2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bengü ilk turda 8 oy aldı, düşük bir oy sayısı. Simge, Zeynep ve Melike 14-16 oy falan aldılar. Yani 8 oydan yarı finale gelmesi büyük olay ve kolay kolay rastlanamacak bir şey

"Buraya kadarmış" dedin de, önceki turlardan birinde de Simge'yi oylamadın. İlk kez oylamayacak olsan "Buraya kadarmış" mantıklı olabilirdi sanki :A Neyse, burayı ters anladım diyelim.

"Masacre'nin oyu belli, sonuç da belli" demek Bengü elenecek ve Masacre Simge'ye oy verecek demek olmuyor mu? :A
Bengü büyük sürpriz yaptı. Onu bende diyorum işte. Simge daha favoriydi aslında ama ikili elemede Kömür şarkısını farkla geçince Simge Karşısında bir ihtimal kazanır düşüncesi oldu ki bunuda anket açılmadan belirttim.

Bir tur oy vermemiştim, orda da en sevdiğim şarkılar ile eşleşti yani gayet normal.
Tarkan ile eşleşseydi veya Melike’nin diğer şarkısı ile eşleşseydi yine oyumu alacaktı ama Canın Beni Çekti, Aleyna ve Bengü şarkıları onun önünde oldu. Yolu buraya kadarmış. Yapacak bir şey yok.
Masacre kendisi bile Simge oylayacağını düşünmüş. Bizim düşünmemiz normal :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kufi kim? Şarkı mı şarkıcı ismi mi? :A
Konunun ilk sırasında liste yer alıyor.
Bu sene ben sadece konular açmada yardımcı oldum. Listeyi Bully oluşturdu :A

Duman'ın Kufi şarkısını atlamışız, ben hiç duymamıştım. Konuya şunu yazmışız:

"Gözden kaçan şarkılar olabilir, listeyi inceleyip önerilerde bulunabilirsiniz."

Utku Bey Kufi'yi çok önemsiyorduysa aktif olup önerisini yapabilirmiş. :A
Verdiğiniz cevaplar sonrası Dosi’ye gözlük Bully'e olmamış atmayı layık buldum. Yazık çok yazık Duman'ım yıllar yıllar sonra albüm çıkarmış ve bir şarkısı da tutmuş ama bu yarışmaya dahil bile edilmemiş. Kınıyorum sizi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Verdiğiniz cevaplar sonrası Dosi’ye gözlük Bully'e olmamış atmayı layık buldum. Yazık çok yazık Duman'ım yıllar yıllar sonra albüm çıkarmış ve bir şarkısı da tutmuş ama bu yarışmaya dahil bile edilmemiş. Kınıyorum sizi :A
Bende senle birlikte kınıyorum @Bully ‘i ve hatta @phoebebuffay ’ı da. O da kontrol edip onay vermişti :A

Bu arada şarkıyı dinledim. Üçüncü turu göremezdi zaten. Belki ilk tur bile elenirdi :A
Şarkı fena değil ama. İlk dinlemede fena bulmadım.

Etkinliğin büyük kısmının üstlenicisi olarak hatamı kabul ediyorum :A Fakat...

Ben 100'e yakın şarkıyla cebelleşirken insanlık hali atlamış olabilirim. Reymen'in Renklensin şarkısını da atlamıştım, @phoebebuffay önermişti onu.

Ama Duman'ın şarkısını aktif olup sen önerebilirdin, diğer üyeler fark edebilirdi. Demek ki zaten en üstlere oynayacak bir şarkı değilmiş ve sen de şarkıyı çok önemsemiyor olacaksın ki önermek için giriş yapmadın foruma :A

Yapacak bir şey yok artık, sağlık olsun diyelim :A
------

Bende senle birlikte kınıyorum @Bully ‘i ve hatta @phoebebuffay ’ı da. O da kontrol edip onay vermişti :A

Bu arada şarkıyı dinledim. Üçüncü türlü göremezdi zaten. Belki ilk tur bile elenirdi :A
Ben de seni kınıyorum :A Sen de fark edip önerebilirdin? Finalde sana da teşekkür edecez sonuçta senin de payın var etkinlikte :A

Bu konuyu açtığım dönemde biraz yoğun ve yorgundun, kesin ondan öneremedin :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Ben de seni kınıyorum :A Sen de fark edip önerebilirdin? Finalde sana da teşekkür edecez sonuçta senin de payın var etkinlikte :A

Ben Kufi kim dedim. Yoğun olmasaydımda farketmezdim. Hiç duymadım sonuçta :A

• Güldürdün

Bu arada şarkıyı dinledim. Üçüncü türlü göremezdi zaten. Belki ilk tur bile elenirdi :A
Etkinliğin büyük kısmının üstlenicisi olarak hatamı kabul ediyorum :A Fakat...

