Ozaman boşvereyim. Neyleyim tek bana yapılmadığı süreceBolca kendimi sıvadım ama olsun boşver.![]()
Ozaman boşvereyim. Neyleyim tek bana yapılmadığı süreceBolca kendimi sıvadım ama olsun boşver.![]()
Mesleği de sıva diyor (bkz. inşaat mühendisliğiTuhaf kokular gelmeye başladı![]()
Şurda ne güzel havalanmıştım o etkisi olan mesaj karşısında. Etkisi gidiyor ben anlamadıkça ama bu mesajını anladımMesleği de sıva diyor (bkz. inşaat mühendisliği) bir önceki mesajı tamamlamış alıntı yapmadan.
![]()
Bence de kesinlikle boşver, ben yüzde olarak 90 gibi bir düzeyde kendimi övdüm o mesajda.Ozaman boşvereyim. Neyleyim tek bana yapılmadığı sürece![]()
resim falanmı ekledin bu mesaja? yarım kalmış gibi görünüyor![]()
AnladımBence de kesinlikle boşver, ben yüzde olarak 90 gibi bir düzeyde kendimi övdüm o mesajda.![]()
Ahahahaha güzeldi.![]()
Hemen yerle bir etmekte de üstüme yok demek ki.Şurda ne güzel havalanmıştım o etkisi olan mesaj karşısında. Etkisi gidiyor ben anlamadıkça ama bu mesajını anladım![]()
Anlayan anlamış zatenYok, aslında demek istediğim şey çok belli.![]()
KESİNLİKLE...İçinde SIVA geçen bir cümle kötü olamaz adaşım...
Bak o konuda haklısın. Bir ara az kan dondurmadın defalarcaHemen yerle bir etmekte de üstüme yok demek ki.![]()
Doğrudur, yaparım...Bak o konuda haklısın. Bir ara az kan dondurmadın defalarca![]()
Huyun kurusunDoğrudur, yaparım...![]()
Huylarımı çok seviyorum, neden bilmiyorum.Huyun kurusunAma 1 doğru 3 yanlışı götürüyor bende oyüzden bende kredin çok
![]()
Senin tek dostun diyesim var yineHuylarımı çok seviyorum, neden bilmiyorum.Tabi senin huyların da gayet iyi, yoksa bana bu kadar sabredemezdin, mümkünatı yoktu.
![]()
Haklısın şimdi çok da şaapmayalım, oralara girmeye hiiiiç gerek yok.Senin tek dostun diyesim var yine
kredin çok diyoruzda çokta şaapma![]()
Iyi goygoy ettik ha. Etkinliklere susamış bu milletHaklısın şimdi çok da şaapmayalım, oralara girmeye hiiiiç gerek yok.![]()
He ya bu konu 20 sayfa ne ara oldu şaka gibi, goygoy sardıysa demek ki.Iyi goygoy ettik ha. Etkinliklere susamış bu milletBu hafta 2 senenin rekor mesajını yazmışımdır
bu hafta evde olmanında etkisi var tabiki![]()
he dünkü aktivitet olsa gerekHe ya bu konu 20 sayfa ne ara oldu şaka gibi, goygoy sardıysa demek ki.Neyse benden bu kadar, kaçayım başka aktiviteler yapmaya.
![]()