En Favori Eurovision Şarkısı 2000'ler Yarı Final- Düm Tek Tek vs Fairytale

Hangi şarkı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ertelensin. Etiket tespit yap etiket et. Çok zoruna gidiyorsa yaparım yerine. Ben malum bir kısım dahil olmuştum zaten :A
Zoruna gidiyorsa bu anlamda kullanılmaz yalnız hiç güleceğim yoktu ya sklgjklsfgls
Zoruna gitmek daha çok mesela Gs'nin şampiyon olması zoruma gider sjklgjls Senin demek istediğin zor geliyorsa :A

Vallaha bu etiket işlerini sevmediğimi biliyorsun :A İstiyorsan müdahil ol :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zoruna gidiyorsa bu anlamda kullanılmaz yalnız hiç güleceğim yoktu ya sklgjklsfgls
Zoruna gitmek daha çok mesela Gs'nin şampiyon olması zoruma gider sjklgjls Senin demek istediğin zor geliyorsa :A

Vallaha bu etiket işlerini sevmediğimi biliyorsun :A İstiyorsan müdahil ol :A
İsveçliliğim tutmuş 🤦🏻‍♀️ :A
Tamamdır halederim gece :A
------

@pompy @Sherlock @MEnes @kerem @Gerekli24 @seyfullXh @xemrexxx @Mircan Saye @hayret bi şey @tolgab @Tolstoyevski kritik oylama mevcut. Son saatler

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: STAR and Gerekli24
Fairytale

Aynı yıl yarışmışlardı zaten. :A

Şampiyonumuza karşı Fairytale dedikten sonra burada seçim yapmak hiç zor olmadı :A

2009-Fairytale- Norveç

Yalnız oylama sonucu 🤣

Bu sefer Türkiye olana verdim o daha güzel geldi

Diğerinde türk damarların kabarıp Helena'ma haksızlık edip burda türk seçmemen? :A
------

Edit ettim. Skor yazmak yasak :A
------

Senin içinde geçerli:A skor yazmak yok edit ettim
Everyway That I Can güme gitmiş resmen. 40 kişinin oyuyla BŞB'deki Eurovision haftasında açık ara 1.'ydi çünkü. :A

• Güldürdün
Diğerinde türk damarların kabarıp Helena'ma haksızlık edip burda türk seçmemen? :A
------

Edit ettim. Skor yazmak yasak :A
------

Senin içinde geçerli:A skor yazmak yok edit ettim
Türk damarıyla alakası yok, şarkı farkı :A Helena ile Hadise eşleşse Helena derdim :A

• Sinir Bozucu
Everyway That I Can güme gitmiş resmen. 40 kişinin oyuyla BŞB'deki Euroviison haftasında açık ara 1.'ydi çünkü. :A
Kıl payı kaybetti. Oy oranı okadarda değildi. Burda artık el attım etikete :A ikide bir denge değişiyor diyebiliriz :A

• Üzücü
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...