Cidden 2 grup da şaşırtıcı büyük ihtimalle yarın final konusu ertelenecekVay be şaşırtıcı
Cidden 2 grup da şaşırtıcı büyük ihtimalle yarın final konusu ertelenecekVay be şaşırtıcı
Niye ertelensin. Etiket tespit yap etiket et. Çok zoruna gidiyorsa yaparım yerine. Ben malum bir kısım dahil olmuştum zatenCidden 2 grup da şaşırtıcı büyük ihtimalle yarın final konusu ertelenecek
Zoruna gidiyorsa bu anlamda kullanılmaz yalnız hiç güleceğim yoktu ya sklgjklsfglsNiye ertelensin. Etiket tespit yap etiket et. Çok zoruna gidiyorsa yaparım yerine. Ben malum bir kısım dahil olmuştum zaten
İsveçliliğim tutmuş 🤦🏻♀️Zoruna gidiyorsa bu anlamda kullanılmaz yalnız hiç güleceğim yoktu ya sklgjklsfgls
Zoruna gitmek daha çok mesela Gs'nin şampiyon olması zoruma gider sjklgjls Senin demek istediğin zor geliyorsa
Vallaha bu etiket işlerini sevmediğimi biliyorsun İstiyorsan müdahil ol
Diğerinde türk damarların kabarıp Helena'ma haksızlık edip burda türk seçmemen?Şampiyonumuza karşı Fairytale dedikten sonra burada seçim yapmak hiç zor olmadı
2009-Fairytale- Norveç
Yalnız oylama sonucu 🤣
Edit ettim. Skor yazmak yasak
Senin içinde geçerli skor yazmak yok edit ettimDüm Tek Tek'e bak.
Everyway That I Can güme gitmiş resmen. 40 kişinin oyuyla BŞB'deki Eurovision haftasında açık ara 1.'ydi çünkü.Diğerinde türk damarların kabarıp Helena'ma haksızlık edip burda türk seçmemen?
------
------
Senin içinde geçerli skor yazmak yok edit ettim
Türk damarıyla alakası yok, şarkı farkı Helena ile Hadise eşleşse Helena derdimDiğerinde türk damarların kabarıp Helena'ma haksızlık edip burda türk seçmemen?
------
------
Senin içinde geçerli skor yazmak yok edit ettim
@xdragxx Hadise fark ile alır dedi öyle bir durum olursaTürk damarıyla alakası yok, şarkı farkı Helena ile Hadise eşleşse Helena derdim
Valla burayı gördükten sonra her şeye inanırım@xdragxx Hadise fark ile alır dedi öyle bir durum olursa
Kıl payı kaybetti. Oy oranı okadarda değildi. Burda artık el attım etikete ikide bir denge değişiyor diyebilirizEveryway That I Can güme gitmiş resmen. 40 kişinin oyuyla BŞB'deki Euroviison haftasında açık ara 1.'ydi çünkü.
Yoo iftira@xdragxx Hadise fark ile alır dedi öyle bir durum olursa
Şampiyon olur belkiValla burayı gördükten sonra her şeye inanırım
Sen bana Hadise, Helena'ya fark atar demiştinYoo iftira
Oraya doğru gidiyor gibiyiz zatenŞampiyon olur belki
------
Sen bana Hadise, Helena'ya fark atar demiştin