En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de ben kaybettiğim her şeyi geri aldım dün gece. :A Adaşıma eksik bilgi gitmiş yani sana da. :A
Çok fazla yorum yapmayayim fesatlık olur ama öğrendiğim bir detayı yapmış olman şaşirtıcı. Yani gerçi sinirlenince gözu dönenler oluyor. Olabilir belkide :A (bu arada konuşmalar tek 2 yada 3 kişi arasında olmadiğı için bukadar detayı verebildim :A )

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Çok fazla yorum yapmayayim fesatlık olur ama öğrendiğim bir detayı yapmış olman şaşirtıcı. Yani gerçi sinirlenince gözu dönenler oluyor. Olabilir belkide :A (bu arada konuşmalar tek 2 yada 3 kişi arasında olmadiğı için bukadar detayı verebildim :A )
O dediğin şeyi yapmayan yoktur... Ben de yaparım ama tabi ki yerine göre... :A Nasıl bir konuşma ortamı orası öyle, kesin tahmin ettiğim yer. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Demet Akalın’a neden oy verdiniz, gerçekten merak etmekteyim. :A @tolgab[/USER A101] [USER=88835]@turkuazz
Şimdi bende şunu yazayım herkes oylamada 1 kişiye oy kullanınca öbür adayların orda bulunmalarının anlamı yok :A Ayrıca orada 8 kişiye oy kullanılmış 1 kişi değil 8 kişi :A ben öbür adaylardan bazılarına niye oy atıldı diyor muyum :A işin özü o adaylardan ilk 8 de bulunmayı hak eden adaylar oylamadalar :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Şimdi bende şunu yazayım herkes oylamada 1 kişiye oy kullanınca öbür adayların orda bulunmalarının anlamı yok :A Ayrıca orada 8 kişiye oy kullanılmış 1 kişi değil 8 kişi :A ben öbür adaylardan bazılarına niye oy atıldı diyor muyum :A işin özü o adaylardan ilk 8 de bulunmayı hak eden adaylar oylamadalar :A
Bukadar uzun oylamaya gerek yoktu :A zevk meselesi de geç :F

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Ahahahaha niye öyle bir şey yaptın acabaaa. :A
Kırpmışsin iyi :A
bende anlama ve anlatma sıkıntısı olabiliyor türkcede. ben orda aslında başkasına laf atma için dememiştim, yanlış anlama olur kanısına vardım ve sildim. Sonra sizler zaten ne olursa olsun birbirinize toz kondurmuyorsunuz, oyüzden kendimi yormayayım dedim :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kırpmışsin iyi :A
bende anlama ve anlatma sıkıntısı olabiliyor türkcede. ben orda aslında başkasına laf atma için dememiştim, yanlış anlama olur kanısına vardım ve sildim. Sonra sizler zaten ne olursa olsun birbirinize toz kondurmuyorsunuz, oyüzden kendimi yormayayım dedim :A
Anladım, mantıklı bir hamle olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Adaletten şaşmayız, doğruları söyleriz. Ama hataları ve doğrularıyla yoldaşlarımızın yanındayız elbette. :A
Ben daha az önce yaptığın o muhteşem sıvanın etkisindeyim :bhr::A Sana bu konuda birşey demiyecem oyüzden. Bunun etkisi baya sürer :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...