En Favori Eurovision Şarkısı 2000'ler Yarı Final- Düm Tek Tek vs Fairytale

Hangi şarkı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olur belki :A
------

Sen bana Hadise, Helena'ya fark atar demiştin
Yooo demedim öyle bir şey :A Hadise'nin Helena'yı yenme ihtimali Manga'nın Helena'yı yenme ihtimalinden yüksek dedim...

• İlginç
Reactions: Dosi
Kıl payı kaybetti. Oy oranı okadarda değildi. Burda artık el attım etikete :A ikide bir denge değişiyor diyebiliriz :A
Ne yani? Hadise'nin o fiyasko performansı Sertab Erener ve Alexander Rybak'tan daha mı iyiydi? Her şey berbattı, kıyafetleri, kareografi vs. sesi de çıkmıyordu zaten, vokaller sayesinde şarkıyı dinlemiştik. Üstelik erkek vokal kullanması da ayrı bir sorunsal. :A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Sizi kınıyorum bundan sonra hepinizi 2 kez etiketleyeceğim ilk etikette niye kullanmıyorsunuz sonra @Dosi haklıyım diyor :A

• Harika
Sizi kınıyorum bundan sonra hepinizi 2 kez etiketleyeceğim ilk etikette niye kullanmıyorsunuz sonra @Dosi haklıyım diyor :A
Yılların tecrübesi burda. Bazıları son zamanda oyluyor ama hatırlatmak gerekiyor. Yine haklı olduğumu gösterdiğime mutluyum :A
------

Ne yani? Hadise'nin o fiyasko performansı Sertab Erener ve Alexander Rybak'tan daha mı iyiydi? Her şey berbattı, kıyafetleri, kareografi vs. sesi de çıkmıyordu zaten, vokaller sayesinde şarkıyı dinlemiştik. Üstelik erkek vokal kullanması da ayrı bir sorunsal. :A @dreamy
@xdragxx 'in dediğine göre çocukluklarında Hadise aşklarıymış. Ondan oy veriyorlarmış :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: kerem and xdragxx
Yılların tecrübesi burda. Bazıları son zamanda oyluyor ama hatırlatmak gerekiyor. Yine haklı olduğumu gösterdiğime mutluyum :A
------

@xdragxx 'in dediğine göre çocukluklarında Hadise aşklarıymış. Ondan oy veriyorlarmış :A
Bizim neslin aşkıydı tabii ki Hadise :A Ama yok şarkıyı da seviyorum ben :A

• Güldürdün
Alexander Rybak’ın keman çalışı tek başına Düm Tek Tek’i yenebilecek kapasitede bence. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
------

O Eurovision'dan önceki performansıydı. Zaten öyle olmasa ana sayfaya playbackli performans yerine canlı performansı koyardı direkt. :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Hafif bir hastalığı varmış o kadar da acımasız olmayalım...
Durmadı çünkü. Avrupa'da her yeri gezdi. Çalışmadı oy toplamak için şarkısını tanıtmayı tercih etti ve sonuç hüsran...

Hala Eurovision canlı yayınında Hadise'yi izlerkenki hayal kırıklığını unutamıyorum. Hadi ses kötüydü de kıyafetler, kareografi, erkek vokal vs...

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Durmadı çünkü. Avrupa'da her yeri gezdi. Çalışmadı oy toplamak için şarkısını tanıttı ve sonuç hüsran...

Hala Eurovision canlı yayınında Hadise'yi izlerkenki hayal kırıklığını unutamıyorum. Hadi ses kötüydü de kıyafetler, kareografi, erkek vokal vs...
İlk 15-20 saniye kamera şakası gibi gelmişti bana da sesi :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...