2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cidden harika bir etkinlik. @Turkuazz 'da hortladi :A @Bully
bakalim sirada kim olacak :A
Gecelerin adamı @Turkuazz :A

Pinhani vs Mert Demir eşleşmesi de çok çekişmeliydi ve ona da böyle etki etmişti :A

Yalnız bir eşleşmemiz çok kritik görünüyor. Masacre oylar ama son dakika oylarsa sıkıntı yaşama durumumuz var :A

Gecelerin adamı @Turkuazz :A

Pinhani vs Mert Demir eşleşmesi de çok çekişmeliydi ve ona da böyle etki etmişti :A

Yalnız bir eşleşmemiz çok kritik görünüyor. Masacre oylar ama son dakika oylarsa sıkıntı yaşama durumumuz var :A

fredbalotellifanny aktif olamadi. o olsaydi vermisti oy. Süre uzatilir sorun degil :A o sirada yolda olurum, bakarim duruma
biri daha kesin online olacakti, o da eksiksiz oylayanlardan yani her sekilde tamamlanir merak etme :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
fredbalotellifanny aktif olamadi. o olsaydi vermisti oy. Süre uzatilir sorun degil :A o sirada yolda olurum, bakarim duruma
biri daha kesin online olacakti, o da o da eksiksiz oylayanlardan yani her sekilde tamamlanir merak etme :A
fred oylamak istememiştir etiketini görseydi oylardı ama aktif olmadı :A

İnşallah son dakika krizleri yaşamayız :A

Düello turunda 1 saat uzatmıştın anketi, yine öyle bir şey yaparsın olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
fred oylamak istememiştir etiketini görseydi oylardı ama aktif olmadı :A

İnşallah son dakika krizleri yaşamayız :A

Düello turunda 1 saat uzatmıştın anketi, yine öyle bir şey yaparsın olmadı :A
1'er saat uzatip dururuz gittigi yere kadar :A

• Güldürdün
Aynen süre sıkıntımız yok ama inşallah gerek kalmaz :A Bu akşam uygun bir saatte açılsın yani konular, geceye doğru değil :A

Artik susma zamani, oylari görecegiz :A
senin bugün is yoktu gerci, 6'ya yakin kuralarini cekersin artik.

• Güldürdün
@Dosi @Bully bu arada dikkatimi çekti. Kufi nerede yahu. İlk iki turda mı elediniz güzelim şarkıyı yoksa hiç yarışmaya almadınız mı. İki türlü de rezalet ama cevabınıza göre tepkimi kime yönlendireceğim şekillenecek :A

• Güldürdün
@Dosi @Bully bu arada dikkatimi çekti. Kufi nerede yahu. İlk iki turda mı elediniz güzelim şarkıyı yoksa hiç yarışmaya almadınız mı. İki türlü de rezalet ama cevabınıza göre tepkimi kime yönlendireceğim şekillenecek :A
Kufi kim? Şarkı mı şarkıcı ismi mi? :A
Konunun ilk sırasında liste yer alıyor.
Bu sene ben sadece konular açmada yardımcı oldum. Listeyi Bully oluşturdu :A

• Okudum
Reactions: MasacRE

Kufi kim? Şarkı mı şarkıcı ismi mi? :A
Konunun ilk sırasında liste yer alıyor.
Bu sene ben sadece konular açmada yardımcı oldum. Listeyi Bully oluşturdu :A
Duman'ın Kufi şarkısını atlamışız, ben hiç duymamıştım. Konuya şunu yazmışız:

"Gözden kaçan şarkılar olabilir, listeyi inceleyip önerilerde bulunabilirsiniz."

Utku Bey Kufi'yi çok önemsiyorduysa aktif olup önerisini yapabilirmiş. :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Duman'ın Kufi şarkısını atlamışız, ben hiç duymamıştım. Konuya şunu yazmışız:

"Gözden kaçan şarkılar olabilir, listeyi inceleyip önerilerde bulunabilirsiniz."

Utku Bey Kufi'yi çok önemsiyorduysa aktif olup önerisini yapabilirmiş. :A
Aynen, biz üyelerin şekillendirmesi ile ayarlıyoruz son halini. Gelip önerseydi madem :A eve gidince dinleyeyim şarkıyı. Sorduğum soruda hakim olmadığım belli :A

• Okudum
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Yarı Finale Yükselen Şarkılar

Zeynep Bastık - Lan
Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden
Melike Şahin - Canın Beni Çekti

• Beğendim
@Bully ben
Yarı Finale Yükselen Şarkılar

Zeynep Bastık - Lan
Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden
Melike Şahin - Canın Beni Çekti
Lan şarkısı harici hepsini destekliyorum :A

Lan ile eşleşene oyum beli. @xdragxx sen tersini oylayacaktın. Lan’ı oylarsın artık :A bir tek onu istemiyorum kazanmasını. Büyük olasılıkla şampiyon olur.
Şarkı güzel ama bi antipati oluşmuştu bende zamanında :A

Diğerinde biraz düşünmem gerek. Yarışmanın en başından beri 2 favorim vardı. İkisi neyseki eşleşmemiz yarı finalde ama bir acaba var yinede kafamda. Yeniden dinlerim. Hangisi tur atlasa kabulüm:Z

