Bu şarkıyı bende @Özgür 'e armağan ediyorum okadar fırça atarak getirttim verdiği oylara bak
Bu şarkıyı bende @Özgür 'e armağan ediyorum okadar fırça atarak getirttim verdiği oylara bak
Vallaha ya 1.5 saat sonra falan girseydi keşke forumaBu şarkıyı bende @Özgür 'e armağan ediyorum okadar fırça atarak getirttim verdiği oylara bak
Anketlerde şöyle son dakika olayları sinir bozucu şimdi hadi bu final turları ama başlarda kura falan çekerken önden yapmak kolaylık oluyor.Vallaha ya 1.5 saat sonra falan girseydi keşke foruma
Nasıl başladın mesaja en sonunda şarkıya güzel getirdin dosi Amin...Anketlerde şöyle son dakika olayları sinir bozucu şimdi hadi bu final turları ama başlarda kura falan çekerken önden yapmak kolaylık oluyor.
Ah ah şuan şarkıyı dinliyorum.... Allah bu şarkıya anlam yükletecek şeyler yaşatmasın
Ben böyleyimNasıl başladın mesaja en sonunda şarkıya güzel getirdin dosi Amin...
Sevdiğim bir şarkıyı armağan etmişsin. Bilseydim oy vermezdim.Bu şarkıyı bende @Özgür 'e armağan ediyorum okadar fırça atarak getirttim verdiği oylara bak
Yok be olur mu, ben bazılarının kime oy vereceğini bile bile oy kullandırtıyorum. Ama tabi sana kızdım o ayrıSevdiğim bir şarkıyı armağan etmişsin. Bilseydim oy vermezdim.
Peki diğer gruba yetişseydin maNga mı derdin yoksa Helena mı?Rahat bir şekilde Norveç.
İyi bari bu sefer uzamayacakPeki diğer gruba yetişseydin maNga mı derdin yoksa Helena mı?
------
@xdragxx 30 oy nerde 48 oy nerde resmen iki katı.
Helena.Peki diğer gruba yetişseydin maNga mı derdin yoksa Helena mı?
------
@xdragxx 30 oy nerde 48 oy nerde resmen iki katı.
Boş yere elendi demek. Belki de kazanan olacakkenHelena.
Final daha çetin geçecek gibi
Helena'ya oy verecek isimler geç kaldı ve elendi