Benim çatlağı tut senAaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayollTanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
![]()
![]()
Merveyi bende tutarım ama benim adamlarla karşılaşana kadar![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Benim çatlağı tut senAaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayollTanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Aaa ona oy atmam için karşısında ecünnü olması lazımBenim çatlağı tut sen![]()
benim için atmaz mısınAaa ona oy atmam için karşısında ecünnü olması lazım![]()
![]()
![]()
Bakarız tatlımMerve Aksak olarak büyük planlar içindeyiz yine. Çok tehlikeli geliyorum bu sefer@kerem (Rashel) 'cim sen bu partiye hazırlık yap. Bol bol içecek hazırla. İçine neler koyacağını ben sana söyleyeceğim. @Harunnn60 (Pelo)'cum. Kendine dikkat et
![]()
Aaa onuda senin için kullanırım iştebenim için atmaz mısın![]()
Merve aksak bunu karşılıksız bırakmaz oyunu ona verirsenAaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayollTanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Aaa sizde bizim adamları görürsünüz artık VartoluyuMerve aksak bunu karşılıksız bırakmaz oyunu ona verirsen![]()
Emrah haricinde hiç birini görmemAaa sizde bizim adamları görürsünüz artık Vartoluyu![]()
![]()
![]()
Emrah yok ki sende uyanık ol bak @S.G.A.T. Herifini hemen eklettirmeye çalısıyorduEmrah haricinde hiç birini görmem![]()
Ben istesem ekletirim ama bu yarışmaya Emrah fazla gelir
O zibidiye senden başka kim oy verecekti demiyorsundaBen istesem ekletirim ama bu yarışmaya Emrah fazla gelir![]()
Ağzını topla yırtarım o ağzını senin terbiyesizO zibidiye senden başka kim oy verecekti demiyorsunda![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa hayır Çukur izleyenlerin çoğuda sevmiyor Yamaç çakmasınıAğzını topla yırtarım o ağzını senin terbiyesiz
Emraha tapiyor be millet![]()
Sevmeyen kesim senin gibi erkekten anlamayan kesimdirHahah Aaa hayır Çukur izleyenlerin çoğuda sevmiyor Yamaç çakmasını![]()
Niye sen 5 kişilik yer mi kaplıyorsun![]()
Aaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayollTanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Bakarız tatlımSen oyacağı şutlada önce
Gerçi baya kişiyi de şutladın aslında
![]()
Demek 15 kişilik bir otobüse anca sığarsın, seni şişko Rachel.Kitlelere hitap eden biriyim. 15 kişi bile olabilir.)
Demek 15 kişilik bir otobüse anca sığarsın, seni şişko Rachel.![]()
Hahah Aaa onu hiç hatırlatma ayoll Ariana her grubu sarmışAriana olayını hatırlat. Nasıl 4 şarkısını çeyrek finale çıkartmıştım![]()