2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlık ve konuya tekrar bakın.
Zaten önerilenler bu zaman diliminde ki isimler.
Artık araya yanlışlıkla karışanda olursa üzgünüm.
@Aserat bana yardımcı olacaktı. Aktif oyuncu listesine o benden daha iyi hakimdir. 2 hafta sonra başlatacağız zaten. Gerekli araştırmaşalar yapılır.
@bazinga anketi yok edebilirsin :)

:) Bu ne...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Genelde çok nadir kaosa neden olurum ve bu kez öyle oldu, o yüzden şahsım adına özür dilerim, evet son 2 seneye göre olunca Şener Şen'in olmaması doğal. En yetenekli denilince bir an haliyle Şener Şen'in olmamasına üzülmüştüm ama son 2 sene kuralı nedeniyle konu kapanmıştır bence de. ☺ @Dosi @Sherlock

qwaUE1djXDalgUjq.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
En mantıklısı. :D

@Dosi belki sövebilirsin ancak bir öneri daha sunmak istiyorum:

Madem 2019/2020 sezonu üzerine olacak: birincisi bunu kadın oyuncular için de yapmak bence daha mantıklı. İkincisi yabancı oyuncular için de yapılabilir tıpkı film ve dizi etkinlikleri olduğu gibi. :D Sonra gelenekselleşir ve her sene açılır konusu? :D

• Beğendim
Bana da sövebilirsin ama 2019/2020 biraz şey olmuş ya 2020 zaten corona yüzünden çöpe giden 1 yıl oldu en azından 2018'in son çeyreği de dahil olsa? :A @Dosi

• Güldürdün
@Dosi belki sövebilirsin ancak bir öneri daha sunmak istiyorum:

Madem 2019/2020 sezonu üzerine olacak: birincisi bunu kadın oyuncular için de yapmak bence daha mantıklı. İkincisi yabancı oyuncular için de yapılabilir tıpkı film ve dizi etkinlikleri olduğu gibi. :D Sonra gelenekselleşir ve her sene açılır konusu? :D
Uluslararası oyuncular düzenli olunacak bir etkinlik değil. En favori güzel araya 2 sene girip yapılmasına rağmen aynı sonuç oldu. Kadın oyuncularda erkeklere oranla sadece güzelliğe oy verilir 😊

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Uluslararası oyuncular düzenli olunacak bir etkinlik değil. En favori güzel araya 2 sene girip yapılmasına rağmen aynı sonuç oldu. Kadın oyuncularda erkeklere oranla sadece güzelliğe oy verilir 😊

Uluslararası oyuncular sana kalmış ama madem sezonluk olacak, kadınlar dahil edilmeli bence. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...