En güzel NET bir şekilde Merve Boluğur'dur...Merve Boluğur güzel ama en güzel değil kesinlikle, diyeceklerim bu kadar.
En güzel NET bir şekilde Merve Boluğur'dur...Merve Boluğur güzel ama en güzel değil kesinlikle, diyeceklerim bu kadar.
Geçen sefer @destere Serenay'ın sümüklü fotosunu paylaşip duruyordu, o geldi aklımaYeni isimlerinkileri paylaşmam lazım. Serenay var, Beren var...
Yine Merve Boluğur yok... Forum büyük zevksiz her zaman olduğu gibi.
Geçen sefer @destere Serenay'ın sümüklü fotosunu paylaşip duruyordu, o geldi aklıma
Yok o değilde diğeri zaten 60ı bulamamış, Tubacılar 100'de bıraksaydıYine Merve Boluğur yok... Forum büyük zevksiz her zaman olduğu gibi.
En güzel NET bir şekilde Merve Boluğur'dur...
HFDJXKFFKFLFKF.HAZAL KAYA MI? AKDKSKDKSKKD.
Sen şunu yorumla heleMuhteşem bir oyuncu olduğu için oldu o. Takdir edilmesi gereken bir durum. Fok reis ayıp etmiş.
Komik olmuş, 1400 ne ya...Yok o değilde diğeri zaten 60ı bulamamış, Tubacılar 100'de bıraksaydı
Hazal Kaya'yamı taktın kafaya? arada 1400 oy var var ben ona takıldımHAZAL KAYA MI? AKDKSKDKSKKD.
Zaten troll be kardeşim, come oooon. Merve Boluğur çok çok güzel ama en güzel elbette denmez...Kanım dondu...
HFDJXKFFKFLFKF.
Yaş 12miydi sizde? 😱ALKAKDKSKDKDKD.
Random gülmek bir sanattır...Yaş 12miydi sizde? 😱
Randomuda geçen sene öğrendimRandom gülmek bir sanattır...
Hazal Kaya'yamı taktın kafaya? arada 1400 oy var var ben ona takıldım
Geç öğrenmişsin ama hiç öğrenmemekten iyidir. Ha bir de anlamını ve sanatsal değerini öğrensen tam olacakmış...Randomuda geçen sene öğrendim
Randomuda geçen sene öğrendim
ACI VERİCİ...YA HAZAL ROCK NASIL ORAYA KADAR YÜKSELDİ? GERÇİ BEN BU FORUMDA GOT’A KARŞI SAÇMA SAPAN DİZİLERİN SAVUNULDUĞUNU GÖRDÜM. İYİ DEĞİLİM...