2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bu rezillikte payı olan @phoebebuffay hanıma da bir gözlük fırlattık. Ama en büyük kabahat @Bully de hala. Bir de utanmadan üste çıkmaya çalışmış kendi de önermemiş falan diye :A Klipsiz etkinlik zamanı ben bakmıştım ama o kadar dinlenmesi yoktu diye hatırlıyorum o yüzden önermemiştim. Ayrıca tabii ki şampiyon olmazdı ama katılsa ilk turda da elenmezdi şarkı o kadar da değil @Dosi :A
İnanalım hadi tamam :A

Hatamı kabul ettim zaten ama bir şarkı üzerinden bu kadar üstüme gelemezsin :A Hem de üst sıralarda olmayacak bir şarkı :A

Önerseydin :A Hem klipsizlerde hem de kliplilerde önermedin Duman’ı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
İnanalım hadi tamam :A

Hatamı kabul ettim zaten ama bir şarkı üzerinden bu kadar üstüme gelemezsin :A Hem de üst sıralarda olmayacak bir şarkı :A

Önerseydin :A Hem klipsizlerde hem de kliplilerde önermedin Duman’ı :A
Neyse burada yarışıp kötü bir derece elde etmesindense hiç yarışmaması daha iyi oldu belki de. Gönlümün şampiyonudur Kufi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Finale Yükselen Şarkılar

Zeynep Bastık - Lan
Melike Şahin - Canın Beni Çekti

• Harika
Reactions: Dosi
Finale Yükselen Şarkılar

Zeynep Bastık - Lan
Melike Şahin - Canın Beni Çekti
yari finalde yeni bir rekor kirilmis. Masallah :A

Bengü Beker beklenende iyi gitmis. Ben cok kararsizdim. Onu oylasam nerdeyse final olacakmis :A
Aleyna'da iyi direndi. o da giciklik oyu olmasa kil payi elenmis gibi olacakmis.

• Güldürdün
yari finalde yeni bir rekor kirilmis. Masallah :A

Bengü Beker beklenende iyi gitmis. Ben cok kararsizdim. Onu oylasam nerdeyse final olacakmis :A
Aleyna'da iyi direndi. o da giciklik oyu olmasa kil payi elenmis gibi olacakmis.
Yeni rekor kırmamız güzel, bakalım finalde yenisi gelir mi :A

Bengü ve Aleyna iyi direndiler, kıl payı finali kaçırdılar evet :A Aleyna En Favori Şarkı’da birçok kez ucu ucuna finali göremedi

Hande de iyi direnmişti, onun da hakkını teslim edelim :A

• Güldürdün
Yeni rekor kırmamız güzel, bakalım finalde yenisi gelir mi :A

Bengü ve Aleyna iyi direndiler, kıl payı finali kaçırdılar evet :A Aleyna En Favori Şarkı’da birçok kez ucu ucuna finali göremedi

Hande de iyi direnmişti, onun da hakkını teslim edelim :A
Handenin sarkisi güzelmis. Zamaninda hic sans vermemisim galiba. Ankette tanidik diyelim :A

• Güldürdün
Handenin sarkisi güzelmis. Zamaninda hic sans vermemisim galiba. Ankette tanidik diyelim :A
Güzel ama oy verecek kadar etki yaratamamış bizde :A

Ben Melis eler diyordum, Hande geldi 3 oyla eledi. Çeyrekte de Melike’yi zorladı. Helal olsun :A

Şarkıyla tanışmış oldun işte, geç olsun güç olmasın :A

• Güldürdün
@Bully Toplam tüm etkinlikte 35 üye katılım gösterdi, sadece 1 tur oy veren isimlerde oldu. Misal müzik kısmında genelde bulunan @umuttanyel ama kendisi sonra aktif olamadı. ( yanlış hesap etmediysem 7 üye bunu yaptı)
Başlarda oy verip büyük olasılıkla sevdiği isimler elendi diye oylamayı bırakan bir kaç isimde oldu. @BARON疼痛 bunlardan biri ( en az 2 tür oy verip kaybolan tayfadada 3 isim var).
Tabi bunun yanısıra hiç bir tur oy vermeyip final turunda belirip oy veren kıymetli üyelerimizde oldu misal Hazem ve @DarkLegenD gibi.
İkili elemelerde oy vermeyi seven @Gerekli24 @emreemreu gibi üyelerimizde olmadı değil (bu şekilde de 3 üye vardı sanki)
Etkinlikte hortlayan @Turkuazz ve @MasacRE
‘yide es geçmemek gerekir :A
Final turunda etkinlikte en az 1 oy vermiş üyeler oy kullanmış olsa kazanan değişmezdi yinede :A

