en azından oylamanın bir kısımına yetiştim sanıyorumm
en azından oylamanın bir kısımına yetiştim sanıyorumm
devamini getirmen dilegiyleen azından oylamanın bir kısımına yetiştim sanıyorumm![]()
Gecelerin adamı @Turkuazz
Gecelerin adamı @Turkuazz
Pinhani vs Mert Demir eşleşmesi de çok çekişmeliydi ve ona da böyle etki etmişti
Yalnız bir eşleşmemiz çok kritik görünüyor. Masacre oylar ama son dakika oylarsa sıkıntı yaşama durumumuz var![]()
fred oylamak istememiştir etiketini görseydi oylardı ama aktif olmadıfredbalotellifanny aktif olamadi. o olsaydi vermisti oy. Süre uzatilir sorun degilo sirada yolda olurum, bakarim duruma
biri daha kesin online olacakti, o da o da eksiksiz oylayanlardan yani her sekilde tamamlanir merak etme![]()
1'er saat uzatip dururuz gittigi yere kadarfred oylamak istememiştir etiketini görseydi oylardı ama aktif olmadı
İnşallah son dakika krizleri yaşamayız
Düello turunda 1 saat uzatmıştın anketi, yine öyle bir şey yaparsın olmadı![]()
Aynen süre sıkıntımız yok ama inşallah gerek kalmaz1'er saat uzatip dururuz gittigi yere kadar![]()
Aynen süre sıkıntımız yok ama inşallah gerek kalmazBu akşam uygun bir saatte açılsın yani konular, geceye doğru değil
![]()
Durum biraz daha iyi şimdiArtik susma zamani, oylari görecegiz
senin bugün is yoktu gerci, 6'ya yakin kuralarini cekersin artik.
Kufi kim? Şarkı mı şarkıcı ismi mi?
Duman'ın Kufi şarkısını atlamışız, ben hiç duymamıştım. Konuya şunu yazmışız:Kufi kim? Şarkı mı şarkıcı ismi mi?
Konunun ilk sırasında liste yer alıyor.
Bu sene ben sadece konular açmada yardımcı oldum. Listeyi Bully oluşturdu![]()
Aynen, biz üyelerin şekillendirmesi ile ayarlıyoruz son halini. Gelip önerseydi mademDuman'ın Kufi şarkısını atlamışız, ben hiç duymamıştım. Konuya şunu yazmışız:
"Gözden kaçan şarkılar olabilir, listeyi inceleyip önerilerde bulunabilirsiniz."
Utku Bey Kufi'yi çok önemsiyorduysa aktif olup önerisini yapabilirmiş.![]()
Lan şarkısı harici hepsini destekliyorumYarı Finale Yükselen Şarkılar
Zeynep Bastık - Lan
Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden
Melike Şahin - Canın Beni Çekti
Lan'ı niye sevmiyorsun ki mis gibi şarkı, isminden dolayı mı antipati oluştu acaba@Bully ben
Lan şarkısı harici hepsini destekliyorum
Lan ile eşleşene oyum beli. @xdragxx sen tersini oylayacaktın. Lan’ı oylarsın artıkbir tek onu istemiyorum kazanmasını. Büyük olasılıkla şampiyon olur.
Şarkı güzel ama bi antipati oluşmuştu bende zamanında
Diğerinde biraz düşünmem gerek. Yarışmanın en başından beri 2 favorim vardı. İkisi neyseki eşleşmemiz yarı finalde ama bir acaba var yinede kafamda. Yeniden dinlerim. Hangisi tur atlasa kabulüm![]()
Şurada Bengü Beker’i kastetmiştim. Bir önceki tur umut vermişti ve bir ihtimal dedik o ihtimal oldu.3. sırada olan ise normalde ilerlemesine şaşırdığım bir isim ama son turda umut verdi, yani bir ihtimal o da belki tur atlar (umarım)![]()
Nerde elenir dedim? Üstteki mesajımda da bir ihtimal tur atlar demiştimLan'ı niye sevmiyorsun ki mis gibi şarkı, isminden dolayı mı antipati oluştu acaba
Diğer eşleşme için biraz düşünürsün ama tercihin belli diye düşünüyorum
Bu arada Bengü, Simge'ye elenir ve Masacre Simge'ye oy verir imaları yapıyordun, ikisi de tutmadı![]()
Buraya kadarmis...
Bengü
Masacre'nin oyu belli. Sonucta belli![]()
Ben bu mesajlardan çok net bir şekilde yukarıdaki gibi anladım her şeyi ama sen biraz "kabul etmeme" durumunda diretmeyi seviyorsunŞurada Bengü Beker’i kastetmiştim. Bir önceki tur umut vermişti ve bir ihtimal dedik o ihtimal oldu.
Artık rakibi final adaylarından biri. Elensede olurbu turu geçen finalde rakip Aleyna değilse oyumu alacak. Aleyna ise düşünmem gerekecek
Nerde elenir dedim? Üstteki mesajımda da bir ihtimal tur atlar demiştim
Ayrıca kendisi bile Simge diye girmiş konuya. İhanet etti
Mascarenin oyu kazanana dedim. Kazanan Bengü oldu![]()
Niye ilk tur ikili eleme gibi bahsetmişsin?Ben bu mesajlardan çok net bir şekilde yukarıdaki gibi anladım her şeyi ama sen biraz "kabul etmeme" durumunda diretmeyi seviyorsun
Bu arada Bengü ilk turda Şahin Kendirci'yi 1 oyla eledi. İlk turda desteği düşüktü, sonradan oyları katlanarak arttı. Kendisine ilk turda oy verenler onun buralara kadar gelmesini sağlayanlardır![]()
Bengü ilk turda 8 oy aldı, düşük bir oy sayısı. Simge, Zeynep ve Melike 14-16 oy falan aldılar. Yani 8 oydan yarı finale gelmesi büyük olay ve kolay kolay rastlanamacak bir şeyNiye ilk tur ikili eleme gibi bahsetmişsin?
Şahin ile ikili eleme olsa farkla alır
Buraya kadarmış…
kısmı, Simgenin bu şarkısını sevmeme rağmen oylayamayacağım anlamına geliyordu.
Masacre’nin oyu belliydi evet ve anket öncesi yorumda bir ihtimal tur atlayabilir demiştim.
İlk mesajda bariz çok iyi biliyorsun. Eşleşmeyi önden yorumladım hani![]()