kız geçen sene @sokak sanati cazfgırlığıyla emiri birinci yapmamış mıydıAllahtan Vartolu varda ecünnüler içinden 1 erkek tutabilmişsin
Geçen yıl Mert kazanmıştı bu yıl Vartolu alır @Forumdash @xemrexxx @serhatt @MasacRE-
kız geçen sene @sokak sanati cazfgırlığıyla emiri birinci yapmamış mıydıAllahtan Vartolu varda ecünnüler içinden 1 erkek tutabilmişsin
Geçen yıl Mert kazanmıştı bu yıl Vartolu alır @Forumdash @xemrexxx @serhatt @MasacRE-
@sokak sanati 5-6 Adam toplamış son saniyeyi bekliyorlardı ama Mertci olarak forumu çökelttik Forum anket bitince düzeldi 1 oyla mert kazandı Aras yanı @Harunnn60 @Yiğittkız geçen sene @sokak sanati cazfgırlığıyla emiri birinci yapmamış mıydı
Kaan kazansın istiyorduk. @sokak sanati@sokak sanati 5-6 Adam toplamış son saniyeyi bekliyorlardı ama Mertci olarak forumu çökelttik Forum anket bitince düzeldi 1 oyla mert kazandı Aras yanı @Harunnn60 @Yiğitt
Pazartesi günü ilk turdan 6 grubun anketleri açılacak.Oy nasıl vereceğiz anket mi açılacak yoksa yorum yazarak mı? @Aserat
kız geçen sene @sokak sanati cazfgırlığıyla emiri birinci yapmamış mıydı
@sokak sanati 5-6 Adam toplamış son saniyeyi bekliyorlardı ama Mertci olarak forumu çökelttik Forum anket bitince düzeldi 1 oyla mert kazandı Aras yanı @Harunnn60 @Yiğitt
Hahah Aaa onu hiç hatırlatma ayoll Ariana her grubu sarmış Eliyoruz eliyoruz bitmiyordu 50 şarkıyla katılmış gibiydi @Harunnn60
Ama Rachel'cim ben seni yanıma çene çalasın diye mi aldım tatlım. Hadi işinin başına.Buralar benden sorulur yani şekerim @kerem Allah'ın çaylağı git ötede oyna.
Algı operasyonunda Emoşu geçtim. Bak Emir kazandı sanıyor herkes
Aaa ben Kara Sevdayı bitince izledim eğer oan izleseydim Mert mi Emir mi derdim bu zor kararda kalmamak için iyi ki bitince bakmışım diyorum oan Kara Sevda izliyor olsaydım sokak sanati başımda dolaşırdı Akbaba gibiKaan kazansın istiyorduk. @sokak sanati
Ama Rachel'cim ben seni yanıma çene çalasın diye mi aldım tatlım. Hadi işinin başına.
Aaa ben Kara Sevdayı bitince izledim eğer oan izleseydim Mert mi Emir mi derdim bu zor kararda kalmamak için iyi ki bitince bakmışım diyorum oan Kara Sevda izliyor olsaydım sokak sanati başımda dolaşırdı Akbaba gibi
Hele bir önce Merve Aksak ol da gerisi Allah kerim.Merve Aksak olarak seni öldüreceğiz
Hele bir önce Merve Aksak ol da gerisi Allah kerim.
Sayemde o maskot turadan kurtuldun. Hiç yakışmıyordu sana.Oldum hadi öl