En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görsem az önce sorduğum soruyu sormam diye düşünüyorum Utku bey. :A
Şaşırdım ne bileyim çıkıyor işte foto, bence diğerlerinde gözükür hata yok :A

Bir de bunu deneyelim :A
survivor-turabi-nin-stripriz-goruntuleri-ortaya-5792896_2385_m.jpg

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Forumca en çok Beren ve Tuba beğeniliyor. Sıla ise popülerlikten ilerliyor :A ama dünya listesinde en güzel türk Tuba. Geçen bir araştırmaya denk gelmiştim :A
Ben Tuba'yı beğeniyorum. Beren'den daha güzel buluyorum ama artık gençlerin önü açılsın :A
Olabilir zaten güzel değiller diyemez kimse. Ama en güzel demek çok da doğru değil bana göre. :A Tuğba bence de Beren'den güzel ama ısrarla en güzel değiller tezimin arkasındayım. :A Sıla konusuna hiç girmeyelim... :A
Utku bana diss atmıştı, bir bölüm daha gelecek dediğimde hemen geri çekti dissi :F
Yoldaşım az çakal değildir, bizim yoldaşlarımız arasında zaten aksini göremezsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Olabilir zaten güzel değiller diyemez kimse. Ama en güzel demek çok da doğru değil bana göre. :A Tuğba bence de Beren'den güzel ama ısrarla en güzel değiller tezimin arkasındayım. :A Sıla konusuna hiç girmeyelim... :A

Yoldaşım az çakal değildir, bizim yoldaşlarımız arasında zaten aksini göremezsin. :A
Sıla'yı katıp durma o sır geliyor aklıma :F
Serenay'da başka bir finalistti, onu değerlendir sen :A bi gidip Tuba ile finalist olan ikinci isim kimdi gidip bakayım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes

Ya Sıla nedir arkadaş... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Serenay'da başka bir finalistti, onu değerlendir sen :A bi gidip Tuba ile finalist olan ikinci isim kimdi gidip bakayım :A

Yeni grupların konularını aç da fotoğraf paylaşımlarıma devam edebileyim. :A

• Güldürdün
Merve Boluğur'un olmadığı herhangi bir finali yorumlamayı kat i surette reddediyorum... :A Sıla konusunu kapatalım haklısın... :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...