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
@Bully ben

Lan şarkısı harici hepsini destekliyorum :A

Lan ile eşleşene oyum beli. @xdragxx sen tersini oylayacaktın. Lan’ı oylarsın artık :A bir tek onu istemiyorum kazanmasını. Büyük olasılıkla şampiyon olur.
Şarkı güzel ama bi antipati oluşmuştu bende zamanında :A

Diğerinde biraz düşünmem gerek. Yarışmanın en başından beri 2 favorim vardı. İkisi neyseki eşleşmemiz yarı finalde ama bir acaba var yinede kafamda. Yeniden dinlerim. Hangisi tur atlasa kabulüm:Z
Lan'ı niye sevmiyorsun ki mis gibi şarkı, isminden dolayı mı antipati oluştu acaba :A

Diğer eşleşme için biraz düşünürsün ama tercihin belli diye düşünüyorum :A

Bu arada Bengü, Simge'ye elenir ve Masacre Simge'ye oy verir imaları yapıyordun, ikisi de tutmadı :A

• Güldürdün
3. sırada olan ise normalde ilerlemesine şaşırdığım bir isim ama son turda umut verdi, yani bir ihtimal o da belki tur atlar (umarım) :A
Şurada Bengü Beker’i kastetmiştim. Bir önceki tur umut vermişti ve bir ihtimal dedik o ihtimal oldu.
Artık rakibi final adaylarından biri. Elensede olur :A bu turu geçen finalde rakip Aleyna değilse oyumu alacak. Aleyna ise düşünmem gerekecek :A
Lan'ı niye sevmiyorsun ki mis gibi şarkı, isminden dolayı mı antipati oluştu acaba :A

Diğer eşleşme için biraz düşünürsün ama tercihin belli diye düşünüyorum :A

Bu arada Bengü, Simge'ye elenir ve Masacre Simge'ye oy verir imaları yapıyordun, ikisi de tutmadı :A
Nerde elenir dedim? Üstteki mesajımda da bir ihtimal tur atlar demiştim :A
Ayrıca kendisi bile Simge diye girmiş konuya. İhanet etti :A
Mascarenin oyu kazanana dedim. Kazanan Bengü oldu :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
Buraya kadarmis...

Bengü

Masacre'nin oyu belli. Sonucta belli :A

Şurada Bengü Beker’i kastetmiştim. Bir önceki tur umut vermişti ve bir ihtimal dedik o ihtimal oldu.
Artık rakibi final adaylarından biri. Elensede olur :A bu turu geçen finalde rakip Aleyna değilse oyumu alacak. Aleyna ise düşünmem gerekecek :A

Nerde elenir dedim? Üstteki mesajımda da bir ihtimal tur atlar demiştim :A
Ayrıca kendisi bile Simge diye girmiş konuya. İhanet etti :A
Mascarenin oyu kazanana dedim. Kazanan Bengü oldu :A
Ben bu mesajlardan çok net bir şekilde yukarıdaki gibi anladım her şeyi ama sen biraz "kabul etmeme" durumunda diretmeyi seviyorsun :A

Bu arada Bengü ilk turda Şahin Kendirci'yi 1 oyla eledi. İlk turda desteği düşüktü, sonradan oyları katlanarak arttı. Kendisine ilk turda oy verenler onun buralara kadar gelmesini sağlayanlardır :A

• Güldürdün
Ben bu mesajlardan çok net bir şekilde yukarıdaki gibi anladım her şeyi ama sen biraz "kabul etmeme" durumunda diretmeyi seviyorsun :A

Bu arada Bengü ilk turda Şahin Kendirci'yi 1 oyla eledi. İlk turda desteği düşüktü, sonradan oyları katlanarak arttı. Kendisine ilk turda oy verenler onun buralara kadar gelmesini sağlayanlardır :A
Niye ilk tur ikili eleme gibi bahsetmişsin?
Şahin ile ikili eleme olsa farkla alır :A

Buraya kadarmış…
kısmı, Simgenin bu şarkısını sevmeme rağmen oylayamayacağım anlamına geliyordu.

Masacre’nin oyu belliydi evet ve anket öncesi yorumda bir ihtimal tur atlayabilir demiştim.
İlk mesajda bariz çok iyi biliyorsun. Eşleşmeyi önden yorumladım hani :A

• Güldürdün
Niye ilk tur ikili eleme gibi bahsetmişsin?
Şahin ile ikili eleme olsa farkla alır :A

Buraya kadarmış…
kısmı, Simgenin bu şarkısını sevmeme rağmen oylayamayacağım anlamına geliyordu.

Masacre’nin oyu belliydi evet ve anket öncesi yorumda bir ihtimal tur atlayabilir demiştim.
İlk mesajda bariz çok iyi biliyorsun. Eşleşmeyi önden yorumladım hani :A
Bengü ilk turda 8 oy aldı, düşük bir oy sayısı. Simge, Zeynep ve Melike 14-16 oy falan aldılar. Yani 8 oydan yarı finale gelmesi büyük olay ve kolay kolay rastlanamacak bir şey

"Buraya kadarmış" dedin de, önceki turlardan birinde de Simge'yi oylamadın. İlk kez oylamayacak olsan "Buraya kadarmış" mantıklı olabilirdi sanki :A Neyse, burayı ters anladım diyelim.

"Masacre'nin oyu belli, sonuç da belli" demek Bengü elenecek ve Masacre Simge'ye oy verecek demek olmuyor mu? :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...