2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne güzel bir etkinliktir bu, ilk tur klasik isimler olmamasina ragmen dememden sonra o isimler teker teker hortlamaya basladi :Z dün umuttanyel bugün @MasacRE . sirada @Felon var insallah :A
Dogan, Billy Kane, besalet, ozmoturk, offensive sonradan dahil olan isimler oldu.

her tur yeni ama eski secmenlerimiz beliriyor oylamalarda :Z @Bully

• Harika
Reactions: MasacRE and Bully
ne güzel bir etkinliktir bu, ilk tur klasik isimler olmamasina ragmen dememden sonra o isimler teker teker hortlamaya basladi :Z dün umuttanyel bugün @MasacRE . sirada @Felon var insallah :A
Dogan, Billy Kane, besalet, ozmoturk, offensive sonradan dahil olan isimler oldu.

Maşallah diyelim :A Yeni seçmenlerle oy sayımız katlanarak artıyor :A

@Felon ‘un dönüşünü de bekliyoruz :A

• Harika
Reactions: Dosi
@Bully o nasıl eşleşme 😱 hiç mi kalbin acımadı :/
3. sıradakini diyorum :A o çok çekişmeli olur gibime geliyor ama bellide olmuyor.
Diğerleri bence başlıklarda ilk sıraya koydukların çok rahat ilerler gibi.
3. sırada olan ise normalde ilerlemesine şaşırdığım bir isim ama son turda umut verdi, yani bir ihtimal o da belki tur atlar (umarım) :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Bully o nasıl eşleşme 😱 hiç mi kalbin acımadı :/
3. sıradakini diyorum :A o çok çekişmeli olur gibime geliyor ama bellide olmuyor.
Diğerleri bence başlıklarda ilk sıraya koydukların çok rahat ilerler gibi.
3. sırada olan ise normalde ilerlemesine şaşırdığım bir isim ama son turda umut verdi, yani bir ihtimal o da belki tur atlar (umarım) :A
3. sıradaki fena oldu cidden, alev alır orası :A Orayı geçen yarı finali gerçekten hak edecek :A

Birinde daha çekişme olabilir bence, diğer ikisi rahat turlar gibi :A

• Güldürdün
3. sıradaki fena oldu cidden, alev alır orası :A Orayı geçen yarı finali gerçekten hak edecek :A

Birinde daha çekişme olabilir bence, diğer ikisi rahat turlar gibi :A
2 numarayı diyorsun galiba? Aslında evet son tur sonrası onunla alev alev olma durumu var :A

• Güldürdün
Aslında 4 numara da çok rahat geçmez? :A Bakalım neler olacak :A

Sen hangilerini açmak istersin? :A
4 numara ezer geçer gibi ya, bekleyip görelim :A

Aaa ben yine mi konu açacağım? İstiyorsan yaparım. Son 2 benim olsun bu kez :A

• Güldürdün
4 numara ezer geçer gibi ya, bekleyip görelim :A

Aaa ben yine mi konu açacağım? İstiyorsan yaparım. Son 2 benim olsun bu kez :A
Son turlarda eşit gideriz biz hep, gelenek bozulmasın :A Yorucu olmaz zaten şarkılar az kaldığı için :A

Son 2 senin olsun tamam :A

• Güldürdün
Tamam yarı finali tamamen ben açayım, yeter ki senin gönlün olsun :A
Biliyorsun sebebini :A
5 konu katkım, konuda bana teşekkür edecek kadar iyi bir veri :A
Bazı konulara süre ekleme, sana konular hazırlamada var arka planda :A

• Güldürdün
Biliyorsun sebebini :A
5 konu katkım konuda bana teşekkür edecek kadar iyi bir veri :A
Bazı konulara süre ekleme, sana konular hazırlamada var arka planda :A
Aynen, 5 konu katkın var ve arka planda da çalışıp bana yardım ettin :A Finalde teşekkürü hak ettin kesinlikle :A

• Harika

Etkinliğe bir desteğim olmasa da en azından oylarımla katkıda bulunayım dedim görünce :A

• Güldürdün
Çeyrek Finale Yükselen Şarkılar

Zeynep Bastık - Lan
Hande Yener - Ben Senin Delinim
Tarkan - Şerbetli
Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum
Melike Şahin - Durma Yürüsene
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden
Melike Şahin - Canın Beni Çekti
Simge - Önümüz Yaz

• Beğendim
Çeyrek Finale Yükselen Şarkılar

Zeynep Bastık - Lan
Hande Yener - Ben Senin Delinim
Tarkan - Şerbetli
Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum
Melike Şahin - Durma Yürüsene
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden
Melike Şahin - Canın Beni Çekti
Simge - Önümüz Yaz
bir Cumartesi basima is alip okuldaki raporlarla ilgilendim unuttum burayi :A patronum benden bir ricada bulunmustu bende gece farkettim mailini. Simdiden önden kontrol edip yaptigi hatalari, düzenlenmesi gereken yerler ve bir kac öneride bulundum.
edit: simdi bana cevap gelmis :F

neyse biraz daha sürer isim sonra gelip acarim konulari :A sen kendininkine baslayabilirsin.

• Güldürdün
bir Cumartesi basima is alip okuldaki raporlarla ilgilendim unuttum burayi :A patronum benden bir ricada bulunmustu bende gece farkettim mailini. Simdiden önden kontrol edip yaptigi hatalari, düzenlenmesi gereken yerler ve bir kac öneride bulundum.
edit: simdi bana cevap gelmis :F

neyse biraz daha sürer isim sonra gelip acarim konulari :A sen kendininkine baslayabilirsin.
Tüh, hafta sonu iş çıkmış sana. Kolay gelsin :A Eminim çok iyi bir iş çıkarmışsındır ve patron memnun kalacaktır :A

Ben başlayayım tamam, sen de uygun olduğunda açarsın :A

• Güldürdün
Tüh, hafta sonu iş çıkmış sana. Kolay gelsin :A Eminim çok iyi bir iş çıkarmışsındır ve patron memnun kalacaktır :A

Ben başlayayım tamam, sen de uygun olduğunda açarsın :A
beni istedigin kadar rahatsiz edebilirsin yazmis :A devamini Pazartesi 8 bucukta diye yazdim. Biraz gec giderim sabaha. 8.15 orda olsam yeterli :A
en azindan diger dönemde biraz kendime göre is durumumu ayarlama imkanini aldim :A

• Güldürdün
beni istedigin kadar rahatsiz edebilirsin yazmis :A devamini Pazartesi 8 bucukta diye yazdim. Biraz gec giderim sabaha. 8.15 orda olsam yeterli :A
en azindan diger dönemde biraz kendime göre is durumumu ayarlama imkanini aldim :A
İyi, demek ki memnun kalmış :A Aynen devamını Pazartesi yaparsın, hafta sonu sana kalsın :A Biraz geç git evet :A

Ooo güzel olmuş :A Artık rahat etmeye başlayacağın dönemler geliyor inşallah :A

• Harika
Etkinliğe bir desteğim olmasa da en azından oylarımla katkıda bulunayım dedim görünce :A
Bunu yeni gördüm. Bu ara bilgisayardanda girmeye başladım ve orda bildiri. Çok kaçıyor :A
1 tur daha geç gelsen şimdi Semicenk’i oyluyor olabilirdik :A çok memnun kaldım diyemem gelişine :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

cidden harika bir etkinlik. @Turkuazz 'da hortladi :A @Bully
bakalim sirada kim olacak :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox