İyi de ben kaybettiğim her şeyi geri aldım dün gece.
İyi de ben kaybettiğim her şeyi geri aldım dün gece.
Çok fazla yorum yapmayayim fesatlık olur ama öğrendiğim bir detayı yapmış olman şaşirtıcı. Yani gerçi sinirlenince gözu dönenler oluyor. Olabilir belkideİyi de ben kaybettiğim her şeyi geri aldım dün gece.Adaşıma eksik bilgi gitmiş yani sana da.
O dediğin şeyi yapmayan yoktur... Ben de yaparım ama tabi ki yerine göre...Çok fazla yorum yapmayayim fesatlık olur ama öğrendiğim bir detayı yapmış olman şaşirtıcı. Yani gerçi sinirlenince gözu dönenler oluyor. Olabilir belkide(bu arada konuşmalar tek 2 yada 3 kişi arasında olmadiğı için bukadar detayı verebildim)
Evet orasıO dediğin şeyi yapmayan yoktur... Ben de yaparım ama tabi ki yerine göre...Nasıl bir konuşma ortamı orası öyle, kesin tahmin ettiğim yer.
Şimdi bende şunu yazayım herkes oylamada 1 kişiye oy kullanınca öbür adayların orda bulunmalarının anlamı yokDemet Akalın’a neden oy verdiniz, gerçekten merak etmekteyim.@tolgab[/USER A101] [USER=88835]@turkuazz
şu mesajını editlede benim mesajı kirp. Ben editlemiştimdeBırak şimdiii.Hepsi benim yoldaşım dostum...
Bukadar uzun oylamaya gerek yoktuŞimdi bende şunu yazayım herkes oylamada 1 kişiye oy kullanınca öbür adayların orda bulunmalarının anlamı yokAyrıca orada 8 kişiye oy kullanılmış 1 kişi değil 8 kişiben öbür adaylardan bazılarına niye oy atıldı diyor muyumişin özü o adaylardan ilk 8 de bulunmayı hak eden adaylar oylamadalar
Ahahahaha niye öyle bir şey yaptın acabaaa.şu mesajını editlede benim mesajı kirp. Ben editlemiştimde
Konu konuyu açınca uzun yazıyorumBukadar uzun oylamaya gerek yoktuzevk meselesi de geç
Kırpmışsin iyiAhahahaha niye öyle bir şey yaptın acabaaa.
Sherlock o yorumu kaçıracak gözden. Boşa yazdın uzuncaKonu konuyu açınca uzun yazıyorum
Anladım, mantıklı bir hamle olmuş.Kırpmışsin iyi
bende anlama ve anlatma sıkıntısı olabiliyor türkcede. ben orda aslında başkasına laf atma için dememiştim, yanlış anlama olur kanısına vardım ve sildim. Sonra sizler zaten ne olursa olsun birbirinize toz kondurmuyorsunuz, oyüzden kendimi yormayayım dedim
Bak bak hiçte inkar etmiyorAnladım, mantıklı bir hamle olmuş.
Bence okuyacaktırSherlock o yorumu kaçıracak gözden. Boşa yazdın uzunca
üst üste bildirim olunca üşenip es geçtiğini itiraf etmiştiBence okuyacaktır
Adaletten şaşmayız, doğruları söyleriz. Ama hataları ve doğrularıyla yoldaşlarımızın yanındayız elbette.Bak bak hiçte inkar etmiyorgerçi hatalarına rağmen arkasındaydın dostlarının
Ben daha az önce yaptığın o muhteşem sıvanın etkisindeyimAdaletten şaşmayız, doğruları söyleriz. Ama hataları ve doğrularıyla yoldaşlarımızın yanındayız elbette.
Yazmazsa laf olsun diye yazmıştır yorumunu o şekilde anlaşılırüst üste bildirim olunca üşenip es geçtiğini itiraf etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?