Görünmüyor mu foto
Görsem az önce sorduğum soruyu sormam diye düşünüyorum Utku bey.
Görünmüyor mu foto
Şaşırdım ne bileyim çıkıyor işte foto, bence diğerlerinde gözükür hata yokGörsem az önce sorduğum soruyu sormam diye düşünüyorum Utku bey.
Şaşırdım ne bileyim çıkıyor işte foto, bence diğerlerinde gözükür hata yok
Bir de bunu deneyelim
Sayın Gs’li dostum...
Esma Sultanı ekleyeceğim, sizleri striptiz işkencesinden kurtarmak bir sunucu olarak en büyük görevim @DoğuMaskeli'nin ekibi hazır bile
Esma Sultanı ekleyeceğim, sizleri striptiz işkencesinden kurtarmak bir sunucu olarak en büyük görevim @Doğu
Emre çok pis yerden tehdit etti, ekleyecez mecbur. 226 güzel olacak
Aman ne olacak, 14 güzelin yanına 1 tane daha ekleriz. Tur atlamaz nede olsa
Olabilir zaten güzel değiller diyemez kimse. Ama en güzel demek çok da doğru değil bana göre. Tuğba bence de Beren'den güzel ama ısrarla en güzel değiller tezimin arkasındayım. Sıla konusuna hiç girmeyelim...Forumca en çok Beren ve Tuba beğeniliyor. Sıla ise popülerlikten ilerliyor ama dünya listesinde en güzel türk Tuba. Geçen bir araştırmaya denk gelmiştim
Ben Tuba'yı beğeniyorum. Beren'den daha güzel buluyorum ama artık gençlerin önü açılsın
Yoldaşım az çakal değildir, bizim yoldaşlarımız arasında zaten aksini göremezsin.Utku bana diss atmıştı, bir bölüm daha gelecek dediğimde hemen geri çekti dissi
Sıla'yı katıp durma o sır geliyor aklımaOlabilir zaten güzel değiller diyemez kimse. Ama en güzel demek çok da doğru değil bana göre. Tuğba bence de Beren'den güzel ama ısrarla en güzel değiller tezimin arkasındayım. Sıla konusuna hiç girmeyelim...
Yoldaşım az çakal değildir, bizim yoldaşlarımız arasında zaten aksini göremezsin.
Olabilir zaten güzel değiller diyemez kimse. Ama en güzel demek çok da doğru değil bana göre. Tuğba bence de Beren'den güzel ama ısrarla en güzel değiller tezimin arkasındayım. Sıla konusuna hiç girmeyelim...
Yoldaşım az çakal değildir, bizim yoldaşlarımız arasında zaten aksini göremezsin.
Sıla'yı katıp durma o sır geliyor aklıma
Serenay'da başka bir finalistti, onu değerlendir sen bi gidip Tuba ile finalist olan ikinci isim kimdi gidip bakayım
Merve Boluğur'un olmadığı herhangi bir finali yorumlamayı kat i surette reddediyorum... Sıla konusunu kapatalım haklısın...Sıla'yı katıp durma o sır geliyor aklıma
Serenay'da başka bir finalistti, onu değerlendir sen bi gidip Tuba ile finalist olan ikinci isim kimdi gidip bakayım
Faziaa...Ya Sıla nedir arkadaş...
Diğer gruplarda paylaş. yeni konuyu Pazartesi- Salı açarım. Daha kura çekmedim kalanlardaYeni grupların konularını aç da fotoğraf paylaşımlarıma devam edebileyim.
Merve Boluğur'un olmadığı herhangi bir finali yorumlamayı kat i surette reddediyorum... Sıla konusunu kapatalım haklısın...
Diğer gruplarda paylaş. yeni konuyu Pazartesi- Salı açarım. Daha kura çekmedim kalanlarda