woaw bunu kaydetelim bir kenara. Yazmazsa vururuz yüzüne birdahakineYazmazsa laf olsun diye yazmıştır yorumunu o şekilde anlaşılır
woaw bunu kaydetelim bir kenara. Yazmazsa vururuz yüzüne birdahakineYazmazsa laf olsun diye yazmıştır yorumunu o şekilde anlaşılır
Mükemmel bir detayım öyle değil mi.Ben daha az önce yaptığın o muhteşem sıvanın etkisindeyim Sana bu konuda birşey demiyecem oyüzden. Bunun etkisi baya sürer
GİDİYORUZ, BENDEN... Pazartesi alıyorum...
Ayrıca o oylamada oda onaylamadığım kişiyi oylamış yanıt yazsa dahi karşı atak hazırwoaw bunu kaydetelim bir kenara. Yazmazsa vururuz yüzüne birdahakine
Mükemmel bir detayım öyle değil mi.
Sürpriz olsun diye salonun doluluğuna bakmayacağım Pazartesi'ye kadar...(MAAŞIM YATINCA BEN)
Yok mükemmel olan benimki bana o lafı dedin ama evet benim kadar olmasanda öylesinMükemmel bir detayım öyle değil mi.
eee bu da ben ve @Sherlock 'un şifreli konuşması.
Dün gece sana olanları
Sürpriz olsun diye salonun doluluğuna bakmayacağım Pazartesi'ye kadar...
Enes'ler her mevzuda kendini sıvamaya bayılır @MEnesHerkesle şifreli konuşma konusunda üstüme yok sanırım. Sırlar kutusu gibiyim...
Enes'ler her mevzuda kendini sıvamaya bayılır @MEnes
O lafın karşılığı bu değildi ki ama. Sadece seni harcatmam teğet geçer dedim. Aslında bu cümleler bile benim gönlümün muazzamlığını kanıtlıyor. Neden mi, açıklayayım. Kapalı kutu açılacak dedik. Böyle tehlikeli bir durumda seni teğet geçmesini sağlayan kişi mükemmel olan kişi olur.Yok mükemmel olan benimki bana o lafı dedin ama evet benim kadar olmasanda öylesin
Göreceğiz artık ama vardır bence.Şimdiden o tarihe bilet alan başka iki ruh hastası olduğuna pek ihtimal vermiyorum adaşım...
Ahahahaha güzeldi.Yalnız adaşımın harbiden işi ahahaha. @MEnes
resim falanmı ekledin bu mesaja? yarım kalmış gibi görünüyorYalnız adaşımın harbiden işi ahahaha. @MEnes
Çok anlamadım bu mesajı ama bana yine iyi bir mesajdı galiba?O lafın karşılığı bu değildi ki ama. Sadece seni harcatmam teğet geçer dedim. Aslında bu cümleler bile benim gönlümün muazzamlığını kanıtlıyor. Neden mi, açıklayayım. Kapalı kutu açılacak dedik. Böyle tehlikeli bir durumda seni teğet geçmesini sağlayan kişi mükemmel olan kişi olur.
Ben anladım demek istediğini.resim falanmı ekledin bu mesaja? yarım kalmış gibi görünüyor
Bolca kendimi sıvadım ama olsun boşver.Çok anlamadım bu mesajı ama bana yine iyi bir mesajdı galiba?
Tuhaf kokular gelmeye başladıBen anladım demek istediğini.