlar aramıza nifak sokmaya çalışıyor
nifakı kendin soktun, bize laf atmayı bırakHayatım sen bana inan bunlar aramıza nifak sokmaya çalışıyor
Kıskananlar çatlasın, Özgür'üm son noktayı koydu @xemrexxxAramıza kimse bir şey sokamaz ama Sedef hassas noktam
nifakı kendin soktun, bize laf atmayı bırak
Eminmisin? Sedef hassas noktam derken sana ayar vermiş AKıskananlar çatlasın, Özgür'üm son noktayı koydu @xemrexxx
Ellerine sağlık şimdidenAynen, bende açınca en zoru dedim. 8 de zorlardan. Bunlar daha yarisı, haftaya 8 grup daha gelecek sonra ikinci tur gelir. 225 güzel, dile kolay
Ben onu hoş görüyorum sorun etmem aslaEminmisin? Sedef hassas noktam derken sana ayar vermiş A
Ender'inde var yarışmada
Farketinmi bilmem, bikinili cıvıldak fotolar ayarlamıyorumEllerine sağlık şimdiden
o hoş görmemiş durumu amaBen onu hoş görüyorum sorun etmem asla
Olacak tabi, demirbaşı yarışmanınEnder'inde var yarışmada
Farketinmi bilmem, bikinili cıvıldak fotolar ayarlamıyorum
Bak hala aramızı bozmaya çlışıyoro hoş görmemiş durumu ama
Görecez artık nekadar ilerleyecekOlacak tabi, demirbaşı yarışmanın
Finalist olur kesinGörecez artık nekadat ilerleyecek