2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener Şen 2 sene içinde projede oldumu? Hakkını Bully'e verdim :A 1 hakkın tek kaldı ve Haluk Bilginer söylendi.
2017 yol ayrımı filminde oynadı, ki zaten 2020'den sonra çoğu oyuncu virüs nedeniyle oynamadı yani 2 sene sınırı varsa bile 2017-19 olur doğal olarak ama 2015 olsaydı keşke. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1- Burak Özçivit
2- Kıvanç Tatlıtuğ
3-Çağatay Ulusoy
4-Gökhan Alkan
5-Tolga Sarıtaş

• Beğendim
Şükrü Özyıldız'ı nasıl unutmuşum. 😱 Ödüllerimi karıştırınca Engin Günaydın, Ekin Koç, Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu'nu da yazmadığımı fark ettim onları da üstteki tabloya ekliyorum. :A @Dosi

• Güldürdün
Şükrü Özyıldız'ı nasıl unutmuşum. 😱 Ödüllerimi karıştırınca Engin Günaydın, Ekin Koç, Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu'nu da yazmadığımı fark ettim onları da üstteki tabloya ekliyorum. :A @Dosi
Yahu bir sürü isim dedin. Bana 5 net liste yap. Gerisi eksiklik olursa değerlendirilir :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Yahu bir sürü isim dedin. Bana 5 net liste yap. Gerisi eksiklik olursa değerlendirilir :A
Bir isim daha ekledim. :A İşte 5 isme düşüremediğim için yazdım ama hepsi olmalı zaten sektörde aktif olarak çalışan oyuncuların yarısını saymışımıdr. :A

• Güldürdün
Yeşilçam oyuncularını ankete almayacağım. Haksız rekabet olur yoksa 😊@serhatt
Diğer hepsi hatta en favori güzellerdeki eskiler bile tamam, ama Şener Şen gibi bir isim yeşilçam oyuncusu diye liste dışı kalırsa gerçekten çok üzülürüm. Üstelik Yeşilçam kökenli olsa da sadece yeşilçam oyuncusu da değil. Yeteneğine göre bir anket etkinliği ve 2017'nin sonlarında sinema filminde oynamış. Gerçekten şu an üzüldüm, halbuki çok eski ve güncel olmayan bir oyuncu yazmamıştım... İstisna bile sayılmayacak gayet popüler ve güncel bir isimdi. Ama son karar senin, sağlık olsun.

• Beğendim
Burada yetenek arıyoruz değil mi @Dosi

Yakışıklı,çekici falan değil.

Ya benim aklıma isimler geliyor ama son dönemde biryerlerde yer aldılar bilmiyorum ki...

Malum ben hep eskilere gidiyorum @Forumdash 🤪

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi
Burada yetenek arıyoruz değil mi @Dosi

Yakışıklı,çekici falan değil.

Ya benim aklıma isimler geliyor ama son dönemde biryerlerde yer aldılar bilmiyorum ki...

Malum ben hep eskilere gidiyorum @Forumdash 🤪
Seçilenleri ilk konuda ekliyorum mesaja :A
Parlaklılar yakışıklılığa, bizler ise yeteneğe vereceğiz oy :A :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
Ay evet onlar eziyet gibi. :( Dediğim gibi boş vaktim varken yapabilirim ama önce net sayı belli olsun. :A
100 olsa her gruba 10 ekleyip yarısını eleriz rahatlarız :A
Sen varsan 100e çıkarırım. Yoksan 60'ta kapatırım :A

Diğer hepsi hatta en favori güzellerdeki eskiler bile tamam, ama Şener Şen gibi bir isim yeşilçam oyuncusu diye liste dışı kalırsa gerçekten çok üzülürüm. Üstelik Yeşilçam kökenli olsa da sadece yeşilçam oyuncusu da değil. Yeteneğine göre bir anket etkinliği ve 2017'nin sonlarında sinema filminde oynamış. Gerçekten şu an üzüldüm, halbuki çok eski ve güncel olmayan bir oyuncu yazmamıştım... İstisna bile sayılmayacak gayet popüler ve güncel bir isimdi. Ama son karar senin, sağlık olsun.
Ben kendim biliyorsun Şener Şen ile yarıştım ve rahat bir zafer oldu. Bilmiyorum. Net kazanan o olur. Bunu anket ile sorabilirim belki. Bakarız duruma ama dizi ağırlıklı gitmekteyiz oyüzden haksız rekabet olur bana göre

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Haluk Bilginer ve Şener Şen ilk aklıma gelenler ortağım... @Dosi Ancak en iyi oyuncu değil, en yakışıklı oyuncu kazanacaktır yarışmayı. Bu cümlemi de şimdiden buraya yazmış olayım. :A

5 hakkımın tamamını sadece Şener Şen uğruna kullanmak isterim. 2010'lardan sonra birçok filmde yer aldı, 2020 virüs senesini saymazsak son 2 senede yer aldı, oyuncu grubuna giriyor, yetenekli grubuna giriyor... Şener Şen liste dışı kalsa bile iki etkinliğe de oy kullanmaya devam ederim burası daha seyrek olsa da, ama kalbim buruk ve kırık bir şekilde. Şu ana kadar bu etkinliklerde birçok ufak istisnalar oldu, benim ise sadece ama sadece tek bir temennim, dileğim oldu o da Şener Şen'di. Yüze yakın isim isminden bir Şener Şen çok görüldüyse, sadece tek bir temennim bile liste dışı olduysa gerçekten Galatasaray son dakikada gol yemiş gibi üzgün hissetmeye devam ederim şu an olduğu gibi. Sağlık olsun.

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...