Yooo demedim öyle bir şey Hadise'nin Helena'yı yenme ihtimali Manga'nın Helena'yı yenme ihtimalinden yüksek dedim...Şampiyon olur belki
------
Sen bana Hadise, Helena'ya fark atar demiştin
Yooo demedim öyle bir şey Hadise'nin Helena'yı yenme ihtimali Manga'nın Helena'yı yenme ihtimalinden yüksek dedim...Şampiyon olur belki
------
Sen bana Hadise, Helena'ya fark atar demiştin
Bir önceki tur en kolay eşleşmeye koymuştu xdragxxOraya doğru gidiyor gibiyiz zaten
Burada da sözde en zorlu eşleşmede ama...Bir önceki tur en kolay eşleşmeye koymuştu xdragxx
Helena ve Hadise benzer tarz şarkılar. Bence orda farklı bir tablo olabilirdiBurada da sözde en zorlu eşleşmede ama...
Hee ben koydumBir önceki tur en kolay eşleşmeye koymuştu xdragxx
Dediğin eşleşme olursa görürüz durumu Orada Helena'nın yanında olurum amaHelena ve Hadise benzer tarz şarkılar. Bence orda farklı bir tablo olabilirdi
Ne yani? Hadise'nin o fiyasko performansı Sertab Erener ve Alexander Rybak'tan daha mı iyiydi? Her şey berbattı, kıyafetleri, kareografi vs. sesi de çıkmıyordu zaten, vokaller sayesinde şarkıyı dinlemiştik. Üstelik erkek vokal kullanması da ayrı bir sorunsal. @dreamyKıl payı kaybetti. Oy oranı okadarda değildi. Burda artık el attım etikete ikide bir denge değişiyor diyebiliriz
Yılların tecrübesi burda. Bazıları son zamanda oyluyor ama hatırlatmak gerekiyor. Yine haklı olduğumu gösterdiğime mutluyumSizi kınıyorum bundan sonra hepinizi 2 kez etiketleyeceğim ilk etikette niye kullanmıyorsunuz sonra @Dosi haklıyım diyor
@xdragxx 'in dediğine göre çocukluklarında Hadise aşklarıymış. Ondan oy veriyorlarmışNe yani? Hadise'nin o fiyasko performansı Sertab Erener ve Alexander Rybak'tan daha mı iyiydi? Her şey berbattı, kıyafetleri, kareografi vs. sesi de çıkmıyordu zaten, vokaller sayesinde şarkıyı dinlemiştik. Üstelik erkek vokal kullanması da ayrı bir sorunsal. @dreamy
Bizim neslin aşkıydı tabii ki Hadise Ama yok şarkıyı da seviyorum benYılların tecrübesi burda. Bazıları son zamanda oyluyor ama hatırlatmak gerekiyor. Yine haklı olduğumu gösterdiğime mutluyum
------
@xdragxx 'in dediğine göre çocukluklarında Hadise aşklarıymış. Ondan oy veriyorlarmış
Alexander Rybak’ın keman çalışı tek başına Düm Tek Tek’i yenebilecek kapasitede bence.Ne yani? Hadise'nin o fiyasko performansı Sertab Erener ve Alexander Rybak'tan daha mı iyiydi? Her şey berbattı, kıyafetleri, kareografi vs. sesi de çıkmıyordu zaten, vokaller sayesinde şarkıyı dinlemiştik. Üstelik erkek vokal kullanması da ayrı bir sorunsal. @dreamy
O Eurovision'dan önceki performansıydı. Zaten öyle olmasa ana sayfaya playbackli performans yerine canlı performansı koyardı direkt. @xdragxxYılların tecrübesi burda. Bazıları son zamanda oyluyor ama hatırlatmak gerekiyor. Yine haklı olduğumu gösterdiğime mutluyum
------
@xdragxx 'in dediğine göre çocukluklarında Hadise aşklarıymış. Ondan oy veriyorlarmış
Hafif bir hastalığı varmış o kadar da acımasız olmayalım...O Eurovision'dan önceki performansıydı. Zaten öyle olmasa ana sayfaya playbackli performans yerine canlı performansı koyardı direkt. @xdragxx
Yalnız Eurovision'da enstrüman çalmak tamamen yasak. Sanılanın aksine Alexander onu çalıyormuş gibi yaptı. @DosiAlexander Rybak’ın keman çalışı tek başına Düm Tek Tek’i yenebilecek kapasitede bence.
Eeee bunu bilmiyordum Büyüsünün yarısı gitti o zaman...Yalnız Eurovision'da enstrüman çalmak tamamen yasak. Sanılanın aksine Alexander onu çalışyormuş gibi yaptı. @Dosi
Durmadı çünkü. Avrupa'da her yeri gezdi. Çalışmadı oy toplamak için şarkısını tanıtmayı tercih etti ve sonuç hüsran...Hafif bir hastalığı varmış o kadar da acımasız olmayalım...
İlk 15-20 saniye kamera şakası gibi gelmişti bana da sesiDurmadı çünkü. Avrupa'da her yeri gezdi. Çalışmadı oy toplamak için şarkısını tanıttı ve sonuç hüsran...
Hala Eurovision canlı yayınında Hadise'yi izlerkenki hayal kırıklığını unutamıyorum. Hadi ses kötüydü de kıyafetler, kareografi, erkek vokal vs...
Taraflı olununca böyle oluyor demek ki bak ben sen maNga diyeceğini bile bile etlket ettimO Eurovision'dan önceki performansıydı. Zaten öyle olmasa ana sayfaya playbackli performans yerine canlı performansı koyardı direkt. @xdragxx
Hastaydı hastaaaaaaaaaaaaaaaaaTaraflı olununca böyle oluyor demek ki bak ben sen maNga diyeceğini bile bile etlket ettim
Birde final performansı yarı finalden de kötüydü. Şurada 1:50'den sonra ses hiç yok mesela.İlk 15-20 saniye kamera şakası gibi gelmişti bana da sesi