2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim sana yaptigimi yapmaya calisiyorsun ama ben artik paslandim :A
hangi güne denk gelecek? gerci ben önden hazir ederim. her türlü destegimi verecegim :Z
Bir şey yapmaya çalışmadım be :A

Çarşamba akşam açarız herhalde düello olmazsa :A

Anket süresini ne kadarlık ayarlayayım? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bir şey yapmaya çalışmadım be :A

Çarşamba akşam açarız herhalde düello olmazsa :A

Anket süresini ne kadarlık ayarlayayım? :A
carsamba aksami acacaksak 45 saat nasildir? bu saatlerde acsakta iyidir. dedigim gibi ben cok önceden hazir ederim. saati ne zamansa aktif olup hemen acarim :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
carsamba aksami acacaksak 45 saat nasildir? bu saatlerde acsakta iyidir. dedigim gibi ben cok önceden hazir ederim. saati ne zamansa aktif olup hemen acarim :Z
Tamamdır 45 saate ayarlayayım hepsini :A Ben de önceden hazır ederim :A Sen daha hızlısın zaten, benden önce açarsın :A

Hızımızın önündeki tek engel düello olur :A

• Güldürdün
Tamamdır 45 saate ayarlayayım hepsini :A Ben de önceden hazır ederim :A Sen daha hızlısın zaten, benden önce açarsın :A

Hızımızın önündeki tek engel düello olur :A
dogru, düello durumu olursa onlari acarsin. 24 saat yeterli bir süre olur. bizde 3. turu persembe acariz.
hizli ilerleme olacak zaten. Düello bence engel degil bir seye :A

• Güldürdün
dogru, düello durumu olursa onlari acarsin. 24 saat yeterli bir süre olur. bizde 3. turu persembe acariz.
hizli ilerleme olacak zaten. Düello bence engel degil bir seye :A
Düello hiç açmadım daha önce olursa ilk olacak benim için :A

Aynen zaten hızlı ilerlediğimiz için düello engel değil :A Düello ihtimaline karşı kıyım yapmak şart :A

• Güldürdün
Düello hiç açmadım daha önce olursa ilk olacak benim için :A

Aynen zaten hızlı ilerlediğimiz için düello engel değil :A Düello ihtimaline karşı kıyım yapmak şart :A
benim eski konulara bakarsin. kopyala yapistir yap. Her türlü eksik olunursa yardimci olurum merak etme. Yardimcinim nede olsa :A böyle kafam cok rahatmis be

• Güldürdün
benim eski konulara bakarsin. kopyala yapistir yap. Her türlü eksik olunursa yardimci olurum merak etme. Yardimcinim nede olsa :A böyle kafam cok rahatmis be
Öyle yaparım tamamdır :A Biz tabii düello olmaması için son ana kadar uğraşırız, olmazsa da yapacak bir şey yok :A

Bu seferlik sen yardımcı oldun, rolleri değiştik :A Kafanın rahat olmasına sevindim :A Az iş, çok rahatlık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...