En az 20 isimde her tur oylamış oldu :Z
Sana oy veren 35 Arkadaşın etiket listesini yaptım. Kazanan komşunda teşekkür kısmına iliştirirsin :A

Uyku tutmadı hesap işi yaptım :F

@Bully Toplam tüm etkinlikte 35 üye katılım gösterdi, sadece 1 tur oy veren isimlerde oldu. Misal müzik kısmında genelde bulunan @umuttanyel ama kendisi sonra aktif olamadı. ( yanlış hesap etmediysem 7 üye bunu yaptı)
Başlarda oy verip büyük olasılıkla sevdiği isimler elendi diye oylamayı bırakan bir kaç isimde oldu. @BARON疼痛 bunlardan biri ( en az 2 tür oy verip kaybolan tayfadada 3 isim var).
Tabi bunun yanısıra hiç bir tur oy vermeyip final turunda belirip oy veren kıymetli üyelerimizde oldu misal Hazem ve @DarkLegenD gibi.
İkili elemelerde oy vermeyi seven @Gerekli24 @emreemreu gibi üyelerimizde olmadı değil (bu şekilde de 3 üye vardı sanki)
Final turunda etkinlikte en az 1 oy vermiş üyeler oy kullanmış olsa kazanan değişmezdi yinede :A

Sana oy veren 35 Arkadaşın etiket listesini yaptım. Kazanan komşunda teşekkür kısmına iliştirirsin :A

Maşallah, ne detaylarla uğraşmışsın :A Güzel bilgiler :A

Aynen finaldeki sonuç hiçbir türlü değişmezdi :A

Tamam teşekkür kısmına iliştireyim etiket listesini hazırlamanı da :A

• Harika
Emeklerine sağlık @Bully
Bir sonraki sene daha buralardaysak (o ara yoğunluk olmazsa) en azından liste kısmında yardımcı olmaya çalışırım :A

Bu seneyide devirdik :Z
Bundan sonra artık klipsiz klipli diye ayrım yok

• Harika
Emeklerine sağlık @Bully
Bir sonraki sene daha buralardaysak (o ara yoğunluk olmazsa) en azından liste kısmında yardımcı olmaya çalışırım :A

Bu seneyide devirdik :Z
Bundan sonra artık klipsiz klipli diye ayrım yok
Senin de emeklerine sağlık :Z

İnşallah bir sene sonra buralarda oluruz da yine yaparız :A Aynen yardımcı olursun böylelikle şarkı atlama ihtimalimiz azalır :A

Bu sene de bitti valla :A Klipsiz hit azdı bu sezon, bakalım seneye çoğalacak mı :A

• Güldürdün
Senin de emeklerine sağlık :Z

İnşallah bir sene sonra buralarda oluruz da yine yaparız :A Aynen yardımcı olursun böylelikle şarkı atlama ihtimalimiz azalır :A

Bu sene de bitti valla :A Klipsiz hit azdı bu sezon, bakalım seneye çoğalacak mı :A
Çünkü biz çoğunu klipsiz hit etkinliğinde yarıştırmıştık ondan :A
Sen 2 tane açmışsın bile, klip gelmezse onlar rahat yarışır :A

• Güldürdün
Çünkü biz çoğunu klipsiz hit etkinliğinde yarıştırmıştık ondan :A
Sen 2 tane açmışsın bile, klip gelmezse onlar rahat yarışır :A
Aynen :A Tek Duman’ın şarkısını kaçırdık o da nazar boncuğu olsun artık :A

Açtığım 2 şarkı da iddialı olacaklardır elbet :A Zeynep klip çekmez gibi, Tarkan belki çeker. Bakalım :A

• Güldürdün

Ben sadece dinlediğim şarkılara oy verdim onlar elendikten sonra oy vermedim çünkü kalanlar dinlemediğim şarkılardı.

• Okudum
Ben sadece dinlediğim şarkılara oy verdim onlar elendikten sonra oy vermedim çünkü kalanlar dinlemediğim şarkılardı.
Konuya video ekleniyor. Maksat bir iki dakika şans verip oylamanızdı. Ha dinleyip sevmediğin şarkılarsa o ayrı tabii

• Okudum
Reactions: B4RON
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...