En Favori Eurovision Şarkısı 2000'ler Yarı Final- Düm Tek Tek vs Fairytale

Hangi şarkı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde final performansı yarı finalden de kötüydü. Şurada 1:50'den sonra ses hiç yok mesela. :A

Zaten çıkmam bile mucizeydi diyor :A
------

Sonuç olarak o performanslar olmalı. Herkesin klibini seçmen gerekir ozaman 😡
Sinirleniyorum bak dosi :A Norveçli de keman çalıyor sanıyorduk bak o da fake'miş :A Eminim sırf keman performansına oy veren bile vardır..

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zaten çıkmam bile mucizeydi diyor :A
------

Sinirleniyorum bak dosi :A Norveçli de keman çalıyor sanıyorduk bak o da fake'miş :A Eminim sırf keman performansına oy veren bile vardır..
Sinirlesen kaç yazar :A 40 takla attın tur atlasın diye :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Eurovision hakkında neredeyse her şeyden haberdar olurum, duyunca hayal kırıklığı olmuştu bende de. :A
Öyle benim çevremin bile yarısı sırf o keman sahnesi için bu şarkıyı gelmiş geçmiş en iyi Eurovision şarkısı olarak görüyor :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Öyle benim çevremin bile yarısı sırf o keman sahnesi için bu şarkıyı gelmiş geçmiş en iyi Eurovision şarkısı olarak görüyor :A
Bu yüzden Everyway That I Can güme gitmiş. Halbuki 2003 ile 2009'u karşılaştırırsak Sertab'dan önce Eurovision'da dans diye bir şeyi yoktu. Sertab bir devrim başlattı ama playbacki keman sananların kurbanına gitti maalesef. :A

• Güldürdün
Bu yüzden Everyway That I Can güme gitmiş. Halbuki 2003 ile 2009'u karşılaştırırsak Sertab'dan önce Eurovision'da dans diye bir şeyi yoktu. Sertab bir devrim başlattı ama playbacki keman sananların kurbanına gitti maalesef. :A
Bir kez daha izledim de hiç sırıtmıyor vallaha :A Playback gibi durmuyor hiç adamlar prof iş yapmış :A
Sen de bu bilgiyi biraz geç verdin sanki...

• Güldürdün
Olsun verirken hesaba katan olmuştur kesin :A
Şu etkinlik baştan tekrar düzenlemeli bence, ilerde fırsat bulursam en iyi şarkıların listesini çıkarırım. Çok fazla şarkı eksikliği vardı, 90'lardan hiç şarkı yoktu ve 2000'lerde 1. olmayan ama çok sevilen şarkılar yoktu mesela. Eşleşmeler de adil değildi. O yüzden bunu bir deneme olarak varsayalım. :A

• Güldürdün
Şu etkinlik baştan tekrar düzenlemeli bence, ilerde fırsat bulursam en iyi şarkıların listesini çıkarırım. Çok fazla şarkı eksikliği vardı, 90'lardan hiç şarkı yoktu ve 2000'lerde 1. olmayan ama çok sevilen şarkılar yoktu mesela. Eşleşmeler de adil değildi. O yüzden bunu bir deneme olarak varsayalım. :A
90'ların olmama sebebi sadece 2000'leri ele almak oldu zaten kazanan 2000'lerin kazananı olacak :A
Eşleşmelerin adil olup olmaması çok farklı bir konu :A Euro 2016'da Portekiz de tamamen kura şansıyla finale kadar çıktı mesela. Ben kurada çıkanlara hiçbir şekilde müdahele etmedim ve ilerde yaparsan senin de öyle yapman lazım bence kura şansı hayatın her alanında var sonuç olarak.
Bunu 2000'in şampiyon şarkılarının yarıştığı bir etkinlik olarak görebiliriz. 21 şarkıya 3 şarkı da ben Türklerin şampiyon olmayan ama heyecanlandıran şarkılarından ekledim zaten :A
İlerde tabii ki 90'ları, 80'leri de ekleyip uzun bir etkinlik yapabilirsin.

• Beğendim
90'ların olmama sebebi sadece 2000'leri ele almak oldu zaten kazanan 2000'lerin kazananı olacak :A
Eşleşmelerin adil olup olmaması çok farklı bir konu :A Euro 2016'da Portekiz de tamamen kura şansıyla finale kadar çıktı mesela. Ben kurada çıkanlara hiçbir şekilde müdahele etmedim ve ilerde yaparsan senin de öyle yapman lazım bence kura şansı hayatın her alanında var sonuç olarak.
Bunu 2000'in şampiyon şarkılarının yarıştığı bir etkinlik olarak görebiliriz. 21 şarkıya 3 şarkı da ben Türklerin şampiyon olmayan ama heyecanlandıran şarkılarından ekledim zaten :A
İlerde tabii ki 90'ları, 80'leri de ekleyip uzun bir etkinlik yapabilirsin.
MS aşırı yorucu ve bütün yaz onunla uğraşacağım ondan sonra bir daha yarışmalara ne zaman vakit ayırırım, hatta forumda olabilir miyim emin değilim. Belki bir gün... :A

Zaten forumdaki üyelerin çok gazına geldim, başlat başlat diye tutturdular. Şimdi aldım başıma belayı diyorum. :A

• Güldürdün
2 grupta yarı finale yakışır bir tabloda.
En çok Sertab ve Alexander eşleşmesine yazık olmuştu. 1 oy ile elenme ve 31 oy kullanımı. Ama final grubunda hatırlatmaların faydası ile her nekadar çekişme durumu benzer olsada oy oranı çok fazla olmuş oldu. 10 oy fark.

Yalnız burada 41 oy kullanılmış, diğer grupta 39. Biri Yiğit acaba diğeri kimdi diğer tarafa oy vermeyen :A
------

Forumda okadar çok üye varki etiket ederken gözden kaçmalar oluyor :A @Özgür bu ve diğer gruba mutlak oyun bekleniyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...