- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Aktif oyuncu değil ve emektar usta bir oyuncuyu gençlerle yatıştırmak doğru ve adil gelmediŞener Şen erkek değil mi?
Aktif oyuncu değil ve emektar usta bir oyuncuyu gençlerle yatıştırmak doğru ve adil gelmediŞener Şen erkek değil mi?
Öyle de 2018 ve 2019 iki sene içerisine girmiş oluyor.2017 Kasım'da oynadı en son. 2020'de zaten listedeki oyuncuların çoğu oynayamadı virüs yüzünden yani 2020'yi saymak haksızlık olur. 2019 sonuna kadar değerlendirirsek 2 sene olmuş oluyor. Öyle Sadri Alışık, Kemal Sunal gibi 2000 öncesi isim değil ki, 2010'lara bile damgasını vurmuş bir isimdi.
Yakışıklılık değil de, oyunculuk açısından kıyas yapılırsa eğer, işte o zaman şansı olur. Kendisi taş çıkarır birçok oyuncuya.Aktif oyuncu değil ve emektar usta bir oyuncuyu gençlerle yatıştırmak doğru ve adil gelmedi
Konuda bir kaç sene diye belirttim ama mesajlarda bir kaç yerde 2 sene kuralına deyindim. En azından Dizilerde de olması gerektiği fikrindeyim. Herkes bir şey diyor ve kaosa döndü durum
Yaş konusunda kısıtlama yok. Son seneler, dizi ve sinema diye belirtmiştim. Mesajlarda da 2 seneye deyinmiştim. Konuya 2 sene eklemesi yaptımHerhangi bir kısıtlama yoksa sadece Şener Şen'in spesifik olarak oylamaya sunulması bana biraz saçma geldi açıkçası, umarım yanlış anlamazsınız Dosi hanım. Zaten herhangi bir kısıtlama yoksa herkes yazılır, önüne geçmen de zor. Kemal Sunal da söylenir, az önce örnek verdiğim gibi Tuncel Kurtiz de söylenir. Ozan'ın da dediği gibi aktif oyunculuk yapılması gibi direkt bazı şartlar koyman bence daha mantıklı olur. @Dosi
Şener Sen'i çok severim ama aktif oyunculuk yapan isimlerle yarıştırılmamalı bence, yoksa yeri çok ayrı tabi ki.Lütfen anketi oylarmısınız?
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği
@hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes
En yetenekli söz konusu olduğu için bence sayılara vurmak değil performans daha önemli, sonuçta daha önce hiç en yetenekli erkek oyuncu anketi yapılmadı geçtiğimiz seneler? Yani daha önce kazanmış değil anket sonucu. Üstelik dediğin gibi az gözüken biri olduğuna göre o halde zaten kazanamaz, ama saf dışı bırakılması da 2017 sonlarında oynamış bir üstat adına üzücü şahsım adına.Öyle de 2018 ve 2019 iki sene içerisine girmiş oluyor.
2010'lara damga vurmuş dediğin sadece iki filmde oynadı. Ben de çok çok severim Şener Şen'i ve eğer aday olursa muhtemelen kazanacaktır da bana günümüzün aktif oyuncularıyla kıyaslamak çok doğru gelmedi. Yıl taşıyan bir etkinlik olduğu için güncel performanslar üzerinden değerlendirilmesi daha sağlıklı olur.
O zaman is degisir, 2020 etiketini görmemistim ben. O yüzden gelmis gecmis en iyi oyuncuyu ariyoruz sandim önce. 2020'nin en iyi erkek oyuncusunu ariyorsak dahil edilmeyebilir o halde.Her kafadan bir ses çıktı. Hababam Sınıfı örneği gibi kesin birinci olunur gözüyle bakıldığı için haliyle söylenen oldu ve ben de açıkçası taraftar değilim. Son 2 yılda aktif bir oyuncu değil :S
Yaş konusunda kısıtlama yok. Son seneler, dizi ve sinema diye belirtmiştim. Mesajlarda da 2 seneye deyinmiştim. Konuya 2 sene eklemesi yaptım
Başlığa bile 2020 etiketi vurdum en başında. En Özlenilen Dizi gibi tüm zamanların en iyi oyuncusu olarak olsaydı bu etkinlik bu 2020 etiketi olmazdı @bazingaEn yetenekli söz konusu olduğu için bence sayılara vurmak değil performans daha önemli, sonuçta daha önce hiç en yetenekli erkek oyuncu anketi yapılmadı geçtiğimiz seneler? Yani daha önce kazanmış değil anket sonucu. Üstelik dediğin gibi az gözüken biri olduğuna göre o halde zaten kazanamaz, ama saf dışı bırakılması da 2017 sonlarında oynamış bir üstat adına üzücü şahsım adına.
Şener Şen ile Haluk Bilginer karşı karşıya gelse son senelere göre Haluk Bilginer derim mesela. Ki Şener Şen kadar Haluk Bilginer de prestiji yüksek birisi ve en az onun kadar kazanma potansiyeli yüksek.
Başlığa bile 2020 etiketi vurdum en başında. En Özlenilen Dizi gibi tüm zamanların en iyi oyuncusu olarak olsaydı bu etkinlik bu 2020 etiketi olmazdı @bazinga
Daha önce yapılmadığı için son 2 seneyi aldım. Seneye sadece son 1 seneyi yaparız.Ama sadece 2020 yılının en favori oyuncusunu da seçmemiş oluyoruz eğer iki yıllık şart koyuyorsak.
Kenarda bekliyorlar, kaosa hazırlıklılar.Alper beyciğim foruma girmeden önce bu görselleri hazır ediyorsunuz sanırım.
Almayacağız Ustayı.. son 2 seneyi baz alacağız 😊Ankete HAYIR demeyenlerin yarışmada oyları geçersiz sayılsın...
Daha önce yapılmadığı için son 2 seneyi aldım. Seneye sadece son 1 seneyi yaparız.