2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Şarkı listesini spoi içine aldım ve o kısmı renklendirdim :A
Birkaç dokunuş yaptım. Şimdi daha iyi oldu sanki? :A
Hiç yabancılık çekmedim. Sanki ben hazırlamış gibi hissettim :A

• Harika
Reactions: Bully
Birkaç dokunuş yaptım. Şimdi daha iyi oldu sanki? :A
Hiç yabancılık çekmedim. Sanki ben hazırlamış gibi hissettim :A
Evet daha güzel olmuş :A Ortalamayı ben de düşünmüştüm :A Spoi içine konu açıldıktan sonra da alınır :A Ben konu açarken spoi içine almıyorum bir hata olmasın diye :A

Sen hazırlamışsın gibi olmuş :Z Yabancılık çekme zaten, ha senin konun ha benim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayırlı olsun :A @Bully @Dosi

İnşallah geçen seneki gibi güzel ve mantıklı sonuçların olduğu bir etkinlik olur. Aday listesine Reynmen - Renklensin de eklenebilir, onun dışında pek eksik göremedim. :A

• Harika
Reactions: Bully and Dosi

İnşallah geçen seneki gibi güzel ve mantıklı sonuçların olduğu bir etkinlik olur. Aday listesine Reynmen - Renklensin de eklenebilir, onun dışında pek eksik göremedim. :A
Son senelerde bence yerinde isimler zirvede yer alıyor :A
Geçen sene baya rekabetliydi. Keyifli geçmişti. Tabi desteklediğimiz şarkı kazandığı için bize extra keyifli geldi :A
Bu sene diğer 2 sene gibi açık favorim yok :A hafif gıcık kaptığım bir şarkı var. Finalde olma olasılığı çok yüksek. Umarım kazanmaz :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Gözümden kaçmış, ekledim :A İyi yakalamışsın :A

phoebe de listeyi inceleyip önerisini yaptı, daha üyelerden öneri gelmez :A @Dosi

phoebe de listeyi inceleyip önerisini yaptı, daha üyelerden öneri gelmez :A @Dosi
Pek sanmıyorum :A bi türlü detaylı bakmaya halim kalmıyor. İş yerinde işler karışık bu ara:A
Ne zaman istersen başlat ama bugün değil. Ben bugünde çok yorgunum :A

• Güldürdün
Pek sanmıyorum :A bi türlü detaylı bakmaya halim kalmıyor. İş yerinde işler karışık bu ara:A
Ne zaman istersen başlat ama bugün değil. Ben bugünde çok yorgunum :A
Aman ben de sanki bugün-yarın başlatabilecem :A Kura hazır değil, videolar hazır değil :A

Cumartesi başlarız gibi :A Muhtemelen sabah-akşam konu açılacağı ve ilk turlar en zorlayıcı turlar olacağı için hafta sonuna denk gelmesi iyi olur :A

• Güldürdün
Son senelerde bence yerinde isimler zirvede yer alıyor :A
Geçen sene baya rekabetliydi. Keyifli geçmişti. Tabi desteklediğimiz şarkı kazandığı için bize extra keyifli geldi :A
Bu sene diğer 2 sene gibi açık favorim yok :A hafif gıcık kaptığım bir şarkı var. Finalde olma olasılığı çok yüksek. Umarım kazanmaz :A
Lan'dan mı bahsediyorsun? :A
------

Ben de detaylıca bakmadım listeye ve 2024 şarkılarına. Sadece yılın en hit şarkıları arasında olduğu üstünkörü bakışta o gözüme çarptı. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Aman ben de sanki bugün-yarın başlatabilecem :A Kura hazır değil, videolar hazır değil :A

Cumartesi başlarız gibi :A Muhtemelen sabah-akşam konu açılacağı ve ilk turlar en zorlayıcı turlar olacağı için hafta sonuna denk gelmesi iyi olur :A
iyi o zamana kadar belki silinmesi gerekekli olanlardan bahsederim :A
Lan'dan mı bahsediyorsun? :A
------

