En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Forumdash seni Demet Akalın'lı gruba alalım :F en zorlu grup 7-8 olarak söylenildi çoğunlukta.
En beğenilmeyende bu grup oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Vahide
Rojda
Afra
Melisa Aslı
Hande S
Hande D.
Meryem
Mine

Dizi de olabilir, film de olabilir, anime de olabilir, hatta başka oyun da. Bende aktivite çoook. :A
Vahide
Rojda
Afra
Melisa Aslı
Hande S
Hande D.
Meryem
Mine
Şu anki duruma göre bu grupta 7 kişi çift hanede. Arkalarından 7 oyla Gülper Özdemir, Hatice Şendil ve Vahide Perçin geliyor. Yani Vahide Perçin tur atlayacak 😱 Ben iyi değilim, tutun beni bayılacağım, bayılıyorum ve bayıld

A_1vepxCMAAjgFZ.jpg

Şu anki duruma göre bu grupta 7 kişi çift hanede. Arkalarından 7 oyla Gülper Özdemir, Hatice Şendil ve Vahide Perçin geliyor. Yani Vahide Perçin tur atlayacak 😱 Ben iyi değilim, tutun beni bayılacağım, bayılıyorum ve bayıld

A_1vepxCMAAjgFZ.jpg
..ım :A tamamladım cümleni :A

hiç bakmadım oy oranlarına, alıp oyladım ama ileriki turlarda eşitlikleri bozma adına düşünebilirim sona kadar beklemeyi. Bu arada eşitlik ile ilgili kurallari düşündüm. 2. turda o konuya deyinecem :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
..ım :A tamamladım cümleni :A

hiç bakmadım oy oranlarına, alıp oyladım ama ileriki turlarda eşitlikleri bozma adına düşünebilirim sona kadar beklemeyi. Bu arada eşitlik ile ilgili kurallari düşündüm. 2. turda o konuya deyinecem :A
Genelde ilk turda eşitlikte çıkarılıyor üst tura hepsi, sonraki turlarda eşitlikte önceki turda fazla oy alan üst tura çıkıyor gibi saçma bir kural uygulanıyor :A Sen ne düşündün :A

Bir de ankete oy kullanmadan oylar görünmese daha iyi aslında, bence o seçeneği işaretle sonraki konularda :D Sen de müdahelede bulunma ne çıkarsa artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

A_1vepxCMAAjgFZ.jpg
ecünnülerin atlamasındansa Vahide ablamın atlamasını tercih ediyorum :A

• Güldürdün
Genelde ilk turda eşitlikte çıkarılıyor üst tura hepsi, sonraki turlarda eşitlikte önceki turda fazla oy alan üst tura çıkıyor gibi saçma bir kural uygulanıyor :A Sen ne düşündün :A

Bir de ankete oy kullanmadan oylar görünmese daha iyi aslında, bence o seçeneği işaretle sonraki konularda :D Sen de müdahelede bulunma ne çıkarsa artık :A
o seçeneği bulamadım sanki, onu bende düşündüm. Yada görunsün seçeneğini işaretlemesem olmaz belki?
Tv'de ne izlenecek konumda anketlerde oynama yaparım, ordan anlarız ne oluyor :A kurcalarım bir ara.
Kurala gelince, bende onu saçma buluyorum. Birazdan yazarım kuralı. Şuan yoldayım, inmek üzereyim :A

• Güldürdün
o seçeneği bulamadım sanki, onu bende düşündüm. Yada görunsün seçeneğini işaretlemesem olmaz belki?
Tv'de ne izlenecek konumda anketlerde oynama yaparım, ordan anlarız ne oluyor :A kurcalarım bir ara.
Kurala gelince, bende onu saçma buluyorum. Birazdan yazarım kuralı. Şuan yoldayım, inmek üzereyim :A
Baktım şimdi anket kısmına. Oy vermeden sonuçlar görülebilir diye bir seçenecek var. Oradaki tiki kaldırman gerekiyor :D

• Beğendim
Baktım şimdi anket kısmına. Oy vermeden sonuçlar görülebilir diye bir seçenecek var. Oradaki tiki kaldırman gerekiyor :D
Eskiden şeyde vardı, oylama süresi bitmeden sonuçlar görülmez diye, o olmasın. Biraz ondan çekindim. Bi bakayım şimdiden olunuyormu :D

• Beğendim
@MasacRE yaptım. Görünmüyor artık oylamadan.Ben sadece ilk 2 turu oylamıştım, oylamadığım turlardan denedim oldu
20190406_145348.png

Gelelim kurala,
Eşitlik olduğunda hepsi bir üst tura çıkacaktır fakat şu sekilde:
Örnek 1:
A - 10 oy
B - 6 oy
C - 6 oy
D - 3 oy
En fazla 3 kişi çıkacak dersek A-B-C çıkmış olur

Örnek 2
A 6 oy
B 10 oy
C 7 oy
D 6 oy

Bu durumda hepsi tur atlar :D

hepsi tur atlasada diğer kategorilerde bazilarında fazladan isim olsada aynı sayıda isimler üst tura çıkacak. Denge bozulmaz her ihtimalde :D

• Beğendim
@MasacRE yaptım. Görünmüyor artık oylamadan.Ben sadece ilk 2 turu oylamıştım, oylamadığım turlardan denedim oldu

Gelelim kurala,
Eşitlik olduğunda hepsi bir üst tura çıkacaktır fakat şu sekilde:
Örnek 1:
A - 10 oy
B - 6 oy
C - 6 oy
D - 3 oy
En fazla 3 kişi çıkacak dersek A-B-C çıkmış olur

Örnek 2
A 6 oy
B 10 oy
C 7 oy
D 6 oy

Bu durumda hepsi tur atlar :D

hepsi tur atlasada diğer kategorilerde bazilarında fazladan isim olsada aynı sayıda isimler üst tura çıkacak. Denge bozulmaz her ihtimalde :D
Hepsini çıkartırsan sadece bazı gruplar daha kalabalık olur işte o da sorun değil bence, sonuçta seçilecek kişi sayısı aynı olacak :D

• Beğendim
Hepsini çıkartırsan sadece bazı gruplar daha kalabalık olur işte o da sorun değil bence, sonuçta seçilecek kişi sayısı aynı olacak :D
Aynen öyle, oyüzden önceki turlara bakmak zorunda kalmayacağız. Saçma bir kural o çünkü rakipleri farklı önceki turlarda :D

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...