- Reaksiyon puanı
- 62,261
- Puanı
- 1,060
Sonraki tur bana pasla diyince ne bileyimvur dedik öldürdünne hepsi be @
Sonraki tur bana pasla diyince ne bileyimvur dedik öldürdünne hepsi be @
benim sana yaptigimi yapmaya calisiyorsun ama ben artik paslandimSonraki tur bana pasla diyince ne bileyim4-4 açarız o zaman tamam
![]()
Bir şey yapmaya çalışmadım bebenim sana yaptigimi yapmaya calisiyorsun ama ben artik paslandim
hangi güne denk gelecek? gerci ben önden hazir ederim. her türlü destegimi verecegim![]()
carsamba aksami acacaksak 45 saat nasildir? bu saatlerde acsakta iyidir. dedigim gibi ben cok önceden hazir ederim. saati ne zamansa aktif olup hemen acarimBir şey yapmaya çalışmadım be
Çarşamba akşam açarız herhalde düello olmazsa
Anket süresini ne kadarlık ayarlayayım?![]()
Tamamdır 45 saate ayarlayayım hepsinicarsamba aksami acacaksak 45 saat nasildir? bu saatlerde acsakta iyidir. dedigim gibi ben cok önceden hazir ederim. saati ne zamansa aktif olup hemen acarim![]()
dogru, düello durumu olursa onlari acarsin. 24 saat yeterli bir süre olur. bizde 3. turu persembe acariz.Tamamdır 45 saate ayarlayayım hepsiniBen de önceden hazır ederim
Sen daha hızlısın zaten, benden önce açarsın
Hızımızın önündeki tek engel düello olur![]()
Düello hiç açmadım daha önce olursa ilk olacak benim içindogru, düello durumu olursa onlari acarsin. 24 saat yeterli bir süre olur. bizde 3. turu persembe acariz.
hizli ilerleme olacak zaten. Düello bence engel degil bir seye![]()
benim eski konulara bakarsin. kopyala yapistir yap. Her türlü eksik olunursa yardimci olurum merak etme. Yardimcinim nede olsaDüello hiç açmadım daha önce olursa ilk olacak benim için
Aynen zaten hızlı ilerlediğimiz için düello engel değilDüello ihtimaline karşı kıyım yapmak şart
![]()
Öyle yaparım tamamdırbenim eski konulara bakarsin. kopyala yapistir yap. Her türlü eksik olunursa yardimci olurum merak etme. Yardimcinim nede olsaböyle kafam cok rahatmis be
Ayarı yok ki ayarsızın.vur dedik öldürdünne hepsi be @12.Adam
Olmaz öyle 6 , sen 2 Mosi.Sonraki tur bana pasla diyince ne bileyim4-4 açarız o zaman tamam
![]()
Eşitlik iyidir ya 6-2 dengesiz olurAyarı yok ki ayarsızın.
Olmaz öyle 6 , sen 2 Mosi.![]()
Senin gibiEşitlik iyidir ya 6-2 dengesiz olur![]()
Ayarsız oldum, dengesiz oldum, var mı başka hakaretin?Senin gibi![]()
Dengesizi sen dedin, hakaret değil bunlar sevgi sözcükleriAyarsız oldum, dengesiz oldum, var mı başka hakaretin?![]()
Cezadan yırtmaya çalışırken benDengesizi sen dedin, hakaret değil bunlar sevgi sözcükleri![]()
5 sen 3 ben gayet iyi bir paylasim aslinda. Konu sayi hakkini elinden almak istememEşitlik iyidir ya 6-2 dengesiz olur![]()
güzel paylasimAyarı yok ki ayarsızın.
Olmaz öyle 6 , sen 2 Mosi.![]()
O da olur, sen açmak istediğin konu sayısı kadar aç, gerisini de ben açarım5 sen 3 ben gayet iyi bir paylasim aslinda. Konu sayi hakkini elinden almak istemem
------
güzel paylasim![]()
1 konudan yirttim. tesekkurler @12.AdamO da olur, sen açmak istediğin konu sayısı kadar aç, gerisini de ben açarım![]()
bu ara kafam dolu, ondan dolayi. Yoksa bilirsin sen otur ben komple yaparimda derdim