Ben 100'e yakın şarkıyla cebelleşirken insanlık hali atlamış olabilirim. Reymen'in Renklensin şarkısını da atlamıştım, @phoebebuffay önermişti onu.

Ama Duman'ın şarkısını aktif olup sen önerebilirdin, diğer üyeler fark edebilirdi. Demek ki zaten en üstlere oynayacak bir şarkı değilmiş ve sen de şarkıyı çok önemsemiyor olacaksın ki önermek için giriş yapmadın foruma :A

Konusu da açılmamış, ben forumda yoktum o dönem. Ben forumda aktif olsam konusunu açardım ve şu an yarışmada olurdu :A Yapacak bir şey yok artık, sağlık olsun diyelim :A
------

Ben bu arada bu şarkıyı unuttuğumuzu 3.turda fark ettim. Yazacaktım hatta Bully'e de ama kaldı öyle. :A

Forumda çok iyi gider miydi bilmem ama yılın başlıca hit şarkılarından biriydi ve etkinlikte olmaması eksiklik oldu evet. Listeye detaylı bakmadığım ve üzerinde düşünmediğim için fark etmemişim eksikliğini, yoksa benim yılın en iyi yerli şarkıları listeme 10.sıradan girmişti. :A @MasacRE

Ben Kufi kim dedim. Yoğun olmasaydımda farketmezdim. Hiç duymadım sonuçta :A

Ben bu arada bu şarkıyı unuttuğumuzu 3.turda fark ettim. Yazacaktım hatta Bully'e de ama kaldı öyle. :A

Forumda çok iyi gider miydi bilmem ama yılın başlıca hit şarkılarından biriydi ve etkinlikte olmaması eksiklik oldu evet. Listeye detaylı bakmadığım ve üzerinde düşünmediğim için fark etmemişim eksikliğini, yoksa benim yılın en iyi yerli şarkıları listeme 10.sıradan girmişti. :A @MasacRE
Hazır olun @MasacRE 'yi patlatıyorum şimdi :A

Biz klipsizleri yaptık ve kendisi o dönem forumda aktifti. Beyefendi o zaman önerseymiş ya klipsizlerde? O dönem kendi bile önermemiş, şimdi bize laf ediyor :A

Biz klipsizleri yaptık ve kendisi o dönem forumda aktifti. Beyefendi o zaman önerseymiş ya klipsizlerde? O dönem kendi bile önermemiş, şimdi bize laf ediyor :A
Konuya baktım şimdi. 2024üde kapsamış. Klipsizlerde limiti 18e kadar indirmişiz. O kadar klip kurcalayıp bunu önermemiş mi 😱 4 ay önce kriter dışı olduğunu sanmıyorum. Olsaydı dahi bahsetmesi gerekirdi :A

• Güldürdün
Konuya baktım şimdi. 2024üde kapsamış. Klipsizlerde limiti 18e kadar indirmişiz. O kadar klip kurcalayıp bunu önermemiş mi 😱 4 ay önce kriter dışı olduğunu sanmıyorum. Olsaydı dahi bahsetmesi gerekirdi :A
Aynen, 4 ay önce kriter dışı değildir. Hadi diyelim ki kriter dışıydı ve ondan önermedi, insan bi bahseder dimi konuda Duman'dan :A O konuda Duman'ın ismini bile geçirmeyip şimdi bize laf ediyor utanmadan...

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Yani eksikliğini ben ve @MasacRE dışında kimse fark etmemiş sonuçta, etkinliğin kaderini değiştirecek bir şarkı değildi.

Ben de bu bahsettiğim listeye denk geldiğim için fark ettim zaten. :A

Ama duymamana şaşırdım, özellikle 2 ay önce sosyal medyada sürekli bu şarkıyla siyasi paylaşımlar dönüyordu. :A

• Güldürdün
Yani eksikliğini ben ve @MasacRE dışında kimse fark etmemiş sonuçta, etkinliğin kaderini değiştirecek bir şarkı değildi.

