Benim çatlağı tut senAaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayoll Tanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
Merveyi bende tutarım ama benim adamlarla karşılaşana kadar @Harunnn60 @serhatt
Benim çatlağı tut senAaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayoll Tanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
Aaa ona oy atmam için karşısında ecünnü olması lazımBenim çatlağı tut sen
benim için atmaz mısınAaa ona oy atmam için karşısında ecünnü olması lazım
Bakarız tatlım Sen oyacağı şutlada önce Gerçi baya kişiyi de şutladın aslındaMerve Aksak olarak büyük planlar içindeyiz yine. Çok tehlikeli geliyorum bu sefer @kerem (Rashel) 'cim sen bu partiye hazırlık yap. Bol bol içecek hazırla. İçine neler koyacağını ben sana söyleyeceğim. @Harunnn60 (Pelo)'cum. Kendine dikkat et
Aaa onuda senin için kullanırım iştebenim için atmaz mısın
Merve aksak bunu karşılıksız bırakmaz oyunu ona verirsenAaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayoll Tanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
Aaa sizde bizim adamları görürsünüz artık VartoluyuMerve aksak bunu karşılıksız bırakmaz oyunu ona verirsen
Emrah haricinde hiç birini görmemAaa sizde bizim adamları görürsünüz artık Vartoluyu
Emrah yok ki sende uyanık ol bak @S.G.A.T. Herifini hemen eklettirmeye çalısıyorduEmrah haricinde hiç birini görmem
Ben istesem ekletirim ama bu yarışmaya Emrah fazla gelirEmrah yok ki sende uyanık ol bak @S.G.A.T. Herifini hemen eklettirmeye çalısıyordu
O zibidiye senden başka kim oy verecekti demiyorsundaBen istesem ekletirim ama bu yarışmaya Emrah fazla gelir
Ağzını topla yırtarım o ağzını senin terbiyesizO zibidiye senden başka kim oy verecekti demiyorsunda
Hahah Aaa hayır Çukur izleyenlerin çoğuda sevmiyor Yamaç çakmasınıAğzını topla yırtarım o ağzını senin terbiyesiz
Emraha tapiyor be millet
Sevmeyen kesim senin gibi erkekten anlamayan kesimdir sen git düzyatan gibi içi geçmişleri sevHahah Aaa hayır Çukur izleyenlerin çoğuda sevmiyor Yamaç çakmasını
Niye sen 5 kişilik yer mi kaplıyorsun
Aaa bu manyak @sokak sanati ni gaza getirme ayoll Tanınmayan kişileri final etaplarına taşımasın
Bakarız tatlım Sen oyacağı şutlada önce Gerçi baya kişiyi de şutladın aslında
Demek 15 kişilik bir otobüse anca sığarsın, seni şişko Rachel.Kitlelere hitap eden biriyim. 15 kişi bile olabilir.)
Demek 15 kişilik bir otobüse anca sığarsın, seni şişko Rachel.
Hahah Aaa onu hiç hatırlatma ayoll Ariana her grubu sarmış Eliyoruz eliyoruz bitmiyordu 50 şarkıyla katılmış gibiydi @Harunnn60Ariana olayını hatırlat. Nasıl 4 şarkısını çeyrek finale çıkartmıştım