Sırf yakışıklılık olsa az olacaktı
Sırf yakışıklılık olsa az olacaktı
İşte buna ''kaos teorisi'' deniliyor, ki kaosun bilimsel olarak diğer meşhur adı ise kelebek etkisidir.. 😱
Hiç sevmezdim Ali Rıza'yı.Halil Ergüne @serhatt dan oy bekliyorum
Kıvrak zeka sayesinde olayın seyrini değiştirdimSırf yakışıklılık olsa az olacaktı
Sen beni en sinir eden oldunİşte buna ''kaos teorisi'' deniliyor, ki kaosun bilimsel olarak diğer meşhur adı ise kelebek etkisidir.. 😱
Ama sonradan kaosu abarttığımı ve hatamın farkına vardım ve hatta özür bile diledim, profil resmiyle de kaosu karmaşıklığa çevirerek telafi etmiş oldum...Sen beni en sinir eden oldun
Diss attığım mesajda özellikle
Telefi etmek bukadar kolay demek ki 😊Ama sonradan kaosu abarttığımı ve hatamın farkına vardım ve hatta özür bile diledim, profil resmiyle de kaosu karmaşıklığa çevirerek telafi etmiş oldum...
İlk cümlede ironi yapmadın değil mi tersini kastederek :STelefi etmek bukadar kolay demek ki 😊
Böyle durumlarda ben belirtsem sen de fikrini belirtiyorsun ve mesele uzuyor.
Sen belirtince sessiz durdum ve olay çözüldü. O mesaja ben ani cevap verseydim şimdi durum farklı olabilirdi 😊
Kafam çatlayacak :Sİlk cümlede ironi yapmadın değil mi tersini kastederek :S
Evet ama en iyi sen anlarsın beni çünkü sinema etkinliğinde Hababam Sınıfı konusunda ne kadar istekliysen ben de Şener Şen konusunda öyleydim, yani haliyle biraz üzülmem kaçınılmaz oldu ama en sonunda her şey çözüldü ve daha netleşti, en azından ona da vesile oldu.
Çok teşekkürler dikattin için. Benim kafamı Allak bullak ettiler@Dosi Kıvanç Tatlıtuğ'u 2 kez yazmışsın. 2 ve 34. sıralarda.
Çetin Tekindor da 2019'da bir yapımda rol almadığı için liste dışı kalıyor. ss
1- Burak Özçivit
2- Kıvanç Tatlıtuğ
3-Çağatay Ulusoy
4-Gökhan Alkan
5-Tolga Sarıtaş
Gökhan Alkan'ı da ekleyebilirsin.Çok teşekkürler dikattin için. Benim kafamı Allak bullak ettiler
Çetin Tekindor aklımdaydı.
Hemen düzelteyim 😊
Başka gün sakin kafa ile tek tek eski sayfalara gidecektim. Bir ara ben forumdayken bildirim sayısı 41e yükseldiGökhan Alkan'ı da ekleyebilirsin.
Allah senden razı olsun herşeyin anketi var artıkBurada yetenek arıyoruz değil mi @Dosi
Yakışıklı,çekici falan değil.
Ya benim aklıma isimler geliyor ama son dönemde biryerlerde yer aldılar bilmiyorum ki...
Malum ben hep eskilere gidiyorum @Forumdash 🤪
Ben Çağatay Ulusoy'un başlarda seçildiğini düşünmüştüm. İlk Ygslysci söylemiş. Elin değmişken onu da ekle bariBaşka gün sakin kafa ile tek tek eski sayfalara gidecektim. Bir ara ben forumdayken bildirim sayısı 41e yükseldi
Sebep?Allah senden razı olsun herşeyin anketi var artık
Ben bu kategoriyi protesto ediyorum oylamıcam @Dosi
Çağatay cidden yokmuş 😱Ben Çağatay Ulusoy'un başlarda seçildiğini düşünmüştüm. İlk Ygslysci söylemiş. Elin değmişken onu da ekle bari
Çetin Tekindor yerine Rıza Kocaoğlu olsun
Okan Yalabık, Timuçin falan da aklıma geldi ama Aserat'ın listesinde varlarmış.
Şuan kaçtane anketimiz var Bİrazdan filmleri oylıcam. GÜzeller var. Sanırım muzik de vardi içimiz dişimiz anket oldu son dönemdeSebep?
Bu hemen gelmeyecekŞuan kaçtane anketimiz var Bİrazdan filmleri oylıcam. GÜzeller var. Sanırım muzik de vardi içimiz dişimiz anket oldu son dönemde