Birkaç dokunuş yaptım. Şimdi daha iyi oldu sanki?Şarkı listesini spoi içine aldım ve o kısmı renklendirdim![]()
Hiç yabancılık çekmedim. Sanki ben hazırlamış gibi hissettim
Birkaç dokunuş yaptım. Şimdi daha iyi oldu sanki?Şarkı listesini spoi içine aldım ve o kısmı renklendirdim![]()
Evet daha güzel olmuşBirkaç dokunuş yaptım. Şimdi daha iyi oldu sanki?
Hiç yabancılık çekmedim. Sanki ben hazırlamış gibi hissettim![]()
Son senelerde bence yerinde isimler zirvede yer alıyor
Gözümden kaçmış, ekledim
Pek sanmıyorumGözümden kaçmış, ekledimİyi yakalamışsın
phoebe de listeyi inceleyip önerisini yaptı, daha üyelerden öneri gelmez@Dosi
Aman ben de sanki bugün-yarın başlatabilecemPek sanmıyorumbi türlü detaylı bakmaya halim kalmıyor. İş yerinde işler karışık bu ara
Ne zaman istersen başlat ama bugün değil. Ben bugünde çok yorgunum![]()
Lan'dan mı bahsediyorsun?Son senelerde bence yerinde isimler zirvede yer alıyor
Geçen sene baya rekabetliydi. Keyifli geçmişti. Tabi desteklediğimiz şarkı kazandığı için bize extra keyifli geldi
Bu sene diğer 2 sene gibi açık favorim yokhafif gıcık kaptığım bir şarkı var. Finalde olma olasılığı çok yüksek. Umarım kazanmaz
![]()
Ben de detaylıca bakmadım listeye ve 2024 şarkılarına. Sadece yılın en hit şarkıları arasında olduğu üstünkörü bakışta o gözüme çarptı.Gözümden kaçmış, ekledimİyi yakalamışsın
phoebe de listeyi inceleyip önerisini yaptı, daha üyelerden öneri gelmez@Dosi
iyi o zamana kadar belki silinmesi gerekekli olanlardan bahsederimAman ben de sanki bugün-yarın başlatabilecemKura hazır değil, videolar hazır değil
Cumartesi başlarız gibiMuhtemelen sabah-akşam konu açılacağı ve ilk turlar en zorlayıcı turlar olacağı için hafta sonuna denk gelmesi iyi olur
![]()
simdi acik etsem bana inat oylayan olurLan'dan mı bahsediyorsun?
------
Ben de detaylıca bakmadım listeye ve 2024 şarkılarına. Sadece yılın en hit şarkıları arasında olduğu üstünkörü bakışta o gözüme çarptı.![]()
Sen en geç 2 güne silinmesi gerekli olanlardan bahset veya kendin siliyi o zamana kadar belki silinmesi gerekekli olanlardan bahsederim
simdi acik etsem bana inat oylayan olur
umarim senle bu senede ayni tarafta yer aliriz finalde
(PC'den girdim, klavyenin kusuruna bakmayin)
ablamizi en az final turlarina tasimaliyiz, aksi bir durumda rezalet olur![]()
Safımız belli.
ablamizi en az final turlarina tasimaliyiz, aksi bir durumda rezalet olur
Yakisikli kadar olmasada bu sarkiyida severim.
Simge final turlarını görüyor ama şampiyon olamıyor![]()
Safımız belli.
ah ah, bi anlamadiniz. Bir cok sarkisini seviyorum. ikili elemelere gelirse karsidaki sarkiya göre oyumu alacaktir.
Sen Yakışıklı’ya oy verseydin Zerrin’i eleyip şampiyonluğa gidebilirdi ama bana demiştin ki tekin için Simge’ye oy verebilirim. Ben de onun için oy vereceksen verme demiştim ve Zerrin’e oy attınablamizi en az final turlarina tasimaliyiz, aksi bir durumda rezalet olur
Yakisikli kadar olmasada bu sarkiyida severim.
Bakalım hep destek tam destekSimge final turlarını görüyor ama şampiyon olamıyorForumun ona bir şampiyonluk borcu var ama ödemeye niyetleri yok
Önümüz Yaz’a tam destek olacağız tabii ki![]()
Ya bırak Allah aşkına hafızamız sağlam çok şükür gıcık oluyordun güzelim çıtı pıtı kadına...ah ah, bi anlamadiniz. Bir cok sarkisini seviyorum. ikili elemelere gelirse karsidaki sarkiya göre oyumu alacaktir.
Ben sesine ve sarkilarina cok antilik yapmadim Öpücem sarkisini saymazsak![]()
yani öyle bir anlatmissinki nerdeyse ben inanacagim bu sözlerineSen Yakışıklı’ya oy verseydin Zerrin’i eleyip şampiyonluğa gidebilirdi ama bana demiştin ki tekin için Simge’ye oy verebilirim. Ben de onun için oy vereceksen verme demiştim ve Zerrin’e oy attın![]()
eger normal bir sarkisini sirf Simgeyi güzel bulduklari icin abartili yorumlar yapilirsa tabiki antilik olusur.Bakalım hep destek tam destek
------
Ya bırak Allah aşkına hafızamız sağlam çok şükür gıcık oluyordun güzelim çıtı pıtı kadına...
Ayırt etmiştim zatenyani öyle bir anlatmissinki nerdeyse ben inanacagim bu sözlerineBasit Numaralari daha cok dinledigim icin önceligim öyle olmustu.
Ben tekin icin Simge diyecegim ve sen yapma deyip bu kez senin icin vazgececegim?bu bana hakaret sözler
sohbetteki goygoylari gerceklikle ayirt edememissin o zaman. tekine seni yönetici yapacagiz lafinida ciddiye almissindir o zaman
![]()