Ben de bu bahsettiğim listeye denk geldiğim için fark ettim zaten. :A

Ama duymamana şaşırdım, özellikle 2 ay önce sosyal medyada sürekli bu şarkıyla siyasi paylaşımlar dönüyordu. :A
Ben genelde araba kullanırken radyoda fark ederim şarkıları. Bu şarkı da radyolarda hiç çalmadı :A

Kaçırmışım maalesef, olan olmuş artık :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ben genelde araba kullanırken radyoda fark ederim şarkıları. Bu şarkı da radyolarda hiç çalmadı :A

Kaçırmışım maalesef, olan olmuş artık :A
Şarkının konusu da yok forumda. Her şeyi sizden beklemesinler. :A

@MasacRE bizim yabancı şarkı etkinliğine de katılmamıştı zaten, burada kimseye hayıflanmasın. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and Bully
Zeynep Bastık Lan kazanır inşallaaaah @Bully senden ricam kazanan konusunu Dosi'ye bırak kendi elleriyle açsın Zeynep Bastık Winner diye

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Zeynep Bastık Lan kazanır inşallaaaah @Bully senden ricam kazanan konusunu Dosi'ye bırak kendi elleriyle açsın Zeynep Bastık Winner diye
Sana Lan’ı bile oylatmak benim büyüklüğüm :A beni dinlediğin için teşekkürler :A
Kazananın konusunu @Bully açacak.
Ayrıca üzüleceğimi mi sanıyorsun cidden. Lan iyi bir şarkı. Mabel Matiz imzası ile 3 şarkısı etkinliği kazanarak bir ilke imza atmış olur :Z

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx

Sana Lan’ı bile oylatmak benim büyüklüğüm :A beni dinlediğin için teşekkürler :A
Ayrıca üzüleceğimi mi sanıyorsun cidden. Lan iyi bir şarkı. Mabel Matiz imzası ile 3 şarkısı etkinliği kazanarak bir ilke imza atmış olur :Z
Kazanan konusu bende diye konuşmuştuk, hep Dosi açıyordu kazanan konularını, bu sefer de ben açayım :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: xdragxx and Dosi
Aynen mosi göreceğiiiz bakalım kazanınca da içinden içinden böyle diyebilecek misin
------

Kazanan konusu bende diye konuşmuştuk, hep Dosi açıyordu kazanan konularını, bu sefer de açayım :A
Olsun etkinliğin yarısına sahip olması yeterli :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Aynen mosi göreceğiiiz bakalım kazanınca da içinden içinden böyle diyebilecek misin
------

Olsun etkinliğin yarısına sahip olması yeterli :A
İnat için sevmediğim bir şarkıyı oylayacak kadar gözü kara değilim ben. Veya bir arkadaşıma böyle sert yapan biride değilim.
Yarısına? Ben sadece 5 konu açtım :A
Neyse sen oylamalar zamanı böyle gözün dönüyor.
Etkinlik bittikten sonra muhatap olalım bir birimiz ile.
İyi forumlar

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
İnat için sevmediğim bir şarkıyı oylayacak kadar gözü kara değilim ben. Veya bir arkadaşıma böyle sert yapan biride değilim.
Yarısına? Ben sadece 5 konu açtım :A
Neyse sen oylamalar zamanı böyle gözün dönüyor.
Etkinlik bittikten sonra muhatap olalım bir birimiz ile.
İyi forumlar
Benim sana küsmem gerekirken sen mi bana küsüyorsun bir de aaaa aaaaaaaaaaa

• Okudum
Reactions: Dosi
Öncelikle bu rezillikte payı olan @phoebebuffay hanıma da bir gözlük fırlattık. Ama en büyük kabahat @Bully de hala. Bir de utanmadan üste çıkmaya çalışmış kendi de önermemiş falan diye :A Klipsiz etkinlik zamanı ben bakmıştım ama o kadar dinlenmesi yoktu diye hatırlıyorum o yüzden önermemiştim. Ayrıca tabii ki şampiyon olmazdı ama katılsa ilk turda da elenmezdi şarkı o kadar da değil @Dosi :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...