En güzel NET bir şekilde Merve Boluğur'dur...Merve Boluğur güzel ama en güzel değil kesinlikle, diyeceklerim bu kadar.![]()
En güzel NET bir şekilde Merve Boluğur'dur...Merve Boluğur güzel ama en güzel değil kesinlikle, diyeceklerim bu kadar.![]()
Geçen sefer @destere Serenay'ın sümüklü fotosunu paylaşip duruyordu, o geldi aklımaYeni isimlerinkileri paylaşmam lazım.Serenay var, Beren var...
![]()
Yine Merve Boluğur yok... Forum büyük zevksiz her zaman olduğu gibi.
Geçen sefer @destere Serenay'ın sümüklü fotosunu paylaşip duruyordu, o geldi aklıma![]()
Yok o değilde diğeri zaten 60ı bulamamış, Tubacılar 100'de bıraksaydıYine Merve Boluğur yok... Forum büyük zevksiz her zaman olduğu gibi.![]()
En güzel NET bir şekilde Merve Boluğur'dur...![]()
HFDJXKFFKFLFKF.HAZAL KAYA MI? AKDKSKDKSKKD.
Sen şunu yorumla heleMuhteşem bir oyuncu olduğu için oldu o. Takdir edilmesi gereken bir durum. Fok reis ayıp etmiş.![]()
Komik olmuş, 1400 ne ya...Yok o değilde diğeri zaten 60ı bulamamış, Tubacılar 100'de bıraksaydı![]()
Hazal Kaya'yamı taktın kafaya? arada 1400 oy var varHAZAL KAYA MI? AKDKSKDKSKKD.
Zaten troll be kardeşim, come oooon. Merve Boluğur çok çok güzel ama en güzel elbette denmez...Kanım dondu...![]()
HFDJXKFFKFLFKF.
Yaş 12miydi sizde? 😱ALKAKDKSKDKDKD.
Random gülmek bir sanattır...Yaş 12miydi sizde? 😱
Randomuda geçen sene öğrendimRandom gülmek bir sanattır...
Hazal Kaya'yamı taktın kafaya? arada 1400 oy var varben ona takıldım
![]()
Geç öğrenmişsin ama hiç öğrenmemekten iyidir.Randomuda geçen sene öğrendim![]()
ACI VERİCİ...YA HAZAL ROCK NASIL ORAYA KADAR YÜKSELDİ? GERÇİ BEN BU FORUMDA GOT’A KARŞI SAÇMA SAPAN DİZİLERİN SAVUNULDUĞUNU GÖRDÜM. İYİ DEĞİLİM...