Sonuç olarak o performanslar olmalı. Herkesin klibini seçmen gerekir ozaman 😡Hastaydı hastaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sonuç olarak o performanslar olmalı. Herkesin klibini seçmen gerekir ozaman 😡Hastaydı hastaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaten çıkmam bile mucizeydi diyorBirde final performansı yarı finalden de kötüydü. Şurada 1:50'den sonra ses hiç yok mesela.
Sinirleniyorum bak dosi Norveçli de keman çalıyor sanıyorduk bak o da fake'miş Eminim sırf keman performansına oy veren bile vardır..Sonuç olarak o performanslar olmalı. Herkesin klibini seçmen gerekir ozaman 😡
Sinirlesen kaç yazar 40 takla attın tur atlasın diyeZaten çıkmam bile mucizeydi diyor
------
Sinirleniyorum bak dosi Norveçli de keman çalıyor sanıyorduk bak o da fake'miş Eminim sırf keman performansına oy veren bile vardır..
Eurovision hakkında neredeyse her şeyden haberdar olurum, duyunca hayal kırıklığı olmuştu bende de.Eeee bunu bilmiyordum Büyüsünün yarısı gitti o zaman...
Öyle benim çevremin bile yarısı sırf o keman sahnesi için bu şarkıyı gelmiş geçmiş en iyi Eurovision şarkısı olarak görüyorEurovision hakkında neredeyse her şeyden haberdar olurum, duyunca hayal kırıklığı olmuştu bende de.
Bu yüzden Everyway That I Can güme gitmiş. Halbuki 2003 ile 2009'u karşılaştırırsak Sertab'dan önce Eurovision'da dans diye bir şeyi yoktu. Sertab bir devrim başlattı ama playbacki keman sananların kurbanına gitti maalesef.Öyle benim çevremin bile yarısı sırf o keman sahnesi için bu şarkıyı gelmiş geçmiş en iyi Eurovision şarkısı olarak görüyor
Bir kez daha izledim de hiç sırıtmıyor vallaha Playback gibi durmuyor hiç adamlar prof iş yapmışBu yüzden Everyway That I Can güme gitmiş. Halbuki 2003 ile 2009'u karşılaştırırsak Sertab'dan önce Eurovision'da dans diye bir şeyi yoktu. Sertab bir devrim başlattı ama playbacki keman sananların kurbanına gitti maalesef.
Kemandan bahseden olmadı ki.Bir kez daha izledim de hiç sırıtmıyor vallaha Playback gibi durmuyor hiç adamlar prof iş yapmış
Sen de bu bilgiyi biraz geç verdin sanki...
Olsun verirken hesaba katan olmuştur kesinKemandan bahseden olmadı ki.
Şu etkinlik baştan tekrar düzenlemeli bence, ilerde fırsat bulursam en iyi şarkıların listesini çıkarırım. Çok fazla şarkı eksikliği vardı, 90'lardan hiç şarkı yoktu ve 2000'lerde 1. olmayan ama çok sevilen şarkılar yoktu mesela. Eşleşmeler de adil değildi. O yüzden bunu bir deneme olarak varsayalım.Olsun verirken hesaba katan olmuştur kesin
90'ların olmama sebebi sadece 2000'leri ele almak oldu zaten kazanan 2000'lerin kazananı olacakŞu etkinlik baştan tekrar düzenlemeli bence, ilerde fırsat bulursam en iyi şarkıların listesini çıkarırım. Çok fazla şarkı eksikliği vardı, 90'lardan hiç şarkı yoktu ve 2000'lerde 1. olmayan ama çok sevilen şarkılar yoktu mesela. Eşleşmeler de adil değildi. O yüzden bunu bir deneme olarak varsayalım.
MS aşırı yorucu ve bütün yaz onunla uğraşacağım ondan sonra bir daha yarışmalara ne zaman vakit ayırırım, hatta forumda olabilir miyim emin değilim. Belki bir gün...90'ların olmama sebebi sadece 2000'leri ele almak oldu zaten kazanan 2000'lerin kazananı olacak
Eşleşmelerin adil olup olmaması çok farklı bir konu Euro 2016'da Portekiz de tamamen kura şansıyla finale kadar çıktı mesela. Ben kurada çıkanlara hiçbir şekilde müdahele etmedim ve ilerde yaparsan senin de öyle yapman lazım bence kura şansı hayatın her alanında var sonuç olarak.
Bunu 2000'in şampiyon şarkılarının yarıştığı bir etkinlik olarak görebiliriz. 21 şarkıya 3 şarkı da ben Türklerin şampiyon olmayan ama heyecanlandıran şarkılarından ekledim zaten
İlerde tabii ki 90'ları, 80'leri de ekleyip uzun bir etkinlik yapabilirsin.