2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020 sadece 2 aydır tatil olundu. Fazla zorlama :A
Şahsiyet Haziran 2018'de final yapmış ama biliyorsunuz geçenlerde uluslarası ödül bile almıştı Haluk Bilginer. O da kesin olmayacak mi? Ona göre umutlanayım ya da kabulleneyim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
@Sherlock ısrar etti 2019 olsun diye. 2018i sildirdi bana 😊
Tamam daha kaosu uzatmamak için yapacak bir şey yok öyleyse diyorum. :A Ama virüs yüzünden 2020 komple gitti sadece Ocak Şubat oynandı malum. 2018-20 olsaydı @Sherlock da severek kabul ederdi aslında ama yeter bir iki üç benden tıppp. :A 🤐

@Aserat nasıl yardımcı olacaktın pardon? Şurada kaosun alası çıktı :T:

Haluk Bilginer (2019, Nuh Tepesi)
Cem Yılmaz (2019, Kara Komik Filmler)
Ali Atay (2019, Nuh Tepesi)
Cengiz Bozkurt (2919, Cinayet Süsü)

bu üçü de geçtiğimiz sene rol almış isimler, kaos ortadan kalktığına göre bu isimleri söyleyerek inzivaya çekiliyorum kaos yorgunluğu sonrası. :A
@Dosi @Sherlock @MEnes

bu üçü de geçtiğimiz sene rol almış isimler, kaos ortadan kalktığına göre bu isimleri söyleyerek inzivaya çekiliyorum kaos yorgunluğu sonrası. :A
@Dosi @Sherlock @MEnes
Haluk Bilginer vardı zaten. Ekledim diğerlerini.
Ben de dinlenmeye çekileyim artık 😊

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

@Dosi @Sherlock @MEnes

İyi iyi, Haluk Bilginer'e kazandırırız. :A

• Harika
Haluk Bilginer vardı zaten. Ekledim diğerlerini.
Ben de dinlenmeye çekileyim artık 😊
Bir an aklım Şahsiyet'e gitti, 2018 yapımı olduğu için tam Haluk Bilginer de güme gitti diye kabullenmişken Nuh Tepesi aklıma geldi. :A 2010'lar için Haluk Bilginer > Şener Şen'dir. Şener Şen uğruna o kadar kaos oluşmuşken Haluk Bilginer haliyle açık ara favorim ve kalbimdeki isim oluyor bu etkinlikte. :A Sinema etkinliğindeki o çoşkulu sinerji nedense bende de bu etkinlikte, en uzak durmamın beklendiği etkinlikte vuku buldu 😱 Haluk Bilginer konusunda ilerleye turlarda sinerji oluşturan olursa dahil bile olabilirim. :A @Sherlock @MEnes @xdragxx

Bir an aklım Şahsiyet'e gitti, 2018 yapımı olduğu için tam Haluk Bilginer de güme gitti diye kabullenmişken Nuh Tepesi aklıma geldi. :A 2010'lar için Haluk Bilginer > Şener Şen'dir. Şener Şen uğruna o kadar kaos oluşmuşken Haluk Bilginer haliyle açık ara favorim ve kalbimdeki isim oluyor bu etkinlikte. :A Sinema etkinliğindeki o çoşkulu sinerji nedense bende de bu etkinlikte, en uzak durmamın beklendiği etkinlikte vuku buldu :bhr: Haluk Bilginer konusunda ilerleye turlarda sinerji oluşturan olursa dahil bile olabilirim. :A @Sherlock @MEnes @xdragxx

Haluk Bilginer için yaparız bir şeyler tabii. :A

• Harika
Bir an aklım Şahsiyet'e gitti, 2018 yapımı olduğu için tam Haluk Bilginer de güme gitti diye kabullenmişken Nuh Tepesi aklıma geldi. :A 2010'lar için Haluk Bilginer > Şener Şen'dir. Şener Şen uğruna o kadar kaos oluşmuşken Haluk Bilginer haliyle açık ara favorim ve kalbimdeki isim oluyor bu etkinlikte. :A Sinema etkinliğindeki o çoşkulu sinerji nedense bende de bu etkinlikte, en uzak durmamın beklendiği etkinlikte vuku buldu 😱 Haluk Bilginer konusunda ilerleye turlarda sinerji oluşturan olursa dahil bile olabilirim. :A @Sherlock @MEnes @xdragxx
Bu konuya ilgi az olur demişti kütükler.
Konu güzellerinkini geçecek 😱 @Sherlock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...