Ben de detaylıca bakmadım listeye ve 2024 şarkılarına. Sadece yılın en hit şarkıları arasında olduğu üstünkörü bakışta o gözüme çarptı. :A
simdi acik etsem bana inat oylayan olur :A
umarim senle bu senede ayni tarafta yer aliriz finalde :A
(PC'den girdim, klavyenin kusuruna bakmayin :A)

iyi o zamana kadar belki silinmesi gerekekli olanlardan bahsederim :A

simdi acik etsem bana inat oylayan olur :A
umarim senle bu senede ayni tarafta yer aliriz finalde :A
(PC'den girdim, klavyenin kusuruna bakmayin :A)
Sen en geç 2 güne silinmesi gerekli olanlardan bahset veya kendin sil :A Temizliği bitirdiğin an ben de kurayı çekerim :A

• Güldürdün
5be6d87767b0a81b78ffbf25.jpg

Safımız belli.

• Harika
ablamizi en az final turlarina tasimaliyiz, aksi bir durumda rezalet olur
Yakisikli kadar olmasada bu sarkiyida severim.

Sen Yakışıklı’ya oy verseydin Zerrin’i eleyip şampiyonluğa gidebilirdi ama bana demiştin ki tekin için Simge’ye oy verebilirim. Ben de onun için oy vereceksen verme demiştim ve Zerrin’e oy attın :A

• İlginç
Simge final turlarını görüyor ama şampiyon olamıyor :A Forumun ona bir şampiyonluk borcu var ama ödemeye niyetleri yok :A

Önümüz Yaz’a tam destek olacağız tabii ki :A
Bakalım hep destek tam destek :A
------

ah ah, bi anlamadiniz. Bir cok sarkisini seviyorum. ikili elemelere gelirse karsidaki sarkiya göre oyumu alacaktir.
Ben sesine ve sarkilarina cok antilik yapmadim Öpücem sarkisini saymazsak :A
Ya bırak Allah aşkına hafızamız sağlam çok şükür gıcık oluyordun güzelim çıtı pıtı kadına...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Sen Yakışıklı’ya oy verseydin Zerrin’i eleyip şampiyonluğa gidebilirdi ama bana demiştin ki tekin için Simge’ye oy verebilirim. Ben de onun için oy vereceksen verme demiştim ve Zerrin’e oy attın :A
yani öyle bir anlatmissinki nerdeyse ben inanacagim bu sözlerine :A Basit Numaralari daha cok dinledigim icin önceligim öyle olmustu.
Ben tekin icin Simge diyecegim ve sen yapma deyip bu kez senin icin vazgececegim? :A:A bu bana hakaret sözler :A sohbetteki goygoylari gerceklikle ayirt edememissin o zaman. tekine seni yönetici yapacagiz lafinida ciddiye almissindir o zaman :A
------

Bakalım hep destek tam destek :A
------

Ya bırak Allah aşkına hafızamız sağlam çok şükür gıcık oluyordun güzelim çıtı pıtı kadına...
eger normal bir sarkisini sirf Simgeyi güzel bulduklari icin abartili yorumlar yapilirsa tabiki antilik olusur.
Kendimle gurur duyuyorum son oyu atarak Öpücem sarkisina birincilik tattirmadigim icin :Z
o sene Simge'nin diger sarkisini daha cok seviyordum. Onu elediler :( intikamimi aldim bende. Kazanan sarkiyi daha cok seviyordum.

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
yani öyle bir anlatmissinki nerdeyse ben inanacagim bu sözlerine :A Basit Numaralari daha cok dinledigim icin önceligim öyle olmustu.
Ben tekin icin Simge diyecegim ve sen yapma deyip bu kez senin icin vazgececegim? :A:A bu bana hakaret sözler :A sohbetteki goygoylari gerceklikle ayirt edememissin o zaman. tekine seni yönetici yapacagiz lafinida ciddiye almissindir o zaman :A
Ayırt etmiştim zaten :A tekin için Simge’ye oy verebilirim demek benim oyum zaten Zerrin’e demektir :A

Simge’yi övüyorsun ama 2 kez şampiyonluğuna mani oldun :A Mabel’le finali ve Zerrin’le karşılaşmasında.

Bugün de final turlarına taşımalıyız demişsin, yani finalde tekmeyi vuracaksın her zamanki gibi, anlaşıldı :A

• Güldürdün