En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şok ben iptal 😱 Sağlık açısından estetiği normal karşılarım ama gereksiz estetik gereksizdir. Ne demek daha güzel olacaksa estetik yapsın 😱 ne diyelim, evleneceğin kıza bol bol estetik yap sende ozaman :A
Bu gereksiz bir estetik mi mesela şimdi, hangi hali daha güzel sen söyle :A

images

• Güldürdün
Reactions: Dosi
8'e tamamlayacak kadar güzel yokmuydu? :A @serhatt a çemkirdin birde :A
Bu grupta yoktu :A Demet Akalın falan var öğğ :A Kalanların çoğu olgun :F Genelde genç ve taş olanları oyluyorum Mine Tugay nadiren beğendiğim olgun kadınlardan o yüzden burda ona oy verdim :A

• Güldürdün
Bu gereksiz bir estetik mi mesela şimdi, hangi hali daha güzel sen söyle :A

images
Acaba gerçektem böylemiydi burnu?
Bu fotoyla geleceğini biliyordum :F:F burun estetiğine tamam derim bir yerde ama daha fazla oynamalar yapıyorlar :A
Söz'u izliyorum ve Melis Birkan'in burnu dikkatimi çekti. Kadın estetik yapmamış. Bu haliylede güzel :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bur insan nasıl doğmuşsa öyle güzel veya öyle çirkindir. Zaten her çirkin estetik yaptırıp güzel olursa herkes güzel görünür, çirkin/güzel diye birşey kalmaz. Estetiğe karşı değilim ama doğal güzelliğin yanındayım. :A

Aslıhan'ın estetiğe ihtiyacı yok bir kere, o her zaman güzeldi zaten. :bhr:

aslihan-gurbuz-ameliyat-oldu.jpg
Her çirkin estetikle güzel olmuyor ama işte, kimisi de mahvediyor kendini. Dozunda birkaç dokunuşun zararı olmaz. Aslıhan'ın ise ölçeceğiz güzelliğini işte bakalım ne çıkacak :A

Bu grupta yoktu :A Demet Akalın falan var öğğ :A Kalanların çoğu olgun :F Genelde genç ve taş olanları oyluyorum Mine Tugay nadiren beğendiğim olgun kadınlardan o yüzden burda ona oy verdim :A
Demet'ide galiba @MasacRE ayarladı listeme :A
@xemrexxx nin Esma Sultanı yok ama acaba onudamı eklesem? @Aserat için Gülse'yi ayarlayacam diğer gruplara :A

Acaba gerçektem böylemiydi burnu?
Bu fotoyla geleceğini biliyordum :F:F burun estetiğine tamam derim bir yerde ama daha fazla oynamalar yapıyorlar :A
Söz'u izliyorum ve Melis Birkan'in burnu dikkatimi çekti. Kadın estetik yapmamış. Bu haliylede güzel :D
Çok var aslında böyle örnekler de ilk aklıma bu geliyor. Demek ki böyleymiş yani doğrudur :A Melis Birkan da eh işte, çok beğenmiyorum. Kadın bir de kaç bölüm Leyla ile Mecnun'da oynadı ona rağmen gözüme giremedi düşün yani :A

• Güldürdün
Çok var aslında böyle örnekler de ilk aklıma bu geliyor. Demek ki böyleymiş yani doğrudur :A Melis Birkan da eh işte, çok beğenmiyorum. Kadın bir de kaç bölüm Leyla ile Mecnun'da oynadı ona rağmen gözüme giremedi düşün yani :A
işte senin içinde azda olsa izlediğin dizideydi diye kör kütük" en güzeli bu" düşüncesi yok. Güzel :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
işte senin içinde azda olsa izlediğin dizideydi diye kör kütük" en güzeli bu" düşüncesi yok. Güzel :A
Yok ya ne azı 3. sezonun Leyla'sıydı, neredeyse başrol konumunda :A Ama güzellik olayı farklı işte, onu iyi ayırt etmek lazım :A

• Güldürdün
Utanmasa bebeklik fotolarını atacak, biz şu anki hallerinden bahsediyoruz :A Alın bir de böyle bakın :A @Sherlock

burcin-terzioglu-5.jpg
Mesajı yeni gördüm :A o esnada @serhatt ın Özgürle tartışmalarına odaklanmiştım :A
Fotoya gelince,burnunu fazla inceltmiş. Doğalığı ölmüş aşirı makyajıylada :A
Bu arada forumdada estetikli bir var :A @Yiğitt in burnunu yaptırdiğı konuşuluyordu :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and MasacRE
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...