Ozaman boşvereyim. Neyleyim tek bana yapılmadığı süreceBolca kendimi sıvadım ama olsun boşver.
Ozaman boşvereyim. Neyleyim tek bana yapılmadığı süreceBolca kendimi sıvadım ama olsun boşver.
Mesleği de sıva diyor (bkz. inşaat mühendisliği ) bir önceki mesajı tamamlamış alıntı yapmadan.Tuhaf kokular gelmeye başladı
Göreceğiz artık ama vardır bence.
Şurda ne güzel havalanmıştım o etkisi olan mesaj karşısında. Etkisi gidiyor ben anlamadıkça ama bu mesajını anladımMesleği de sıva diyor (bkz. inşaat mühendisliği ) bir önceki mesajı tamamlamış alıntı yapmadan.
Bence de kesinlikle boşver, ben yüzde olarak 90 gibi bir düzeyde kendimi övdüm o mesajda.Ozaman boşvereyim. Neyleyim tek bana yapılmadığı sürece
resim falanmı ekledin bu mesaja? yarım kalmış gibi görünüyor
AnladımBence de kesinlikle boşver, ben yüzde olarak 90 gibi bir düzeyde kendimi övdüm o mesajda.
Ahahahaha güzeldi.
Hemen yerle bir etmekte de üstüme yok demek ki.Şurda ne güzel havalanmıştım o etkisi olan mesaj karşısında. Etkisi gidiyor ben anlamadıkça ama bu mesajını anladım
Anlayan anlamış zatenYok, aslında demek istediğim şey çok belli.
KESİNLİKLE...İçinde SIVA geçen bir cümle kötü olamaz adaşım...
Bak o konuda haklısın. Bir ara az kan dondurmadın defalarcaHemen yerle bir etmekte de üstüme yok demek ki.
Doğrudur, yaparım...Bak o konuda haklısın. Bir ara az kan dondurmadın defalarca
Huyun kurusun Ama 1 doğru 3 yanlışı götürüyor bende oyüzden bende kredin çokDoğrudur, yaparım...
Huylarımı çok seviyorum, neden bilmiyorum. Tabi senin huyların da gayet iyi, yoksa bana bu kadar sabredemezdin, mümkünatı yoktu.Huyun kurusun Ama 1 doğru 3 yanlışı götürüyor bende oyüzden bende kredin çok
Senin tek dostun diyesim var yineHuylarımı çok seviyorum, neden bilmiyorum. Tabi senin huyların da gayet iyi, yoksa bana bu kadar sabredemezdin, mümkünatı yoktu.
Haklısın şimdi çok da şaapmayalım, oralara girmeye hiiiiç gerek yok.Senin tek dostun diyesim var yine
kredin çok diyoruzda çokta şaapma
Iyi goygoy ettik ha. Etkinliklere susamış bu millet Bu hafta 1 senenin rekor mesajını yazmışımdır haftalıktaHaklısın şimdi çok da şaapmayalım, oralara girmeye hiiiiç gerek yok.
He ya bu konu 20 sayfa ne ara oldu şaka gibi, goygoy sardıysa demek ki. Neyse benden bu kadar, kaçayım başka aktiviteler yapmaya.Iyi goygoy ettik ha. Etkinliklere susamış bu millet Bu hafta 2 senenin rekor mesajını yazmışımdır
bu hafta evde olmanında etkisi var tabiki
he dünkü aktivitet olsa gerek Bende telefonumu doyurayım. Yoruldu garibanHe ya bu konu 20 sayfa ne ara oldu şaka gibi, goygoy sardıysa demek ki. Neyse benden bu kadar, kaçayım başka aktiviteler yapmaya.