2019/2020 sezonu olacak.Halil Ergün 28 Şubat 2020 ACI KİRAZ
Mehmet Aslantuğ 8 Mart 2018 DİRENİŞ KARATAY
Erdal Besikçioglu
Aras Bulut Iynemli
Ediz Hun 2018 Yılında Arif V 216
2019/2020 sezonu olacak.Halil Ergün 28 Şubat 2020 ACI KİRAZ
Mehmet Aslantuğ 8 Mart 2018 DİRENİŞ KARATAY
Erdal Besikçioglu
Aras Bulut Iynemli
Ediz Hun 2018 Yılında Arif V 216
Başlık ve konuya tekrar bakın.
Zaten önerilenler bu zaman diliminde ki isimler.
Artık araya yanlışlıkla karışanda olursa üzgünüm.
@Aserat bana yardımcı olacaktı. Aktif oyuncu listesine o benden daha iyi hakimdir. 2 hafta sonra başlatacağız zaten. Gerekli araştırmaşalar yapılır.
@bazinga anketi yok edebilirsin![]()
Tolsto yüzünden bize küstüBu ne...
Genelde çok nadir kaosa neden olurum ve bu kez öyle oldu, o yüzden şahsım adına özür dilerim, evet son 2 seneye göre olunca Şener Şen'in olmaması doğal. En yetenekli denilince bir an haliyle Şener Şen'in olmamasına üzülmüştüm ama son 2 sene kuralı nedeniyle konu kapanmıştır bence de. ☺ @Dosi @Sherlock
Bu ne...
Konu yetmezmiş gibi başka yerlerden de üst üste mesaj gelince yoruldum haliyle. İki karşıt fikirli mesajlarTolsto yüzünden bize küstü![]()
Değiştirdim ve bu sayfalar süren kaos etkisine neden olduğum için de efsanevi ismimizi profilime konuk ettim, ortamdaki gerginlik yatışsın ve kaos yerini karmaşaya bıraksın istedim...@Tolstoyevski gel barıştır bizi, avatarındaki dedeyi de kaldır.![]()
Tartışma en azından o gıcık avatarının gitmesine yaradıAynı anda 2 avatarla mesaj yazabilen koca yürekli @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 85746
@MEnes @Tolstoyevski @Araf @MasacRE @xdragxx
En mantıklısı.![]()
Konu çoştuTartışma en azından o gıcık avatarının gitmesine yaradı![]()
Aynı anda 2 avatarla mesaj yazabilen koca yürekli @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 85746
@MEnes @Tolstoyevski @Araf @MasacRE @xdragxx
Uluslararası oyuncular düzenli olunacak bir etkinlik değil. En favori güzel araya 2 sene girip yapılmasına rağmen aynı sonuç oldu. Kadın oyuncularda erkeklere oranla sadece güzelliğe oy verilir 😊@Dosi belki sövebilirsin ancak bir öneri daha sunmak istiyorum:
Madem 2019/2020 sezonu üzerine olacak: birincisi bunu kadın oyuncular için de yapmak bence daha mantıklı. İkincisi yabancı oyuncular için de yapılabilir tıpkı film ve dizi etkinlikleri olduğu gibi.Sonra gelenekselleşir ve her sene açılır konusu?
![]()
Çünkü benim de hassas noktam olduğu için ufak bir kelebek etkisine neden oldu galiba, ben de bu kadar büyüyeceğini tahmin edemezdim affeyleyin.@Tolstoyevski eskiler hassas noktam niye böyle yaptın?![]()
2020 sadece 2 aydır tatil olundu. Fazla zorlamaBana da sövebilirsin ama 2019/2020 biraz şey olmuş ya 2020 zaten corona yüzünden çöpe giden 1 yıl oldu en azından 2018'in son çeyreği de dahil olsa?@Dosi
Uluslararası oyuncular düzenli olunacak bir etkinlik değil. En favori güzel araya 2 sene girip yapılmasına rağmen aynı sonuç oldu. Kadın oyuncularda erkeklere oranla sadece güzelliğe oy verilir 😊
Tehdite bak2020 sadece 2 aydır tatil olundu. Fazla zorlama![]()
2019 Kardeş Çocukları - Yıldırım Saner Mehmet Aslantuğ.2019/2020 sezonu olacak.