- Reaksiyon puanı
- 62,261
- Puanı
- 1,060
Evet bu ara yoğun ve yorgun görünüyorsunbu ara kafam dolu, ondan dolayi. Yoksa bilirsin sen otur ben komple yaparimda derdim![]()
Evet bu ara yoğun ve yorgun görünüyorsunbu ara kafam dolu, ondan dolayi. Yoksa bilirsin sen otur ben komple yaparimda derdim![]()
Cezadan yırtmaya çalışırken ben![]()
Evet.5 sen 3 ben gayet iyi bir paylasim aslinda. Konu sayi hakkini elinden almak istemem
------
güzel paylasim![]()
Rica ederim.1 konudan yirttim. tesekkurler @12.Adam![]()
Bende bu cümlenden irrite oluyorum.
Sen ota foka ceza verdirmeye çalışıyorsun ha.Cezadan yırtmaya çalışırken ben![]()
Haydaaa, iş yine bana kaldısey ben yan cizebilirim@12.Adam
konu acmayi sen yap, islemleri ben yaparim daha öncede bahsettigim gibi.Haydaaa, iş yine bana kaldı![]()
Ben kurayı çekeceğim ve ‘nokta’ koyarak konuları açacağım, diğer işler sendekonu acmayi sen yap, islemleri ben yaparim daha öncede bahsettigim gibi.
Yani o tarz bir şeyBen kurayı çekeceğim ve ‘nokta’ koyarak konuları açacağım, diğer işler sende![]()
Düello olursa da mı o sistem yapacağız?Yani o tarz bir şey
Konuna video anket eklemesi hep yaparım. Bu şekilde faydam olmuş olsun.
Benim bu ara anketli konu açmaya hevesim yok![]()
Düello senin işin unuttun galibaDüello olursa da mı o sistem yapacağız?
Admin olunca pasladın tabii konuları oraya buraya
Yani artık konu açmak sana keyifli gelmiyor?![]()
Unutmadım da düelloyu da mı zamanlı açacam demek istedimDüello senin işin unuttun galiba
Yani o da bir etken ama ben genel olarak bi yorgunum. Yaşlanma etkiside olabilir
Daha çok doydum desem yeridir.
Bence 24 saat olsun. gece önden kura cekip bu sarkilar icin benim sistemim gibi yazarsin bal/renklensin gibi.Düello anketlerinin süresi ne kadar olsun? @Dosi
Yani ne yapıp ettin beni ankete dahil ettinDüello anketlerinin süresi ne kadar olsun? @Dosi
Hata yapmama rağmen yine de dikkatliyim evet neyse ki erken fark ettim, geç olmadan durumu kurtarabildikYani ne yapıp ettin beni ankete dahil ettinhatanı erken farketmen iyi oldu.
Yarına hazırım konulara
Biraz geç evde olurum gibi ama yarın mola zamanım konularımı o dediğim sistemde kendim için hazır ederim.
Sende kurayı bana dersin ona göre boşlukta ekleme yapıp, eve gelince akşamında sen konuları açınca bende kendiminkini açarım.
2 gün çok fazla takıldım burada. Anket ve değerlendirme sonuçları sonrası artık yeniden iyice dinmeye geçerim.
Bilgisayar çok rahatmış onu anladım ama alışmak istemiyorumişlerimi görünce bırakırım okulda.
Şöyle diyeyim, konu açmak olarak telefon mecburi devam çünkü bilgisayarda Türkçe karakterler yokHata yapmama rağmen yine de dikkatliyim evet neyse ki erken fark ettim, geç olmadan durumu kurtarabildik
Uzun bir dinlenme sürecine girersin artık
Bilgisayar rahattır yaSen de rahata alışmak istemiyorsun demek, telefondan devam
![]()
Erken eşleşme iyidir, renk katarbenim konular hazir @Bully
benim actiklarimda acikcasi erken eslesme olmus (ucuncu sirada olan).
senin kisminda olanlarda ise bir tanede erken eslesme mevcut. onlardan birini sevmiyorum o ayri
kolay gelsin sana. Yarina kafam rahat.
Bir tane hazır ettim senin için.Erken eşleşme iyidir, renk katar
Birini sevmiyorsan rahat rahat oylarsın işte ne güzel
Ben de hazırlık yaparım bi ara konular için![]()
Gördüm, teşekkür ederim. Ben de diğerlerini hazır edeyimBir tane hazır ettim senin için.
Tur atlayanları sonra burada paylaşmayı unutma![]()
Olayı başta çözseydin işe gelmeden hepsini sana hazır ederdimGördüm, teşekkür ederim. Ben de diğerlerini hazır edeyim
Paylaşacağım akşam![]()