Vartoluya oy atman lazım parlak varkan ecünnü ile işin neEmrahı da aday gösteririm ben,ama başrol olmadığı için oy alamaz diye dahil etmiyorum
Sonuna kadar MERVE AKSAK![]()
Vartoluya oy atman lazım parlak varkan ecünnü ile işin neEmrahı da aday gösteririm ben,ama başrol olmadığı için oy alamaz diye dahil etmiyorum
Sonuna kadar MERVE AKSAK![]()
Vartolu mu parlakVartoluya oy atman lazım parlak varkan ecünnü ile işin ne![]()
![]()
![]()
Aaa Medet de varmış bir diğer favorimde oVartolu mu parlak![]()
Tam senlik favorilerAaa Medet de varmış bir diğer favorimde o![]()
![]()
![]()
Bunlarla kim eşleşirse sende bunlara kullanıcanTam senlik favorilerParlaklık ve kalite 0
![]()
Benim seçtiklerim bunlarla eşleşmezBunlarla kim eşleşirse sende bunlara kullanıcan![]()
![]()
![]()
İlk turlarda elenir demekBenim seçtiklerim bunlarla eşleşmez![]()
Öneriler için teşekkürler. Aslında karakter önerileri derken genel sayıyı aşmayacak şekilde düşündüm yani şu karakterin yerine şu olabilir gibi. Yoksa her diziden 5-10 karakter daha eklesem işin içinden çıkamayız.Basarilar@Aserat yardim falan gerekirse yaz
Çukur - Selim Koçovali
8. Gün - Aziz
UTC - Mehmet, Edip
Medet ve Varto elenir ilk turdaİlk turlarda elenir demek![]()
Ekletmesi bişey ifade etmiyor,senin iftiran için
Benden izin aldın mı?Yabancı diziler için de yapılabilir aslında bu etkinlik. @Harunnn60 ile birlikte yapın siz bu işi![]()
Siz iki uyuşuk Mayıs geldi.
Bu işler kolay değil ayoll üşengeçlik başa bela evetBenden izin aldın mı?
Siz iki uyuşuk Mayıs geldi.![]()
Benden izin aldın mı?
Siz iki uyuşuk Mayıs geldi.![]()
Yiğit'e bak sen, Atacan'ın yokluğunda patron kesilmiş başınıza demekBu işler kolay değil ayoll üşengeçlik başa bela evet![]()
![]()
![]()
Aaa sorma yönetim odasında padişah kavuğu ile dolaşıyorYiğit'e bak sen, Atacan'ın yokluğunda patron kesilmiş başınıza demekNeymiş sizin göreviniz peki
![]()
Yiğit'e bak sen, Atacan'ın yokluğunda patron kesilmiş başınıza demekNeymiş sizin göreviniz peki
![]()
Bundan sonra ben ne dersem o, sizler ne konuşacağınıza bana göre karar vereceksiniz. Fav10'da dikta yönetimi başlatıyorum.
Bu liste hangi yüzyildan kalma?@Çiğdem- @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx @vadikızı @S.G.A.T. @xemrexxx @denizz19 @Thequeer @destere @MasacRE- @gözlemci @Harunnn60 @YıldırıM @mesmeso61 @turkuazz @XanTier @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @tolgab @kerem @batuhankaralar @Forumdash @serhatt @DarkLeqenD @OzaN @BesaleT @Tzira @soo @yatutarsa @cookies @papuleoo @yigit_00 @Jonsnow @ömer karataş @Gizmen @HachiKo @Polat Şaşmaz @emree-29 @anniegrant
Aktif olanları etiketledim işte.Bu liste hangi yüzyildan kalma?@DarkLegenD
Bu kadar uyduruk bir nick'in olmasaydı o zaman.Co-admin olmuş hâlâ kullanıcı adımı bilmiyor.